שאלון
|פינגווין|

CrazyPenguin

New member
../images/Emo98.gifשאלון../images/Emo191.gif|פינגווין|

תענו, זה מאגניב =] שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: בת כמה את נראת? משקפיים? עבר פלילי? מאכל מועדף: זיכרון ילדות כאוב: דבר מוזר שעשית: פאדיחה: פנטזיה: דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: סרט שראית בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האישה שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תכנית טלוויזיה שראית : איש שחשבת עליו: האם: את דלוקה/ אוהבת מישהו? את רוצה לגור במקום אחר? את חושבת להתאבד? את מאמינה באהבה וירטואלית? את רוצה פירסינג? אוהבת רכבות הרים? בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? להרוג אנשים? עישון אצל בני עשרה? גראס, חשיש? נסיעה במכונית אחרי ששתית? מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? האם אי פעם: בגדת? בכית על בת? בכית על בן? שיקרת? נעצרת? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? בכית משיר? היית על במה? חשבת שאתה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? היית מאוהב? נשבר לך הלב? שברת לבבות? נישקת בנות? נישקת בנים? שכבת עם בנות? שכבת עם בנים? השם שלך הופיע בעיתון? התחרטת על דברים שעשית? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? ממתק? סרט מצוייר? מסטיק? ג'לי? בחדר? גלידה. גביע או כוס? האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך? ראה אותך בוכה? הלכת איתו לסרט? צעק עלייך? שלח לך אימייל? וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? איזו ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? את משועמם? רעש אחרון ששמעת: ריח האחרון:

CrazyPenguin

New member
עונה../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: רוחמה
פירסינג: נה
קעקועים: נה
גובה: 1.58 ככה נראה לי
מידת נעליים: 38-37
בת כמה את נראת? 5
משקפיים? הלוואי ;-;
עבר פלילי? גנבתי מבחנים ארציים מבי"ס :X
מאכל מועדף: סושי, המבורגר, פיצה, סיני [נודלס וכאלה], צ'יפס, יש הרבה
זיכרון ילדות כאוב: אח שלי הרעיל אותי :S
דבר מוזר שעשית: כלום
פאדיחה: יש הרבה, לא זוכרת כרגע.
פנטזיה: אין |:
דברים שעשית לאחרונה:
ספר שקראת: המממ לא סיימתי כ"כ לקרוא אותו ואני לא זוכרת איך קוראים לו :X
סרט שראית בקולנוע: תזיזו ת'רגליים D:
שיר ששמעת: נראה לי the last time-keane
השיר שנתקע בראש: אותו דבר
וגם "הינך יפה- עידכן רייכל"
הדיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים
אפשר לצרוב XD
הדיסק ששמעת: המממ כנ"ל... אבל נראה לי של שירי מימון XD לפני איזה שנה XD
האישה שהתקשרת אליו: הממ.. אמא שלי |: היום בטיול
האיש שהתקשר אליך: הממ... לא זוכרת OO: האאאא הנהג אלי XDDD שלקח אותנו לדבר הזה של אבי ביטר
תכנית טלוויזיה שראית : לא זוכרת O: לא ראיתי מאתמול טלוויזיה |:
איש שחשבת עליו: מישהו
האם:
את דלוקה/ אוהבת מישהו?
את רוצה לגור במקום אחר? לייק דה!#@$#%
את חושבת להתאבד? למזלי כבר לא
את מאמינה באהבה וירטואלית? אם זה סבבות אז כן
את רוצה פירסינג? לא מפריע לי
אוהבת רכבות הרים? כהההההההההה
בעד/נגד:
מערכת יחסים ממרחקים? לא אכפת לי כ"כ
להרוג אנשים? כן בטח, אני הולכת ברחוב ויורה בהם
עישון אצל בני עשרה? נההה
גראס, חשיש? נההה
נסיעה במכונית אחרי ששתית? נההה
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? בכיף שיהיה להם :) למה לא?
האם אי פעם:
בגדת? לא
בכית על בת? על חברות שלי שהיו חראיות אליי X_X
בכית על בן? המון פעמים |:
שיקרת?
מן הסתם
נעצרת? לא
אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא נראה לי אמרתי את זה פעם למישהו חוץ מלמשפחה XD אבל שיהיה
הופעת בציבור בפיג'מה? כן :X מסיבת פיג'מות, אמצע הלילה, חברה אחת עם חולצה שכתוב עלייה playboy, אני עם חולצה שכתוב kiss me אחרת עם תחתונים. מעניין מה הפדופילים חשבו.
בכית בסרט? המון פעמים :|
בכית משיר? גם המון פעמים :|
היית על במה? כן.. יותר מדיי
חשבת שאתה הולך למות? כן
נכשלת במקצוע? בתעודה? :X לא
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? רק אותי XD
רצית להיות המין השני? כן O:
היית מאוהב? פעם אחת? XDDD המון..
נשבר לך הלב? אותו מספר פעמים שהייתי מאוהבת
שברת לבבות? ידוע לי רק על פעם אחת
נישקת בנות? צרפתית לא XDDD
נישקת בנים? צרפתית לא XDDD
שכבת עם בנות? כן בטח.
שכבת עם בנים? אני גם בהריון. חודש שמיני.
השם שלך הופיע בעיתון? כן :X
התחרטת על דברים שעשית? כן..המון
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות? טרול
ממתק? יש המון!
סרט מצוייר? בובספוג P:
מסטיק? בזוקה, הובה בובה
ג'לי? הא? איכככ
בחדר? מחשב? P:
גלידה. גביע או כוס? שניהם
האיש האחרון ש:
ישן במיטה שלך? אני :X
ראה אותך בוכה? המממ לא זוכרת
הלכת איתו לסרט? אח שלי XD
צעק עלייך? לא זוכרת..
שלח לך אימייל? פרסומות? אבל גם המורה שלי לאנגלית XD
וסתם:
מה השעה עכשיו? 19:21
תפוח או בננה? תפוחחחחח

LindZiv Cohan

New member
עונהP:

שם: זיו פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: נמוך במיוחד
מידת נעליים: 38 בת כמה את נראת? 83 משקפיים? לא
עבר פלילי? רצחתי את השכן שלי והחבאתי את הגופה מתחת לשטיח מאכל מועדף: אבוקדו, המבורגר, צ'יפס, פיצה זיכרון ילדות כאוב: פתחתי את הסנטר 58 פעמים, ועכשיו יש לי צלקת על צלקת על צלקת על צלקת דבר מוזר שעשית: צבעתי את החדר בורוד בכיתה ז'
ועכשיו ההורים לא מרשים לי לצבוע שוב בלעעע.. אני רוצה כתום או ירוק
פאדיחה: כל החיים שלי זו פדיחה אחת גדולה
המפ... דפקתי ת'ראש בדלת שקופה באמצע מסיבה
פנטזיה: לא יודעת:S דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: לא יודעת... לא המשכתי אף ספר שהתחלתי לקרוא
סרט שראית בקולנוע: מזמן לא הייתי בקולנוע
פעם אחרונה שנסענו לשם התברר לנו שבכלל לא מקרינים בשעה הזאת
שיר ששמעת: wonderwall של אואזיס
השיר שנתקע בראש: keep holding on של אבריל הדיסק שקנית: אני לא קונהP: הדיסק ששמעת: לא יודעת נו
האישה שהתקשרת אליו: נאות האיש שהתקשר אליך: רן, עזר במשהו?
תכנית טלוויזיה שראית: מועדון לילה אתמול איש שחשבת עליו: לא יודעת בלעע האם: את דלוקה/ אוהבת מישהו? לא
את רוצה לגור במקום אחר? לפעמים..
את חושבת להתאבד? חס וחליקה את מאמינה באהבה וירטואלית? אממ יכול להיות
את רוצה פירסינג? בערך כזה אוהבת רכבות הרים? יאסס בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? לא יודעת.. אבל זה קצת דפוק האמת.. להרוג אנשים? נגד:/ עישון אצל בני עשרה? נגדנגדנגד גראס, חשיש? נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית? נגד *פיהוק* מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? אם ככה טוב להם
האם אי פעם: בגדת? לא בכית על בת? כן בכית על בן? כן
שיקרת? כן
נעצרת? אתמול אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן:p הופעת בציבור בפיג'מה? עוד לא בכית בסרט? כמעט כל סרט אני בוכה
בכית משיר? כן
היית על במה? כן חשבת שאתה הולך למות? כן
נכשלת במקצוע? כל שני וחמישי הורידו אותך כיתה? בקרוב
הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כשהייתי קטנה
נו מה, פחדתי שיכאב לי ללדת
ואז נזכרתי שבנים עוברים ברית מילה
היית מאוהב? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? לא שידוע לי
נישקת בנות? לא נישקת בנים? לא
שכבת עם בנות? אתמול שכבת עם בנים? גם אתמול! השם שלך הופיע בעיתון? כן D: ואמא נורא גאה בי! התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? חבצל
ציפיתם לאהבה?
ממתק? כל הסוגים
סרט מצוייר? אממ לא יודעת
מסטיק? מאסט ג'לי? הו? בחדר? מחשב גלידה. גביע או כוס? שניהם האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך? שקוצה ראה אותך בוכה? אממ.. הלכת איתו לסרט? שני בר וענבר, אבל הקולנוע היה סגורXD צעק עלייך? בטח אמא שלח לך אימייל? איש? לא יודעת... וסתם: מה השעה עכשיו? 21:00 תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? ללמוד להיסטוריה
איזו ארוחה אחרונה אכלת? אבוקדו וגבינה, יאמ
תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת עזבו אותי את משועמם? את דיסלקטי? רעש אחרון ששמעת: תגדירו רעש
ריח האחרון: מנטוס

עד שכולם יפוצצו אותו מכות

שם:פוטר פירסינג: היה לי עגיל באוזן שירד אי שם בגיל 15 קעקועים: אני רוצה 10 או שזה כבר ב12 כרגע יש 0 סביר להניח שישאר 0 (פחדן) גובה: לפי הצבא 1.69 אבל אני 1.70!!! מידת נעליים: 40-41 בת כמה את נראת? בפעם האחרונה שבדקתי אני בן, ובערך 16:p משקפיים? כה!!! עבר פלילי? יש קצת עבירות רכוש והשגת גבול אבל לא משהו שהיה בזה משטרה:) מאכל מועדף: לזניה, שוקולד, פשטידות, רביולי בטטה ברוטב שמנת עגבניות:p ועוד... זיכרון ילדות כאוב: שהכלב ברח בגיל 8 עד היום יש לי טראומה:\ דבר מוזר שעשית: אכלתי בשר נא לגמרי:| פאדיחה: אחד החברים שלי שאל אותי על מורה שהיה לי ביסודי והתחלתי לרדת על המורה הזה , ואז הוא אמר לי שזה אבא שלו פנטזיה: להצליח לנגן על הגיטרה, ולהגיע לארהב דברים שעשית לאחרונה:ניגנתי בגיטרה, שבוע שני ואני גרוע ספר שקראת: אנשי הקש (ספר ממש מעולה) סרט שראית בקולנוע: משולש ברמודה שיר ששמעת: אציטון- אינפקציה (מה שמת לי!!!!!! בכוס הקפה שלי!) השיר שנתקע בראש: תחזור תחזור של משינה הדיסק שקנית: אני בדרך כלל לא קונה דיסקים:| הדיסק ששמעת: האחרון ששמעתי היה Issues של korn. האישה שהתקשרת אליו: לחברה:) האיש שהתקשר אליך: לא התקשרתי היום לאף אחד תכנית טלוויזיה שראית : אני אגיד מראש שעוד שעה 24 . איש שחשבת עליו: אבא וסתיו האם: אתה אוהב מישהי? (התחלתי לשנות לזכר)- סתיו!!! את רוצה לגור במקום אחר? בארה"ב, ובאנגליה את חושבת להתאבד? למען האמת אף פעם לא את מאמינה באהבה וירטואלית? כלומר :O??? את רוצה פירסינג? לא חסר לי , אז לא אוהבת רכבות הרים? לא שונא ולא אוהב , אני בסדר איתן והם בסדר איתי, אנחנו יכולים להפגש בלי ללכת מכות בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? בעד הו כמה שבעד!!!( מתמודד עם זה כמו גיבור:) ) - וכל מי שמתלבט תמיד מוזמן לשמוע ממני להרוג אנשים? הו כן! עישון אצל בני עשרה? תלוי בבגרות של הבן אדם, אם זה לא לפוזה אלא מרצון אז שיהרגו את עצמם בכיף גראס, חשיש? נוט מי קאפ אוף טי נסיעה במכונית אחרי ששתית? בחיים לא! מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? שיהנו האם אי פעם: בגדת? לא בכית על בת? כן , אבל לא כי היא לא רצתה אותי בכית על בן?לא שיקרת? שקרים קטנים\לבנים נעצרת?על ידי חברת אבטחה וכו' לא על ידי המשטרה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן (טיול עם הכלב וכו') בכית בסרט? לא בכית משיר? כן , יותר טוב כלום מכמעט של עברי לידר. היית על במה?כן אבל לא הופעתי:) חשבת שאתה הולך למות? הייתי קרוב למוות וגם פעם אחת להרוג מישהו אבל באותו רגע לא חשבתי על זה נכשלת במקצוע? כן , יחי שיעורי ספורט הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא - דיסלקט:p רצית להיות המין השני? לא, להיות אישה זה מסובך היית מאוהב? כן נשבר לך הלב? לא שברת לבבות?לא נראה לי נישקת בנות? כן נישקת בנים? לא שכבת עם בנות? אתם קטינים, מותר לי לענות? זה לא נחשב שידול קטינים למשהו? שכבת עם בנים?לא השם שלך הופיע בעיתון? כן בעיתון מקומי התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: חסה! ופרכיות עם שוקולד מריר מילה בת 4 אותיות? שואה ממתק? פרכיות עם שוקולד מריר זה אלוהי סרט מצוייר? נייטמר ביפור קריסטמס!!! מסטיק?לא:\ ג'לי? רוטט:\ בחדר? את כל החדר גלידה. גביע או כוס? גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? סתיו הלכת איתו לסרט?סתיו צעק עלייך? סתיו שלח לך אימייל? רני (זה המפקד הקודם שלי בצבא) וסתם: מה השעה עכשיו? 21:40 תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב?, בננה, כחול, סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להמשיך לגלוש איזו ארוחה אחרונה אכלת? שקית קטנה של במבה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם? לרוב לא רעש אחרון ששמעת: נביחות של הכלב ריח האחרון: אני מצונן:\

ToM iHeL

New member
עוונה

שם:טום פירסינג:היה לברט (בשפה-בעע) בקרוב סיידליפ קעקועים: אבא רוצה שאני יעשה במקום עגיל גובה: 161 משו כזה מידת נעליים: 42-43 בן כמה אתה נראה?13 ככה משקפיים? יש (בעע) עבר פלילי? לא שזכור לי מאכל מועדף: הכל^&* חחח בעיקר מקדונלדס, מקלוני תירס,המבורגר שקשוקה,ציפס שניצל (עם אני ימשיך אני לא יסיים היום) זיכרון ילדות כאוב: היה לי שלט חוצות בתלאביב והיה פאדיחה. דבר מוזר שעשית: פאדיחה: יש הרבה. פנטזיה: נינט 3> דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: אמממ.. לא קראתי סרט שראית בקולנוע: אתמול-המרדף אל האושר (ישנתי כל הסרט כי נכנסתי לסרט של 1 -בלילה) שיר ששמעת: צועקים על אהבה. השיר שנתקע בראש: היא יודעת-נינה הדיסק שקנית: סינרגיה-נינה הדיסק ששמעת: סינרגיה האישה שהתקשרת אליו:דניאל האיש שהתקשר אליך: נדב תכנית טלוויזיה שראית :עכשיו -מועדון לילה איש שחשבת עליו: האם: אתה דלוק/ אוהב מישהי? כן אתה רוצה לגור במקום אחר?ברור-תלאביב אתה חושב להתאבד? לא אתה מאמין באהבה וירטואלית? לא אתה רוצה פירסינג? כןן^&* אוהב רכבות הרים? ברור בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? בעד להרוג אנשים? בעד עישון אצל בני עשרה? נגד גראס, חשיש? נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית? נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? לאכפת לי האם אי פעם: בגדת? כן בכית על בת? כן בכית על בן?לא שיקרת?כן נעצרת?לא אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כנראה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? אמממ לא שזכור לי בכית משיר? כן! היית על במה?כן חשבת שאתה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? מי לא? הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?לא היית מאוהב? כן נשבר לך הלב? לא שברת לבבות?כנראה נישקת בנות? כן נישקת בנים? לא שכבת עם בנות? חסוי שכבת עם בנים?לא השם שלך הופיע בעיתון? ברור-כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית? המון דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? אהבה ממתק? קינדר-בואנו סרט מצוייר? הרבה-מדגסקר מסטיק?הובה-בובה או זום ג'לי? כן בחדר? שלי גלידה. גביע או כוס? גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? אממ.. אפחד הלכת איתו לסרט? אתמול עם 26 אנשים.. חחחח.. צעק עלייך? דניאל, כי צחקתי עליה שלח לך אימייל? וסתם: מה השעה עכשיו? 22:16 תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? תפוח כחול באביב מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? שיעורים איזו ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם? מאוד רעש אחרון ששמעת:מועדון לילה ריח האחרון: קטורת (אני אוהב להדליק בחדר) חחחחחח סיימתיי

חהחה טל יהומואית

טל ההומואית אצליP: ואני עונה על השאלון... איתה:S שם: פודינג פירסינג: סיידליפ לשעבר קעקועים: בקרוב - קעקוע על הנחיר השמאלי של כוכב גובה: מטר ובמבה אכולה קצת מידת נעליים: 38-9 בת כמה את נראת? אני לייק מושית עם ציצי F (טל אומרת שהיא לא מבינה בזה...) משקפיים? כן, כאלו - עבר פלילי? כן, גנבתי סטוק מסטיקים מ"פאתחה מסטיקים ובנותיה!!!11" מאכל מועדף: ג'חנון ומיונז זיכרון ילדות כאוב: כן, הפילו אותי מהסוס ונפלתי על עמוד והשתפדתי דבר מוזר שעשית: כנל פאדיחה: נולדתי פנטזיה: שקסלר יפסיק לצלם קליפים דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת: הארי פוטר והאביר שחור הסחוס סרט שראית בקולנוע: הארי פוטר וחבריו הגאים שיר ששמעת: להפסיק לאכול עוגות - ישמן!!!!!1111 השיר שנתקע בראש: אני חייב, להפסיק לאכול... צלחות הדיסק שקנית: אבי ביטר! שליתה
הדיסק ששמעת: כנל האישה שהתקשרת אליו: דודה שלי, אביגדור האיש שהתקשר אליך: דוד שלי, שמחה תכנית טלוויזיה שראית : פרפר נחמד איש שחשבת עליו: על טל, כמה שהיא טיפשה האם: את חושבת להתאבד? כןןןןןןןןןןןןן!!@# את מאמינה באהבה וירטואלית? לא את רוצה פירסינג? כן אוהבת רכבות הרים? כןןכןכןכן!@$ בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? לא להרוג אנשים? כןןן עישון אצל בני עשרה? לא גראס, חשיש? כןןן נסיעה במכונית אחרי ששתית? בארוררר מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? כן טל כזו האם אי פעם: בגדת? נופ בכית על בת? לא בכית על בן? כן! ששופדתי בכיתי... עלי שיקרת? כן כמו כולם.. שקרים ירוקים נעצרת? כן! שגנבתי מסטיקים - ראו למעלה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כןD: היה לנו יום פיג'מות בבצפר בכית בסרט? לא בכית משיר? לא היית על במה? כן חשבת שאתה הולך למות? כן ששופדתי נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא היית מאוהב? כן נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? לא נראה לי נישקת בנות? כן נישקת בנים? את כלבי שכבת עם בנות? לישון נחשב? שכבת עם בנים? ברור הכלב שלי הוא בן. השם שלך הופיע בעיתון? כן התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: לאנוס סוסים מילה בת 4 אותיות? זונה ממתק? קליק סרט מצוייר? דיסני מסטיק? הובה בובה ג'לי? תות בחדר? המחשבD: גלידה. גביע או כוס? גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך? הכלב שליD: ראה אותך בוכה? :S הלכת איתו לסרט? אממ צעק עלייך? טל שלח לך אימייל? דואר זבל וסתם: מה השעה עכשיו? 14:30 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לצלם עם טל משהו איזו ארוחה אחרונה אכלת? ממתקים תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועמם? כן רעש אחרון ששמעת: טל שורקת בכוונה ריח האחרון: אוויר

mamalala

New member
גם עונה.. שלא יהיה משעמם..

שם:אלעד פירסינג:לא קעקועים:גם לא.. גובה:1.68 מידת נעליים:42 בת כמה את נראת?16 (הכניסו אותי לטינה) משקפיים?אין מה לעשות |יש| עבר פלילי?גנבתי גולה מאיזה חנות מאכל מועדף:שניצל וציפס זיכרון ילדות כאוב:פעם כשהייתי בן 4 נכנס לי חרוז לאף ולא הצלחתי לנשום כי לא ידעתי לעצור את הנשימה דבר מוזר שעשית:הרבה פאדיחה:יש המון.. פנטזיה:כנ"ל דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת:האריה המכשפה וארון הבגדים סרט שראית בקולנוע:דה ז'ה וו (לפני חודשיים) שיר ששמעת:שיר שהלחנתי השיר שנתקע בראש:מסך-דפנה והעוגיות וגם שיר המורל הדיסק שקנית: נראהלכם? הדיסק ששמעת:שייגצ להפסיק לאכול עוגות האישה שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:אמא תכנית טלוויזיה שראית :השיר שלנו איש שחשבת עליו: האם: את דלוקה/ אוהבת מישהו?לא את רוצה לגור במקום אחר?יש מצב. את חושבת להתאבד?לא את מאמינה באהבה וירטואלית?יאפ את רוצה פירסינג?כנ"ל אוהבת רכבות הרים?כן.. בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים?אם יש אהבה אז למה לא? להרוג אנשים?תלוי עישון אצל בני עשרה?כנ"ל גראס, חשיש?בכיף...חח סתם, לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית?לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים?שיהיה להם בכיף האם אי פעם: בגדת?אין לי במי.. בכית על בת?לא בכית על בן?לא שיקרת?יותר מדי נראהלי..חח נעצרת?אתמול הלכתי ברחוב ו עצרו אותי ושאלו אותי:מה השעה? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה?אפילו בטלויזיה בכית בסרט?בעיקר ממצויירים.חחחח... בכית משיר?לא היית על במה?הרבה חשבת שאתה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא:( רצית להיות המין השני?לא היית מאוהב?כה נשבר לך הלב?כה שברת לבבות?הלוואי נישקת בנות?כה נישקת בנים?לא שכבת עם בנות?לא שכבת עם בנים?לא השם שלך הופיע בעיתון?מה הקשר? טוב לאמשנה.. הופיע.. התחרטת על דברים שעשית?יותר מדי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות?סוכר (ותוצריו) ממתק?אוריאו סרט מצוייר?מעבר ליער (אבל זה משתנה) מסטיק?הובה בובה/בזוקה ג'לי?אכסהפיכסה בחדר?מחשב גלידה. גביע או כוס?גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך?אני ראה אותך בוכה?לא יודע הלכת איתו לסרט?הרבה צעק עלייך?אמא שלח לך אימייל?אמא וסתם: מה השעה עכשיו?20:30 תפוח או בננה?תפוז כחול או אדום?כחול ואדום סתיו או אביב?אני לא מכיר אותם.. (שימו לב לבדיחה..) מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לאכול? איזו ארוחה אחרונה אכלת?נשנושים תיכון או אוניברסיטה?תיכון נראהלי את משועמם?לא.. אני עונה על השאלות הזה כי כיף לי רעש אחרון ששמעת:אח שלי ריח האחרון:ריח של קלפים חדשים שיצאו מהקופסא

למעלה