1ט ל י

New member
../images/Emo98.gif

אני עייפה, ואני עדיין כולי תפוסה. היום עשיתי מסיבת פרידה בבסיס. למרות כל מאמצי, כמעט אף אחד לא ידע על זה. אני כבר לא מרגישה שייכת לשם. עם זאת אני מתגעגעת לחברים שהיו לי שם. לא נורא, יהיה טוב. אני אשמור איתם על קשר. הם היו מאד נחמדים אליי היום, ובכל פעם כשבאתי לבקר. לאחד החובשים תהיה מסיבת יום הולדת ב-17.5, ואני מתכננת ללכת. חוץ מזה, הכל טוב, אני חושבת. הייתי קצת לא זהירה היום, ונחשפתי יותר מידי ל-
. אני עוד אשלם על זה. בינתיים רק שורף לי קצת בגב. נקווה שבזה זה ייגמר. טוב, אז זה לגביי זה. שלכם,

gaia20

New member
הי טלי

קודם כל, אני חייבת לציין שגם לי באה בפתאומיות עייפות מוזרה ובילתי מוסברת.... יחסית לכמות שעות השינה שלי (אני ישנה ה מ ו ן!!) אני צריכה להרגיש עירנית דווקא.... דבר שני- השתדלי לא להחשף ובטח שלא להשרף, אני פעמיים עשיתי את הטעות הזאת ושילמתי ביוקר, לא נעים... ודבר שלישי- את נשמעת טוב מאוד,נראה כאילו מצב רוחך השתפר בהרבה... שלך,

1ט ל י

New member
../images/Emo13.gif

אכן מצב רוחי השתפר. בינתיים המחיר על השהייה בשמש עלה, ועכשיו אני משלמת גם כאב ראש, כתפיים שרופות, וחום. ובכל זאת, אני מסוגלת לקחת את זה בקלות. מוזר לא?

Dawn19

New member
מזל טוב!

ברכות להצטרפותך לחיים האזרחיים!! את חובשת? יש לי חבר שהוא עכשיו בקורס חובשים "שחף" בבה"ד 10. זה ממש מוזר - גם אני מרגיש עייפות בלתי מוסברת בימים האחרונים. אולי זה בגלל עונת המעבר?? שחר

למעלה