והפעם רונה בטלויזיה לאלה שיש להם הוט, היום בערוץ 77 ההופעה "היא והיא" עם הדרה לוין בשעה 23:00. תהנו
M miss jazz New member 21/5/06 #1 ../images/Emo98.gif והפעם רונה בטלויזיה לאלה שיש להם הוט, היום בערוץ 77 ההופעה "היא והיא" עם הדרה לוין בשעה 23:00. תהנו
../images/Emo98.gif והפעם רונה בטלויזיה לאלה שיש להם הוט, היום בערוץ 77 ההופעה "היא והיא" עם הדרה לוין בשעה 23:00. תהנו
B bזוהר New member 21/5/06 #2 יששש!!! זה מפצה על זה שאני לא אהיה בסינדרום...... תגידי את מקושרת או משהו? תודה על העידכונים...
ס סתם אבודה New member 21/5/06 #3 מה הוט../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif לא רוצה שיהיו ליברלים ויעשו בערוץ נטרלי!!! מה אני אשמה שיש לי יס??
מה הוט../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif לא רוצה שיהיו ליברלים ויעשו בערוץ נטרלי!!! מה אני אשמה שיש לי יס??
R red moon in the sky New member 21/5/06 #4 ארבע לזביות על במה אחת [אדם שפלן נחשב לזבית. הוא מנגן על קסילופון, נו באמת]. חבל שלא הייתה יותר אינטרקציה בין רונה-הדרה, ובין רונה-הדרה לקהל. זה עדיין נהדר לשמוע ביצועים של שתיהן בהופעה, רק חבל שלא יצא מזה משהו מיוחד.
ארבע לזביות על במה אחת [אדם שפלן נחשב לזבית. הוא מנגן על קסילופון, נו באמת]. חבל שלא הייתה יותר אינטרקציה בין רונה-הדרה, ובין רונה-הדרה לקהל. זה עדיין נהדר לשמוע ביצועים של שתיהן בהופעה, רק חבל שלא יצא מזה משהו מיוחד.