I'M BACK

itaystud

New member
../images/Emo98.gif I'M BACK

ונומי יא תחמן אני מקווה שלא פרסמת עוד שאלות בזמן שלא הייתי כאן
יאללה עפתי למיטה.. אספר לכם בהרחבה על הוויסקי שקניתי (וקניתי..).. יאללה ביי

maayankr

New member
עבר מהר...

איזה כייף.. הרגשנו בחסרונך.. וסקרנית אני לוויסקי שקנית אז תקום מהר.. :)

itaystud

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוף..

אז ככה.. בדיוטי פרי חיפשתי את הג'וני ווקר. ומצאתי אותו - אבל יקר לאללה בסביבות ה- 150$-200$. אז הסתפקתי בקניית סט של 12 בקבוקונים קטנים של J&B. אבל, בחזרה, בדיוטי פרי של הית'רו ראיתי סט מקסים של ארבעת המובחרים של ג'וני ווקר (כחול, ירוק, זהב, שחור). הבקבוקים עצמם קטנים מהאורגינל אבל יש יחסית הרבה חומר + מארז חבל"ז. עלה לי רק 400 שקלקלים.. בלונדון עצמה היה מעולה. ממש טיול סבבה (והטיסה הלוך חזור + מלון לא עלה לי שקל
) כל יום סיימנו בפאב אחר ולמען האמת - בירות זה בערך המשקה היחיד שאפשר לשתות שם. הקוקטיילים שלהם דיי עלובים (ולא כל ברמן יודע בכלל לעשות קוקטיילים) אבל האווירה של הפאבים זה עולם אחר...

nunimon

New member
ברוך השב, גבר גבר...

לא פרסמתי חידות אל תדאג.. טובי המומחים חושבים על דברים קצת יותר מסובכים מחיפוש מהיר בגוגל...
אגב, מה עם קצת סיפורי ברים מלונדון...
יש משהו מעניין
נתקלת באחד האפקטים מעולים שלהם לבירות כהות
הם מקפידים לקרר את הכוס במקפיא...
אפילו בקור כלבים כמו שיש בלונדון בחורף, הברים\פאבים חמימים ואז הכוסות הקפואות שמזיעות - זה שוס לא נורמלי

itaystud

New member
מצטער אח שלי הזמנתי רק בירות בהירות

ככה שלא נתקלתי באפקט הנ"ל. מה שכן, כל הפאבים שממוקמים באיזורי מגורים נסגרים בסביבות 23:30. בד"כ, הם נותנים צלצול בפעמון כחצי שעה - שעה לפני הסגירה כדי להזכיר לנוכחים להתחיל לסיים את הדרינק (אצלנו בארץ מצלצלים כשמישהו נותן טיפ שמן) המשקה הכי נפוץ שם זה בירה. שחורה בהירה - לא חשוב. העיקר שתהיה בירה. מפתיע לגלות שלמרות הפרסומת המפורסמת (קרלסברג פליז) קיימים הרבה פאבים שלא מוכרים את הבירה הנ"ל. דבר נוסף, משלמים על כל בירה, כלומר הזמנת - שילמת מיד ולא בסוף הבילוי, ככה שאם בהתחלה כלומר בדרינק הראשון אתה נותן טיפ שמן לברמן הוא זוכר אותך לאורך כל הערב ומפנק בהתאם. הדבר שהכי אהבתי בפאבים שם שהם חמימים לאללה, גם מבחינת האוכלוסיה וגם מבחינת הטמפ' עצמה. אין כמו להכנס לפאב ב 00:00 בלילה (באיזור לא מאוכלס כמובן) אחרי שצעדת כחצי שעה עד שעה בקור של לונדון לתוך החמימות הזו והאנשים שיודעים להסביר פנים (זה עין, זה אוזן, זו גבה.. סתם, לא מצחיק) אז זהו פחות או יותר. אגב, בעקבות השישור תמונות שיזמתם אני מציע להעלות מדרגה, ולקבוע איזה יום שבו ניפגש כולנו (כמובן על איזה דרינק)... נומי, יש שמועות שאתה מארח אז רק תבחר יום..

nunimon

New member
לאט לאט מר בחור...

אגב, הזכרת לי את הקטע של התשלום... שכחתי מזה לגמרי...
ולגבי המפגש פורום... אתה יודע, זה לא קומונה. מפגש יכול להניב גם 200 איש...
אבל זה כיוון חיובי... וזה יקרה באיזה בר איכותי בקרוב מאד...

maayankr

New member
אם..

אם תיסע לאט יתפוס אותך הצב סע מהרר סע מהרר אם תיסע מהר יתפוס אותך שוטר סע לאטט...

maayankr

New member
לא מזמן

כל האנדרנלין של העבודה לא נתן לי לישון רק ב-12:00 הצלחתי לישון.. הבנתי שאת ברחת מהמשמרת מוקדם

d s d s

New member
חחחח... באמת איתי

אולי אתה יכול להרשות לעצמך טיסות ללונדון ושיחות פלאפון לא כולם יכולים!!

itaystud

New member
נו..

עכשיו לך ספר לה שכל הטיול (טיסה הלוחזור + מלון) לא עלה לי שקל.

d s d s

New member
חחחח כן... לא יכולתי לעמוד

וגם האחראי משמרת הוא סתם חרא אז העדפתי ללכת לישון

למעלה