משחק מגניב חדש

LiHiLuSh

New member
../images/Emo98.gifמשחק מגניב חדש../images/Emo8.gif

לא זה לא זה שדיברתי עליו קודם בהודעה חשוב לכולם מהמנהלת זה משהו אחר יותר מדליק שאינ עושה גם בפורום השני של טוקיו הוטל XD אוקי אז הנה אה ותגידו מה תעתכם ועם להמשיך את זה ^^ וקוראים לו אממ
ניחוש טוב !
אוקי הנה אני לוכחת שיר באנגלית ועושה אותו בגרמנית ואתם צריכים לנחש איזה שיר זה ולהגיד לי אותו מי אומרת ראשונה מקבלת עיצוב חמוד ^^ שאני ישתדל לעשותמושלם ואתן תבקו גם איזה XD יאאלה הנה זה כולל בהתחלה את השם של השיר וכמה שורות מעמצה השיר Große Mädchen Schreien nicht Wie der kleine Schulgenosse im Schulhof Wir werden Wagenheber und uno Karten spielen Ich werde Ihr bester Freund sein, und Sie werden mein Valentinsgruss sein Ja können Sie meine Hand halten, wenn Sie dazu wollen 'Ursache will ich Ihrig auch halten Gut seien Sie Spielgefährten und Geliebte und teilen Sie unsere heimlichen Wörter Aber es ist Zeit für mich, um nachhause zu gehen Das wird spät, dunkel draußen Ich muss mit mir selbst und Zentrum sein Klarheit, Frieden, Gelassenheit

LiHiLuSh

New member
מה תא רוצה פרסססססס?

????????????????????????????? חחח????? בישביל שאני יוכל להמשיך XD

LiHiLuSh

New member
אמ בגדר הכול חח

יעני שאפשר לישלוח פה והכול יעני עיצוב או משהו או משהו אחר ^^

LiHiLuSh

New member
אה ומוזמנת

להצתרף חח XD http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=24180

PerfectSP

New member
רגע!זה לא איזה שיר של פרגי?:O ../images/Emo190.gif

נו באמת,איך אני אמורה לדעת את זה?! אני לא שומעת פרגי
תני כבוד לרוק!D:

LiHiLuSh

New member
חח ביגלל זה אתם צריכים ללכת לחפש אתרים

או אנשים שיעזרו לכם ואז אתם מוצאים והנה ניצחתם אתם אומרים לי XD

LiHiLuSh

New member
חח ביגלל זה אתם צריכים ללכת לחפש אתרים,

או אנשים שיעזרו לכם ואז אתם מוצאים והנה ניצחתם אתם אומרים לי XD,

LiHiLuSh

New member
XDD חח

אני לא
אני בקושי יודעת 5 מילים D: חח אבל אני די מבינה כי זה לא קשה כולכך ואני קולטת ספות ממש טוב XDD לפחות זה מה שאומרים לי חח

0oSharoNo0

New member
מה בקושי יודעת..?! חחח

את תירגמת עכשיו מאנגלית בית ופזמון שלמים..!! לא? חחח

למעלה