הרשמת המהמרים נסגרה

liaush

New member
../images/Emo98.gifהרשמת המהמרים נסגרה../images/Emo98.gif

והמהמרים החדשים הם:
Mai angel המקורית
lol280791
אושRתי
linooy
N י ל ק י
כוסית עם סטייל
randu
כפי7וש
חשוב לציין: שיש להתחיל להמר מ600 ש"ח ולא פחות. רצוי להגדיל את סכומי ההימור שלכם בשלבים ההתחלתיים של המשחק מפני שבהתחלה יש שאלות מאוד קלות אז הסיכויים שלכם להרוויח גדולים מאוד. ובמשך המשחק השאלות הפכות ליותר ויותר קשות. במשך המשחק אני אבחר מישהו שיהיה "הרמאי" במשחק. והמשך אתם תצטרכו לגלות מי זה. ה"רמאי" יבחר בשלבים דיי התחלתיים ואסור לו לחשוף את עצמו!. הרמאי שיבחר יצטרך להיתנהג כרגיל ולא לתת סיבה לחשד. (אין לפנות אליי במסרים, כי אני בוחרת את הרמאי לפי השיקולים שלי ולפי התקדמות המשחק). אם אתם לא מבינים בדיוק מה התפקיד של הרמאי הזה אז לא נורא כי בינתיים אנחנו ממש בהתחלה בשביל לבחור את הרמאי אני צריכה לראות איך המשחק זורם וכשאני החליט אתם תדעו את זה
אבל עכשיו זה לא הזמן לדון בזה כי אנחנו ממש בהתחלה. כמו שציינתי בהתחלה לכל משתתף יהיה רכוש פרטי שווה ערך. למה צריך רכוש? במקרה והימרתם על סכום גדול הרבה יותר ממה שיש לכם והפסדתם! אתם מחוייבים להחזיר את סכום הכסף שהימרתם. ובשביל להחזיר את הסכום ולהמשיך במשחק אתם צריכים רכוש כלשהו שתוכלו למכור ולהחזיר את הכסף. למשל יש לכם ג'יף ששווה 150,000 ואתם חייבים להחזיר את החוב בסה"כ 4000 אתם מוכרים את הג'יף שלכם ומקבלים ואת ה150,000 ש"ח שלכם ומתוכם אתם נותנים את ה4000 שאתם חייבים ונשאר לכם 146000ש"ח שזה המון! ועם הכסף הזה אתם ממשיכים במשחק. ולכן חשוב לבחור רכוש!

liaush

New member
../images/Emo27.gifהרכוש הפרטי שלכם../images/Emo11.gif

כל משתתף בוחר רכוש פרטי 1 מבין כל מה שניתן לראות בתמונה. (אין לבחור את אותו הרכוש פעמיים). ליד כל כלי תחבורה רשום כמה כסף הוא שווה ואת הסכום הזה תקבלו ברגע שתמכרו אותו. מומלץ לבחור את המכוניות המטוס והיאכטה. מי שירצה לקחת את הווילה והפנטהאוס יחשב כמליון ויצטרך להמר על סכומים גדולים במיוחד. ובשאלות הקשות כלל לא מומלץ להמר על סכומים גדולים. כל השאר שיבחרו את כלי התחבורה האחרים יוכלו להתחיל להמר מהסכום 600 ₪ ומלאה. ניתן לבחור: מכוניות: 1. הונדה- 100,000 ₪. 2. ג'יפ -150,000 ₪ 3. מיצובישי- 70,000 ₪ מטוס פרטי- 400,000 יאכטה פרטית- 200,000 הבתים: וילה יוקרתית בקיסריה- 2,000,000 ₪. ( שתי מיליון) פנטהאוס מפואר- 900,000 ₪. (לא מומלץ לבחור בבתים מפני שאם תבחרו תאלצו להמר על סכומים גדולים מאוד.) הרשום הפרטי הזה משמש אך ורק למקרה שאתם חייבים להחזיר את החוב אז אתם מוכרים את הרכוש בשביל להישאר במשחק. מי שלא יבחר כלי תחבורה מסוים עד מחר בבוקר. לא יהיה לו שום רכוש וכך אם הוא יפסיד כסף ולא יהיה לו איך להחזיר אני מפנה אותו לברוך אסולין (הבורר) והגזר הדין יהיה אכזרי במיוחד. המטרה שלכם זה להימנע להגיע לבוררות ולהחזיק כמה שיותר זמן במשחק עם כמה שיותר כסף. בהצלחה לכל המהמרים
לכל שאלה מוזמנים לשרשר

lol280791

New member
שאלה

אמרת שזה לא מומלץ לבחור את הבתים בגלל שנצטרך להמר על הרבה מאוד כסף. רציתי לשאול כמה זה הרבה? אם אני בוחרת את הוילה אני לא יכולה להמר על סכומים כמו קטנים כמו 700 נכון?. אם לא אז כמה אני כן יכולה?

liaush

New member
תשובה../images/Emo13.gif

אם את בוחרת את הוילה היוקרתית את קודם כל נחשבת למהמרת עשירה מאוד. ולכן זה ממש לא מתאים שתהמרי על סכומים מצחיקים כמו 600 ו800 כי אם תהמרי על סכומים כאלה גם אם תפסידי תוכלי להחזיר בקלות את כל החובות שלך כי ההימורים שלך כאלה קטנים שהמשחק לא יזוז. את צריכה להתחיל להמר על 50,000 ש"ח ומלאה.
. לבחור בתים זה סיכון דיי גדול כי סכומי ההימור מאוד גדולים והסיכויים להרוויח שווים לסיכויים להפסיד אז חישבו טוב טוב על מה אתם בוחרים
ואני שמחה ששאלת לפני שבחרת. =]]

liaush

New member
קדימה להמשיך לבחור!../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

לבחור מתוך מה שנותר: מכוניות: הונדה- 100,000 ש"ח. מיצובישי-70,000 ש"ח פנטאהוס מפואר- 900,000 . תזדרזו, מי שלא יבחר ישאר בלי רכוש וחבל..

linooy

New member
../images/Emo45.gif בוחרת

את ההונדה.. ליה זה לא הוגן שהתחלת את המשחק ביום שבת כי את יודעת שכמה אנשים בפורום שומרים שבת ולא נשאר להם מה לבחור..

liaush

New member
זה בכלל לא נכון!

אני התחלתי במוצ"ש! את יכולה לראות לפי השעות. ואם מאי הספיקה לבחור (וגם היא שומרת שבת) אז זה שאת לא הספקת זה פשוט בגלל שלא נכנסת. אני פתחתי במוצ"ש!

liaush

New member
פתחתי את ההודעה ב 20:46 וזה מוצ"ש!

ובכוונה פתחתי במוצ"ש כי התחשבתי!. יכלתי לפתוח בשבת בבוקר או בצהוריים אבל חיכיתי לערב במיוחד בשבילך ובשביל מאי. אז אל תאישמו אותי בזה שאני לא מתחשבת כי אני כן!
וזה ממש מעליב

liaush

New member
../images/Emo127.gif

וחוץ מזה זה בכלל לא משנה איזה כלי תחבורה בחרת העיקר שיהיה לך משהו שווה ערך במקרה שתיהי בחוב ושתוכלי להחזיר.

randu

New member
המיצובישי שלי!!&^%$ ושאלה דחופה.

בעצם, זה לא הגיוני. אם לי יש רכוש בשווי 70 אלף, ולאחרים בשווי 2 מיליון, ברור שהם יובילו עליי. זאת אומרת, להם יש רכוש יותר שווה, מה לי יוצא מהעניין?

randu

New member
מסביר את עצמי יותר טוב.

אם אני מפסיד סכום כסף, כמו לדוגמא 4000 אלף ש"ח, זה מהווה בערך 1/17 מהסכום. אם מישהו אם הוילה יפסיד 4000 ש"ח, זה יהווה לו 1/500 מהסכום. קאפיש?

למעלה