נגיד ואתם האמרגנים של אליסה..

spelling

New member
../images/Emo98.gifנגיד ואתם האמרגנים של אליסה..../images/Emo98.gif

לא מעט דיברנו כאן על המצב של אליסה בהוליווד,הקריירה שלה,הפופולריות שלה וההתקדמות שלה! אני חושב שכולנו הסכמנו בדבר אחד לפחות אחרי כל הויכוחים המעניינים!--->שיש משהו לא הכי טוב בייצוג של אליסה! נגיד ומעכשיו אתם האמרגנים שלה..מה אתם עושים? איזה דברים הייתם מארגנים שהיא תעשה,איזה ראיונות?עם מי?תוכניות טלויזיה?סרטים?סדרות?איזה סוג של סדרה\סרט?אצל מי? רשמו כל דבר אפשרי(כולל שמות תוכניות,מגזינים,מארחים,מראיינים)איך הייתם עוזרים לאליסה לנהל את הקריירה מחדש?? מצידי תעשו אפילו לוח זמנים דמיוני של המ היא עושה כל פעם!

YaEl 15

New member
כמו שאמרתי בדיון של אליס והעתיד

(עניתי באיחור) אם הייתי האמרגנית של אליסה,הייתי מוצאת לה תפקיד יציב, בתוכנית של רשת מובילה כמו "fox" או abc והייתי מנסה למכור אותה בתור שחקנית בגיל שלה, כלומר -- אמא, או משהו כזה, זה לא משנה, העיקר ---- תפקיד לא מיני !!! זה הדבר האחרון שהיא צריכה, עוד תפקיד שאנשים יסתכלו על הגוף שלה, במקום לבחון את יכולות המשחק שלה, כ"כ חבל שעד היום היא השתתפה בכל כך הרבה סרטים כחולים, כי לדעתי לא לוקחים אותה ברצינות המגיעה לה. היא צריכה לשכוח ממכושפות,זה היה ונגמר. עברה שנה, בכל זאת. היא צריכה לעבור לדרמה שבועית איכותית, משהו שנראה מבטיח, יוצא דופן. אולי דרמת עורכי דיון. אם לא, אז אולי סרט, אבל גם במקרה הזה, סרט עם במאי מפורסם, תסריט טוב, משהו מבטיח, אבל לא קומדיה רומנטית. דרמה. זו ההצעה שלי, אבל מצד שני, אני לא חושבת שהייתי שוכרת את עצמי בתור אמרגנית, אז..

../images/Emo127.gifאני בהחלט מסכימה עם כל מילה

אני חושבת שלאליסה מגיע יותר מסרט פרונו.. והיא שחקנית טובה מדגמנת מעולה מעצבת טובה עם קצת התמדה של כל האמרגנים ואם הם היו טובים היא הייתה היום בצמרת העל של ארה"ב אם למשל היא הייתה כמו טיירה היה לה עתיד והווה טוב יותר.. כאילו היא מפורסמת היום אבל לא כמו שחשבתי שהיא תהיה...

גם לדעתי לפני כל התחיבות על אליסה לא לשכוח

שאם היא רוצה להתפרסם ובגדול שתיכנס לתוכנית שיש לה עתיד
כמו הארי פוטר,שר הטבעות,שרק..חח-סתם דוגמאות לסרטים עם עתיד או לתוכניות שגם מצליחות

spelling

New member
אם הייתי האמרגן שלה...

קודם כל צדקתם שצריך להעביר אותה לרשת טובה אני הייתי בוחר דווקא בhbo כי זאת אחת הרשתות המצליחות עם התוכניות הכי מצליחות!תאמינו לי בטח יש להם מליארד תפקידים מתאימים לאליסה!אני דווקא הייתי שם את אליסה בקומדיה אבל עם מוסר השכל (לא כמו סקס והעיר הגדולה) אבל משהו שמדבר על נשים בגילה,על משפחה,שיהיה עם המון הומור כי זה הההההז'אנר שלה מבחינתי! אחרי שהיינו מלהקים אותה ואת השאר!וברור שקיבלו אותנו לרשת!הייתי שולח את אליסה לתוכניות כמו: קונאן אובראיין,ג'יי לנו,אלן,דיויד לטרמן והמשקיפות(נהיתה תוכנית פופולארית)וללארי קינג....הייתי עושה איתה פרסומות טובות ולוגואים לסדרה!ואם הסדרה היתה טובה והיינו מקבלים עוד עונה הייתי שולח אותה בין התחלת העונה השניה לכמה מקומות בעולם לקדם את הסדרה!(אני נזכרתי בטרי האצ'ר שפעם היתה לוויס ליין בלוייס וקלארק ואף אחד לא זכר אותה והיא היתה נראית כמו פלוץ והיא הביאה אותה בגדול עם עקרות בית נואשות),לאליסה יש עתידדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!רק מישהו צריך לדעת לעזור לה לנהל אותו חחחח

נכון..לאליסה יש עתיד

ואישית את התוכניות שציינת אני לא מכירה חוץ מעקרות בית נואשות-סדרה נחמדה

YaEl 15

New member
קומדיות לא יבטאו את הצד שהיא צריכה להבליט

במשחק שלה. הן תמיד מלאות בבדיחות סקס זולות, כי בואו נודה בזה, יש מעט מאוד קומדיות עם הומור שהוא מציק או/ו לא נמוך מדי.. לא הייתי מגזימה עם היחסי ציבור. לא יודעת למה...

always be me mc

New member
אם הייתי האמרגנית של אליסה...

הייתי מארגנת לה לנסות כמה פיילוטים כך שבמקרה שאחד לא יבחר(ראו הסדרה שדיברנו עליה הרבה השנה ולא יצאה לפועל), תהיה לה עוד אופציה, עוד טריק מתחת לשרוול(ואלו יהיו פיילוטים טובים, לא סתם, בהתאם לגילה ועדיף שגם בתפקיד ראשי היא תהיה) וזאת אני אומרת מכיוון שאליסה לא כל כך מתאימה לסרטים לטעמי אז זו צריכה להיות סדרה ואליסה צריכה להיות בתפקיד שעוד לא ראינו אותה בו וכן אני מתכוונת לסדרה דרמתית כי מכושפות לא הייתה דרמתית מספיק בשבילה(הולי קיבלה את רוב הדרמה ואליסה הייתה צריכה לחלוק את הבמה עם עוד 2 שחקניות מרכזיות), והיא לא יכלה בדיוק להביא לביטוי צדדים שונים שלה בתור שחקנית אלא בעיקר קומדיה אז היא דווקא צריכה אתגר ואת האתגר הזה אני רואה בדרמה(אולי בתור תפקיד של אמא כי אהבתי את הרעיון). היא צריכה גם תפקידי אורח בסדרות מצליחות(עקרות בית נואשות, האוס וכו'), ובכל מיני סדרות כי אז היא תוכל להתחבר עם שכבות גיל שונות של האוכלוסיה ולשחק דמויות מגוונות. וכדי שהדברים האלו יתחילו לזוז היא צריכה לעשות יותר הופעות בהוליווד כי איך המפורסמים מזכירים לקהל(ולמפיקים וכו') מי הם? ע"י הופעה בשטיח האדום(וגם שמועות ופפארצי אבל נעזוב את זה כעת חח), וכמובן שגם ראיונות בתוכניות נחשבות(דיוויד לטרמן, המשקיפות, רג'יס וקלי, ג'יי לנו וכו'), יכולות ממש לעזור(גם לזיכרון וגם לקידום). כך שמה שאליסה צריכה לשפר לדעתי היא הבחירה בסדרות וסרטים(אם תרצה בכל זאת לעשות), גם את הקידום שלהם(שתקדם פחות או יותר כמו ליין הבגדים שאנו שומעים עליו המון
), וגם הרשתות... לדעתי היא צריכה לעשות תוכנית עבור רשת שלא חוזרת בה ומשאירה אותם תלויים באוויר אלא בשביל רשת שמעוניינת להתפתח ולהביא מגוון סדרות(לכן יש משהו במה שאדם אמר לגבי HBO) אגב במקרה שהסדרה ממש תצליח(ראו כמו בטי המכוערת), ההצעות לצילומים למגזינים כבר יגיעו אליה
על הדיון אדם! זה היה כיפי

למעלה