מתכנן התקלות במטוסים

../images/Emo98.gifמתכנן התקלות במטוסים../images/Emo98.gif

מה אתם אומרים- יש סיכוי שאיתמר הוא זה שחיבל במטוסים כדי לפגוע באייל? ואולי בכלל זה מישהו שמנסה להפליל אותו ומנצל את ההתקלות שלו עם אייל? ואולי אתם חושדים במישהו אחר לגמרי תנו הימור- מי המחבל במטוסים?

rami vatury

New member
נחשון

מבאס אותי לחשוב שיאשימו את איתמר בזה ושעכשיו בטח שוב יהיה ריחוק בינו לבין מאיה. אני ממש אוהב את זה שהם ביחד, אני יודע שזו סדרה ולכן זה לא יכול להימשך ככה אבל עדיין נהניתי מהתקופה שזה נמשך. נקווה שמאיה לא תקפוץ ישר למסקנות. בכל מקרה, אם זה לא נחשון אז אני גם דיי חושד בקצין הזה שעם מאיה, למרות שלא ממש יודע איזו סיבה יש לו לעשות את זה.

צאקאלקה

New member
ניחוש פרוע שמפלילים אותו... אולי... לא יודעת

הקשר של מאיה ואיתמר נראה סבוך ומורכב שכל פיפס קטן משפיע עליו...

idanoosh17

New member
הרי ברור שמפלילים אותו...

ונדמה לי שבסרטון ראו סרבל כחול.... ככה שזה או דימטרי או נחשון או מישהו חדש מצוות טכני שייכנס לתוכנית.

עמית20בת

New member
הממממ...מי מנסה להפליל את איתמר?

מישהו שלא רוצה אותו סביב... וגם לא את אייל.... ובכלל זקוק לתשומת לב מי אם לא החבר התמים וטוב הלב שנמאס לו להיות הטוב הזה שלא במרכז הענינים ? דורון
הזוי, הא?

rami vatury

New member
אכן הזוי...

לקחת את זה לכיוון ממש מוזר ומפתיע, אבל מי יודע? אולי...

סרדינים

New member
ואם כבר הולכים על חשודים הזויים

אולי זה אח של דורון? - הלא הוא המת-חי אביב

מה הקטע של אביב הזה באמת?

אולי הוא בכלל חי והכל בסדר איתו והוא רק ניסה לברוח ממשהו....מאבא שתלטן?....ממשהו שקרה בטייסת?....

vanilla maple

New member
יש מצב

שזה נחשון שמנסה להפיל את איתמר (אחרי ששמע את המריבה בינו לבין אייל)(עדיין לא ברור למה אייל ואיתמר מסוכסכים) אבל גם יש מצב שזה מישהו אחר שרק "השאיל" את האוורול הכחול. אני מאמינה שבסופו של דבר התגלה למאיה שאיתמר היה אצל רוני ולא חיבל במטוס אבל זה ייפתח בינהם מריבה חדשה לא נעימה.

למעלה