קורסים למרפאות בעיסוק

אסתר86

New member
../images/Emo98.gifקורסים למרפאות בעיסוק ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

איפה אפשר לברר פרטים על הקורס התפתחות נורמלית ואבנורמלית? האים מישהי היתה בקורס ויכולה לתת תיאור קצר של הקורס? האים יש דגש על התפתחות מוטורית? אני גם מעוניינת לקבל מידע על קורס על איבוד סנסורי. אני במיוחד מעוניינת בקורס של אתי ארד. תודה!

שירהד1

Member
מנהל
מידע על הקורס

"התפתחות נורמלית ואבנורמלית" ניתן למצוא בידיעון של ההשתלמויות של החוג לריפוי בעיסוק באוניברסיטת תל-אביב-03-6409226. בכל מקרה, הקורס כולל דגש גם על התפתחות מוטורית וגם על התפתחות רגשית וקוגניטיבית, והוא בהחלט מומלץ. לגבי הקורס השני- אני מתארת לעצמי שמדובר בקורס ב"עיבוד סנסורי" ולא ב"איבוד סנסורי". ייתכן שיתקיים קורס שכזה באוניברסיטת תל-אביב בשנה הבאה. במזכירות אמרו לי שעובדים על זה. אבל אולי מישהי תדע היכן ניתן לעשות אותו כעת.

עינת77

New member
התפתחות נורמלית ואבנורמלית

הקורס של עמותת בובט ואפר לנסות ליצור קשר עימם. הדגש בקורס הוא בעיקר מוטורי ועל גילאים 0-3. תנסי ליצור קשר עם העמותה NDT.

נאוה ר

New member
תכנסי

לאתר "חושים" ושם תמצאי מידע על הקורסים ששרון שני גונן ואתי ארד מעבירות בנושא וויסות חושי. הוחוץ מזה אפשר לפנות אליהן באופן אישי (אולי לא כרגע אבל בעוד כמה ימים).

אסתר86

New member
עדיין לא הצלחתי לקבל מידע על הקוורס התפתחות

נורמלית ואבנורמלית. איך אני יוצרת קשר עםפ עמותת בובאת? התקשרתי לאוניברסיטת תל אביב ולא היה להם מידע על הקורס. תודה מראש!

אלולי2

New member
קורס התפתחות

את יכולה למצוא פרטים על הקורס באתר של -תחיה אילת. היא פיזיוטרפיסטית אשר מעבירה את הקורסים האלו.

רעותל

New member
תגובה

שלום אסתר. זה הטלפון של המכון בשיטת בובט. היתה להם לפני כמה שבועות סדנת התפתחות נורמלית ואבנורמלית. אולי כדאי להתקשר לבדוק מתי הסדנא הבאה. להרשמה וקבלת פרטים נא לפנות למזכירות העמותה: מאירה לרנאו, ת.ד. 54 רשפון, 46915. טלפון – 09-9570347 Email: [email protected] ערב טוב, רעות

נאוה ר

New member
אילה לא ידוע לי על קורס

מיוחד למרפאות בעיסוק מלבד בתוך האוניברסיטה בלימודי תואר שני. אבל יש כל הזמן קורסים שמיועדים לרב מקצועיים.

רעותל

New member
הצעה

אילה, שלום. לעמותה בשיטת בובט (אני לא יודעת מה השם המדויק) היתה לפני כחודשיים סדנא לעבודה עם ילדים עם קשיי אכילה. כדאי ליצור איתם קשר ולבדוק אם יש משהו דומה בקרוב. להרשמה וקבלת פרטים נא לפנות למזכירות העמותה: מאירה לרנאו, ת.ד. 54 רשפון, 46915. טלפון – 09-9570347 Email: [email protected] ערב טוב

למעלה