שבת שלום

fushi e

New member
../images/Emo98.gifשבת שלום../images/Emo95.gif

חרא של שבוע. מקווה ששלכם היה יותר טוב

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

לי היה שבוע יי בסדר..., חצי ממנו כממעט אני לא הייתי בבית ספר... אז הוא כבר דיי בסדר
ועכשיו כהרגל יום שישי קבוע רבתי עם אמא...

גוד שאבאס ../images/Emo110.gif

היה דווקא אחלה שבוע הייתי אומרת.. לחברה שלי מגיל 3 בערך יש מחר יומהולדת, עושים היום התנחלות גדולה בבית ריק עם מלא חברים אלכוהול ושטויות אחרות. תהנו ושבת שלום

ShadowiT

New member
שבת שלום...

תאמת, השבוע היה דיי נחמד בכללי, הוא עבר לי ממש מהר אבל בכל זאת אני לא זוכרת כלום שעשיתי לפני יום שלישי... הרגשה מוזרה. תקציר לשבוע, הייתי בהופעה של יהלי ממש נהנתי, אני שוב מדברת עם ההורים שלי, קיבלתי 100 בעבודה בביולוגיה, היום היינו אמורים לקבל תעודות אבל בגלל העיצומים לא היו ישיבות - כל שאר הבית ספר (חטיבה וי"א י"ב) קיבלו את שלהם, והיום היה לי בוחן במתמטיקה ממש מגעיל - שעה ישבתי בלי להצליח כלום המורה אמרה שיש עוד 10 דקות אז נכנסתי ללחץ, אז סתם ניסיתי את התרגיל באלגברה (מסתבר שעשיתי אותו נכון
) ובגיאומטריה לא הצלחתי להוכיח משהו אז כתבתי איזה משפט שחשבתי שבכלל לא היה קיים ובסוף מסתבר שלמדנו אותו (פשוט לא הקשבתי בשיעור) ועשיתי גם את התרגיל ההוא נכון
סופ"ש טוב לכולם

ShadowiT

New member
ידיד שלי, חבר ממש טוב שלי, החליט

שהוא לא רוצה להיות ידיד שלי, בגלל כל מיני סיבות שלדעתי הן טיפשיות. זה סתם סיפור ארוך... והיה ביני לבינו משהו אבל לא יכלנו להיות ביחד אז נשארנו חברים טובים, ועכשיו שהוא לא רוצה גם את זה ממש מקשה עליי כי אני ממש אוהבת אותו בתור הבנאדם שהוא, ואני רוצה להישאר בקשר כלשהו איתו.

טולָה

New member
../images/Emo4.gifאין מצב לדבר איתו וכאלה?../images/Emo85.gif

מה שלא יהיה את יכולה לדבר איתי תמיד על כל דבר שבא לך ומקווה שאיכשהו יסתדר או משו תרגישי מעולה

ShadowiT

New member
חחחח

דבר ראשון
, חח תודה רבה על התמיכה
והקטע של להיות ביחד מתייחס ללפני חצי שנה בערך, אז דיברנו על זה ברצינות. עכשיו אנחנו סתם צוחקים על זה, או צחקנו לפחות.

טולָה

New member
הא הבנתי אותך-תרגישי טוב../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif

בנים חרא גם אני לא מרגישה מעולה בגלל מישו ומנסה להתגבר בהצלחה לי

../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

אני נתקעתי בכבש חמש שעות אתמול בלילה
מה איתכם? ^-^ (כתבו על הפקפק הזה בחדשות! משו בין באר שבע לאיזה עוזה... חמש שעות הייתי ליד עוזה הזו! פאקינג עוזה -_-)

MiToOsH

New member
שבוע עמוס וטוב ../images/Emo104.gif

חזרתי ללמוד (מתחילת השנה עד עכשיו אני לא זוכרת יום אחד שהשקעתי בו בלימודים, למעט השבוע) ועבדתי וקיבלתי משכורת

Just Adi

New member
ניימ... ../images/Emo80.gif

שבוע בסדר. בעצם לא בסדר. חרא של שבוע. כל השבוע אני בדיכאון ומתנהגת כרגיל ואף אחד לא שם שזה רק הצגה.

למעלה