חדשות ועדכונים

DAN1EL

New member
../images/Emo98.gif חדשות ועדכונים ../images/Emo98.gif

אני אנסה להיות יותר פעיל פה :)

DAN1EL

New member
מארק רונסון מדבר על אדל

המפיק התותח, שהפיק לאדל את "Could Shoulder" מהאלבום הראשון, נשאל עליה לפני כמה ימים בראיון ל"איבנינג סטאנדרד": How do you feel about your pal Adele's success? With all the manufactured, computer-adulterated pop out there, it's great that when a person comes along with an incredible voice and real songs it still trumps everything. It's great for the music industry that it happened. And I love Adele as a friend, I think she's f***ing amazing. Can you take some of the credit? I championed her early on but she didn't need me for her success; it was always going to happen. Sometimes the stars just line up and that's it. What were your first impressions of her? When I met her she was 18, chain-smoking Marlboro Lights, and watching Jerry Springer. She said, 'This is the song I want you to produce.' I was struck by her determination.

DAN1EL

New member
איימי וויינהאוס על שער ה-NME

NME, מגזין המוזיקה הבריטי החשוב (משהו כמו ה"רולינג סטון" של הבריטיים, רק קצת יותר אלטרנטיבי), מקדיש השבוע את השער שלו לאיימי וויינהאוס המנוחה.

Music Man XD

New member
שער יפה מאוד.

אני אוהב את המחוות האלה של מגזיני המוזיקה, ומחבב את NME.

DAN1EL

New member
ג'יימס בלייק מראה מה בשקית

ג'יימס בלייק, כנראה המועמד הכי צעיר השנה לפרס המרקיורי (והסטטיסטיקה עובדת לטובתו, מבחינת הגילאים הצעירים שזכו בשנים האחרונות), התארח בפינה שאני מאוד אוהב של חנות התקליטים "אמבה", בה הוא מתראיין ומראה למצלמה איזה תקליטים/דיסקים הוא בחר מהחנות. http://www.youtube.com/user/amoeba#p/u/5/RzY9t7-cJJM

Music Man XD

New member
בחירות מעניינות

לא נראה לי שהכרתי את הפינה הזו, אני אבדוק אותה עכשיו. (אני מת על הדברים האלה, זה כמו הקליפים האלה שהיו ל'בית התקליט' פעם בוואלה, לא בדיוק אותו הרעיון אבל דומה).

Music Man XD

New member
ועוד דבר,

החנות הזו נראית כמו מקום שהייתי מבלה בו כמה שעות טובות

Music Man XD

New member
ראיתי עכשיו את שלושתם,

הנה מה שחשבתי בקצרה על כל אחד: קוואמי - ציפיתי ממנו ליותר המלצות
מה שהוא אמר היה מעניין (לא הכרתי את הדיסק הזה בכלל) ובכל זאת, ציפיתי ליותר חח.. נינט - תנוחי. באמת, תנוחי. אני פשוט לא קונה את זה. לא יודע.. זה לא קשור לעובדה שהיא הייתה בכוכב נולד וכל זה, זה פשוט שאני מסתכל עליה, שומע אותה מדברת וזה נראה לי לא אותנטי. אבל אני חייב לציין שאני אוהב את המקום שהיא ישבה בו. בנוף ראיתי כמה דיסקים מעניינים (הדיסק של The XX, עטיפת דיסק הבכורה המהדימה לדעתי של קינג קרימזון וכו'..) מנשה נוי - נהניתי לצפות. הוא מדבר "תכל'ס" בלי הרבה חרטוטים, והוא היה היחיד שלקח דברים שהוא עדיין לא ניסה אפילו חח.. שמעתי על הסרט הרומני הזה אבל לא ראיתי אותו.

DAN1EL

New member
מסכים.

קוואמי - גם אני ציפיתי ממנו ליותר. הוא תותח ותמיד נהניתי לקרוא ראיונות איתו. אחד מהאנשים שהכי מבינים במוזיקה בארץ. כנראה שזה באמת מה שהוא קנה באותו יום והוא לא סתם המליץ על מליון דברים אלא באמת על "מה שבשקית". הסרט שהוא המליץ עליו - צפיתי בו והוא אחלה אבל הוא לא משתווה מבחינתי למאסטרפיס של רודריגז - "סין סיטי" המדהים והמפוצץ בסטייל - סרט מגניב והכל, אבל נסחף עם ההמלצה
נינט - כמו שכבר אמרתי - נודניקית. עזבי אותנו באמא שלך. למרות שהיא משתפרת לאחרונה. יפה לה הקאבר לנארלס בארקלי ברד בנד. וגם אני שמתי לב ל-XX
- דיסק ענק
מנשה - אני כבר הרבה זמן רוצה לצפות ב"סרט לבן" שהוא לקח. מעניין אותי מאוד.

Music Man XD

New member
לא שמעתי את הקאבר

שלה לנארלס בארקלי, אבל יש לי תחושה שהוא סתם צווחת את זה כדי להישמע מגניבה. זה מעיק.. אני רק שומע אותה מסתבכת עם השמות האנגליים של האלבומים והשירים וזה כבר מעצבן
אני מניח שקוואמי אכן 'ציית להוראות', אבל הוא האדם שהיו לי את הציפיות הגבוהות ביותר ממנו לפני שראיתי את הסרטונים
לגבי הדיסק של ה-XX, הוא פשוט ממש ממש בולט ומיוחד ביחס לעטיפות האחרות. מינימליזם

DAN1EL

New member
בתור בן אדם שממש לא אוהב

את כל מה שנינט עושה מאז כוכב נולד ואפילו הקדשתי לזה שני פוסטים בבלוג שלי, אני יכול להגיד לך שהקאבר הזה הוא אחלה. תבוא אליו בראש פתוח.

Music Man XD

New member
טוב, ראיתי ושמעתי:

קודם כל, היא כזאת מעצבנת! כל הזמן מנסה להידחף למצלמה ולעשות פוזות... די, תנוחי! תני למוזיקה לדבר בעד עצמה ותפסיקי עם ההצגות האידיוטיות האלה. זה מעצבן. *אני במצב רוח קרבי היום
* מבחינת השיר עצמו, בסדר, באמת שלא נפלתי. היא צריכה להוריד מהמניירות דחוף. המשפט Less is more ממש מתאים כאן.

DAN1EL

New member
שלומי שבת ל-The Voice ישראל

אושר באופן רשמי ששלומי שבת יכהן כשופט/קואוצ'ר בגרסה הישראלית של תוכנית הריאליטי המוזיקלית The Voice. ע"פ השמועות, שלושת השופטים האחרים יהיו אביב גפן, רמי קליינשטיין ושרית חדד. בגרסה האמריקאית (הפורמט במקור הוא הולנדי) השופטים היו אדם לוין, סי-לו גרין, בלייק שלטון וכריסטינה אגילרה. מקור: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/263/760.html?hp=1&cat=478&loc=16

Music Man XD

New member
האמת ש..

אני לא בטוח שאצפה. צפיתי בגרסה האמריקנית כי כריסטינה משתתפת בה (למרות אני שונא לצפות בטלוויזיה ברשת, זה לא נוח ומוריד מההנאה לדעתי
). שיהיה לו בהצלחה. ממה שיצא לי לראות הוא דווקא נראה אדם נחמד :)

למעלה