שלמה נופל כי הוא

אסתרס

New member
../images/Emo98.gifשלמה נופל כי הוא

שכח את הקשר בין צרכים ואסלה. ובלילה הוא קם ואני לא תמיד מתעוררת מרוב עייפות אני כנראה מתעוררת כי שקט פתאום בחדר. שלמה כזה חמוד, לא מעיר אותי, לא מוציא הגה, לכן אני אומרת שהוא מתגנב. נכון מאוד זה ממש מסוכן, עשר פעמים לא קרה כלום ואני מפחדת מהפעם האחת. אתם תצחקו עלי עכשו, אני הולכת לקשור את ידי לשלמה, וכאשר הוא יקום אני ארגיש ואתעורר. כמו שקשרנו את הילדים בדיסני לנד, רק חבל שאני לא זוכרת למי נתתי את החבל. זה מזכיר לי נשכחות,חברה מהעבר הרחוק גדלה במושבה קדימה. בימי הפידאיון היו הערבים באים מהמשולש לגנוב בלילה ציוד ובעקר בקר. אז היא היתה ישנה עם חבל שהיה קשור לידה ולרגל של הסוס. ככה נזכרתי באסוציציה חופשית ופרועה.

נילי41

New member
זה יכול להיות קצת בעייתי

אסתר תזהרי עם החוט. הוא יכול להסתבך בו או שהחוט יכול אפילו להפיל אותו. את בטוחה שזו הסיבה לנפילות שלו? אולי שווה לבדוק אם זו לא בעיה של שווי משקל? בכל אופן, את הרי המקצועית כאן ואת מכירה אותו טוב יותר. פשוט שימי לב ונסי לראות איך ומתי בדיוק הוא נופל.

טיקו1

New member
התעוררות בלילה

חבר יקר שכבר הלך לעולמו, מראשון לציון -מיכאל לקס- סיפר שחיבר פעמון למיטה של אשתו באופן שהיה מעיר אותו כשהיא קמה בלילה.אפשר לנסות משהו בסגנון זה במקום קשירה

justme007

New member
הנושא הזה עדיין מדאיג אותי

קשירה נשמע לי מאוד מסוכן וגם עצוב. לאבא יש את אותה הבעיה עם אמא שהיא לא רוצה לישון בצהריים כי היא כל רגע קמה. אז הוא נעל את החדר שלהם - כמה זה יחזיק: אני לא יודעת. מה שאני כן יודעת זה שקושרים חולי אלצהיימר אז הם מתחילים לבכות ולהרגיש מאוד לא בטוחים. אם היו קושרים אותי (ואני לא חולה) אז גם באיזה שהוא שלב הייתי בוכה - כי הטבע של האדם הוא להיות משוחרר. אני מנסה לחשוב על עוד רעיונות אבל קשה לי למצוא משהו שלא יסכן את החולה, כי מצד אחד שאת רוצה לקשור אותו זה רק לטובתו מצד שני זה עצוב. אם צריכים לבחור אז זה קשה

ענתי44

New member
ואולי כדאי

להביא לחדר השינה כסא רחצה שבו מותקן דלי ושאפשר לעשות שם את הצרכים ככה שהוא לא ילך לבד לחדר השירותים. זה פתרון שחשבנו לעשות לאמא. בבית החולים, פגשתי באישה שבעלה אחרי אירוע והיא סיפרה לי שהם התקינו שירותים מיוחדים בחדר השינה שלהם.

zs1957

New member
פעמון יותר בטוח

אני בהחלט נגד קשירה ומסכימה לדברייך. טבע האדם הוא להיות חופשי ומשוחרר. אני חושהת שהפעמון שספרה טיקו1 שהיה למיכאל לקס ז"ל חבר בעמותת אלצהיימר היה טוב ושרת אותו נאמנה. כל טוב, זהבה שחם

אסתרס

New member
חברה להרגע, על איזה קשירה מדובר ? !

הכוונה היתה לקשור קצה של רצועה לידי והקצה השני ליד של שלמה. איך הבנתם שזו הולכת ליהיות קשירה טראומטית, בחייכם, תנו קצת קרדיט, קצת קומונסנס - איך פיתחתם את נושא הקשירה והכליאה ,ככה אני מצטיירת בעיניכם . ! חאלאס ! תרגעו !

שריוש2

New member
כל עוד...

כל עוד הוא לא יבהל מיזה, אני חושבתשהקשירה בהחלט יכולה לעזור לך, וכשיקום בלילה, תקומי גם את ותוכלי ללוות אותו. גם רעיון הפעמון שהמיע פה מישבו בפורום נשמע לי טוב!

שריוש2

New member
שלטם ענתי...

שלומי בסדר.. ברוך ה'...(:) קצת לחץ בלימודים אבל בסדר.. גם סבתא בסדר.. היא היתה קצת חולה בימים האחרונים אבל עכשיו היא בסדר תודה לאל:)) תודה על ההתעניינות! מה שלומך ומה שלום אמך..?? ערב טוב:)

justme007

New member
אסתרי יקרה

הבנתי טוב מאוד למה שהתכוונת. אבל אני בטוחה שתעשי את מה שטוב לכם. מצטערת אם נשמעתי לרגע ציורית מידיי עם נושא הקשירה

ענתי44

New member
שמחה שסתבא התאוששה

ושהיא בקו הבריאות. בהצלחה בלימודים. את בטח כבר לומדת לבגרויות. אנחנו בסדר. אמא במצב לא רע. למרות שעכשיו היא רוצה חושך ושאעזוב אותה בשקט.

שריוש2

New member
תודה!

שמחה גם אני לשמוע שאמך מרגישה טוב! היום היתה לאמי יומהולדת. בערב לאחר ארוחת שישי הבאנו עוגה, חגגנו ושרנו שירים. סבתא, כמובן, ישבה על הספא שקועה בעולמה ולא הבינה במה מדובר, אבל חייכה ומאוד שמחה.:) שבת שלום!

למעלה