S Soviet Spy New member 18/1/05 #4 הצעות? בשלי יש בעייה קלה עם האיטום והראש קצת שבור, וגם יש הצטברות אבנית בתוך הכלי, אבל פרט לזה היא אחלה נרגילה שבעולם D:~
הצעות? בשלי יש בעייה קלה עם האיטום והראש קצת שבור, וגם יש הצטברות אבנית בתוך הכלי, אבל פרט לזה היא אחלה נרגילה שבעולם D:~
L levyaf New member 18/1/05 #6 זאת שלי קוראים לה נינג'ה, והיא הנרגילת טיולים\חברים\זונה שלי. חוץ מזה יש נרגילת גינה, נרגילה לאסקנרדני, ונרגילה בפנסיה (שתזכה לחיים ארוכים)
זאת שלי קוראים לה נינג'ה, והיא הנרגילת טיולים\חברים\זונה שלי. חוץ מזה יש נרגילת גינה, נרגילה לאסקנרדני, ונרגילה בפנסיה (שתזכה לחיים ארוכים)
J JustThomas New member 18/1/05 #7 שלי, הראש מצוין, הואזה קצת דולפת, הצלחת מצ'וקמעקת והיא לא נקיה (מבחוץ) את הצינורות סידרתי, זאת תמונה יותר ישנה. היא רק נראת רע. חוץ מזה, היא אחלה שבעולם.
שלי, הראש מצוין, הואזה קצת דולפת, הצלחת מצ'וקמעקת והיא לא נקיה (מבחוץ) את הצינורות סידרתי, זאת תמונה יותר ישנה. היא רק נראת רע. חוץ מזה, היא אחלה שבעולם.
T TiKiMAN New member 19/1/05 #10 קבלו רשימת נזקים: -צינור התחורר עקב סיבה לא ברורה (אני עדיין חוקר את הארוע) -הוואזה נשברה עקב חברים שיכורים. חוצמזה אני לפני שדרוג...ז"א וואזה חדשה, ראש כפול+מגן רוח כפול(תוצרת עצמית), פתיחת ארובה שניה+2 צינורות טריפוליטיאים...
קבלו רשימת נזקים: -צינור התחורר עקב סיבה לא ברורה (אני עדיין חוקר את הארוע) -הוואזה נשברה עקב חברים שיכורים. חוצמזה אני לפני שדרוג...ז"א וואזה חדשה, ראש כפול+מגן רוח כפול(תוצרת עצמית), פתיחת ארובה שניה+2 צינורות טריפוליטיאים...