שבוע טוב לכולכם

../images/Emo98.gifשבוע טוב לכולכם

מקוה שעברה עליכם שבת מהנה וחמימה שמעתי שניצני האביב כבר בפתח בארץ ואני מקוה שיצאתם לשדה ולא קטפתם כלניות ורקפות אני זוכרת בילדותי גרתי לא רחוק מהשדות וכל שבת היינו הולכים כל הילדים בבנין לשדות הכי משגע זה באביב אני כמובן דידתי מאחורי כולם עם ההליכה האיטית שלי אבל תמיד החברה הואילו לחכות לי עד שאגיע קרוב אליהם והיינו ממשיכים ושוב פעם הם היו מגלים שאני מאחור כשאני מסתכלת על זה במבט לאחור זה קצת משעשע אותי הרבה פעמים רצינו ללכת עד ציפורי למי שמכיר אבל זה כבר היה מאוד רחוק בשבילי בהתחשב בעובדה שהייתי צריכה לחשוב על המרחק חזרה טוב בכל אופן רציתי לשתף אתכם מחוויות האביב שעברו עלי בילדותי אני מקוה שגם לכם יש חוויות ואני אשמח אם תשתפו אותי ובעצם את כולנו אז תהנו מתקופת האביב בארץ והלואי ויכולתי להיות בישראל בתקופה זו שמסמלת עבורי תמיד את הפריחה והיופי שבטבע שלום לך ארץ נהדרת
זה מה שעולה לי כרגע מרוב געגועים אוהבת את כולכם ושבוע טוב גולדי

willo1

New member
האממ גולדי

האם שמעתי אתמול לחשושים על הפתעה? או שמא חלמתי את העניין?

כן גולדי

גם אני שמעתי על הפתעה חחחח אבל אני ראיתי את ההפתעה גולדי אני חייבת להגיד לך את הורגת את האדם היחדי אחרי אבא שלי שמצליח להצחיק אותי אין אני לא יכולה אני נקרעת פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן האביב בפתח אני נולדתי באביב העונה הכי יפה בשנה שריח פסח באוויר בכול אופן גולדי נקווה שתיהי פה בפסח חולה עלייךךך ליז...

ליזייייייייייייייייייי

אני כל כך רציתי לשלוח את ההפתעה לכולם בפורום אבל הקובץ גדול מידי אני אבקש מדניאל שינסה להקטין לי את זה ואני אנסה לשלוח שוב לגבי הסיפור המצחיק שלי כן אני היום מסתכלת באירוניה על המון מצבים שעברתי בילדותי גם אני אוהבת אותך

גולדי שלנו

את כותבת בהומור אבל אני חייבת להגיד לך שאני לוקחת די קשה את כל התיאורים האלו. פשוט כואב לי הלב על כל מה שעברת. במיוחד כילדה - זה קורע. כן, יש אביב מוקדם כאן. אני אמנם מעדיפה חורף כידוע, אבל גם האביב נחמד. הכל חוץ מהקיץ. לפני שבועיים היינו בחרמון ולמרות שאין פריחות ענקיות עדיין (כמה תורמוסים ניסו להתנקש בי עת עליתי לי על גבעה להצטלם כשהם ברקע. אפשר לחשוב כמה מהם דרסתי. נעלבו.), הצפון מתחיל לעשות סימנים של אביב ואני מאמינה שעוד שבוע-שבועיים זה באמת ייעשה מקסים למדי. יש הרבה סביונים, זה כן.
ואת יודעת מה גולדי? למרות הכל ואחרי הכל- באמת באמת ארץ נהדרת! 0מתי הבחינות ל"שגריר2"??) ואם כבר הזכרתי טלוויזיה (טוב נו אני יודעת שאין קשר), ראיתי את "פרנקי היקר" וזה סרט מרגש ומקסים, סרט מיוחד לגמרי. כבר הרבה זמן לא נהניתי ככה מסרט שאין בו את קיאנו (אגב מה אני עושה בפורום הזה??? שירן מה הסיכויים שיתנו לי לנהל את פורום קיאנו ריבס? אולי מישהו מתנדב??). מרגש מרגש מרגש!!!!!!!! בשמחות אנשים! ובונוס לשירן (ע"ע "דודו זר כזהההה מקסים"): "פרפרים בכל מיני צבעים ירדו אלי ביום א-ב-י-ב נעים"... וחידה לקורא אסף: מה הקשר של כותבת שורות אלו לאביב הישראלי??

אפרתוש יקירתי

אני מצטערת אם לקחת ללב אבל בחיים אנחנו צריכים לקחת הכל בפרופורציות זה היה בעבר ואני היום בהווה היום אני בהווה ועתיד מאוד מאושרים כמו שאת בודאי יודעת אז תמשיכי להתרגש לקראת ההופעה ואני נעשית ירוקה מקנאה גולדי

willo1

New member
ניסיון תשובה לחידה

גם את מתחילה לפרוח? ( כמו אההמ עוד אהמ אהמ עוד אנשים בפורום הזה) ותיקון טעות- לא קיאנו כי אםג'ררד בטלר
וסליחה, אבל דודו זר כזה מקסים!

למעלה