פינה חדשה - אמת או שקר! - שבוע ראשון.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo98.gif פינה חדשה - אמת או שקר! - שבוע ראשון. ../images/Emo98.gif

אוקיי, אז פינה חדשה. אמת או שקר.
חוקים, רבותיי, חוקים!
טוב אין כל כך חוקים XDDD אז ככה, אני נותנת 10 עובדות על טוקיו הוטל. חלקן נכונות וחלקן לא. אתם צריכים לנחש על כל עובדה אם היא נכונה או לא. מי שיענה את התשובה המדויקת והנכונה ביותר יוכתר בתור ה"זוכה השבועי", ולאחר עשר שבועות, זה שזכה בהכי הרבה פעמים, יקבל פרס מגניב לגמרי מתפוז אנשים!! D: מתחילים!
------------------------------------------------------------------------------------------------
1. טוקיו הוטל זכו בטקס פרסי המוזיקה האירופאי (EMA) כ-5 פעמים.
2. גיאורג חגג ב-31 במרץ את יום הולדתו ה-23.
3. טוקיו הוטל הצטלמו לסרט דרמה שנכתב ע"י מעריצה הונגרית.
4. עד כה בוטלו 4 הופעות בחלק הראשון של סיבוב ההופעות - HUMANOID.
5. ביל חושב שהשיר WBMW מתאר את החיים שלהם במשך 5 השנים האחרונות.
6. עד היום (6 באפריל) בחלק הראשון של סיבוב ההופעות - HUMANOID התנגנו כ- 24 הופעות.
7. טוקיו הוטל הופיעו בישראל פעם אחת בלבד.
8. ביל עבר ניתוח של שעתיים בשביל לסדר את שיניו.
9. מאז הצלחתה של טוקיו הוטל באירופה ובכלל בעולם כולו לגיאורג הייתה חברה אחת בלבד.
10. אם טום לא היה מפורסם הוא היה רוצה לעבוד בתור קופאי בסופר. ------------------------------------------------------------------------------------------------ זהו! שיהיה בהצלחה! 33333>

e t a

New member
הפעם אסור לי להשתתף..

כי במקרה אני יודע כמה נכונים וכמה לא! חח.. משבוע הבא אני אצטרף, אז לא לגלות לי!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

1. לא XD 2. כן 3. :O לא שידוע לי XD - לא 4. אמממ יש מצב -כן XXDD 5. באמת ?XD אוו פאק אני גרועה XD -אין לי שמץ XD 6. לא יודעת - לא . רגע ! מתי הוא התחיל ? 7.אכן 8. נראה לי שכן- כן . 9.ממממ כן ? - כן. 10. חחחחחחחח לא ! טוב אני גרועה XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

1. שקר. 2. אמת 3. שקר. 4. אמת. 5. אמת. 6. שקר. 7. אמת [
] 8. אמת - נראה לי XD 9. אמת. 10. שקר.

../images/Emo215.gif

1. - לא נכון 2. - נכון 3. לא נכון
4. נכון 5. נראה לי שכן 6. יותר 7. לצערינו
8. חחחחחחחחחחחח לא יודעת עם שעתיים, אבל כנראה שהוא כן סידר את שיניו
9. אני חושבת שכן 10.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, הוא היה עובד בתור סרסור XD

../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תתארו לעצמיכן את טומי כזה עובד בתור קופאית רוסיה לובה כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי

e t a

New member
|טיוי|חחחחח כן זה היה הולך טוב ../images/Emo6.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifטוב אני עונה! למרות שאני לא יודעת כלום

מי זוכר.XD וכבר איזה שינתיים לא עקבתי אז ננחש.~XD 1- לא..? הם לא השתתפו בכלל בMTV? XDD 2- חח כן! (זה קצת טיפשי שקצת למטה רואים שחגגנו לו.XD) 3- ט'ח.. לא?
4- אני לא יודעת אז יאללה הכול יכול להיות.. אמת. 5- אממ, אין לי מושג, לא שמעתי אותו בכלל.XD--- 6- יש מצב.. יש מצב לפוסטינור!XD לא נראלי.. 7- כןן!! 8- יאללה שיהיה כן, הם לא יתיישרו מעצמם.XD 9-
הייתה לו בכלל? מגניב. שיהיה כן. 10 -חחחח לאא!! אני זוכרת שהוא אמר שהוא היה רוצה לפתוח רשת עם ביל וכול החברה(?) רשת של המבורגר או משהו
אהבלים.XDDDDD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאוקי לטס גיב איט א טריי..

1. חח היו מתים. לא. 2.אמת
3.לא חושבת. לא. 4.נכון.. [?] 5.נגיד ש..אוקי. נכון. 6.חח נראה לי שלא.. 7.נכון 8.שאלה קצת מכשילה. כי הוא כן עבר סידור שיניים, אבל לא יודעת אם זה היה ניתוח. ניחא. נכון. 9.נכון..? 10.לא. חח. לא. XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif היי אנשים!

לא לכתוב לי לא נראה לי XDDDDDDD כן או לא. אמת או שקר! כשהתשובות ישוכללו (היום או מחר) אני לא אעשה לכם חצי נקודה!
עד עכשיו, אני רואה שהמשחק הולך טוב! אתם בהחלט משעשעים XDDD 33333333333333>

למעלה