אותך איש קסום

../images/Emo99.gifאותך איש קסום../images/Emo24.gif

אותך איש קסום שנכנס לחיי אותך רוצה
, אך בליבך אחרת ןלבי
בחר בך
עיניי משתוקקות למראך אוזניי למשמע קולך וגופי ללטיפותיך אותך אוהבת מכל הגוף והנשמה ויודעת כי לבך לאחרת
אך לבי
כולו שלך להיות איתך זה כמו לגעת בשמים ללא הבטחות אמיתי ונקי ואחר כך לצנוח חזרה לאדמה הזו שבה הרצוי לא מצוי אותך רוצה
, אך בליבך אחרת ןלבי
בחר בך
הריח שלך עולה באפי ומזכיר ריח קסום של ליל שאני לא אשכח לעד חיבור קסום של נשמות שידעו לחלוק ולאהוב קולך באוזניי ולבי מתרונן שמחה לשמוע אותך ומילותיך רצויות הן מנחם מרגיע מעורר ומכוון לחיים טובים יותר עבורי להתחברות בריאה אל האחר אותך רוצה
, אך בליבך אחרת ןלבי
בחר בך
מבינה שעלי להתרחק
מאחר ובלבך האחרת מתפללת שתאהב אותך
כפי שליבך רוצה ואוהב
שלא תהיה שרוי בלי אוהבת
איש, אדם , נשמה מיוחדת

...Blue

New member
רוצה אותך..

רוצה אותך כמו פעם כשלילה הואר בכוכב וגל חיפש מרגוע בינות חוף ים לקצף רוצה אותך כמו אז כשחבקנו כזוג נאהב ויד נשלחה לנגוע, להדחיק שרידיי העצב רוצה אותך עכשיו כשגופי לוהט תשוקתו כאש חסרת מעצור הפורצת כלבה בוערת רוצה אותך...אבל את עוד שרויה בתוך ליבו ודמעה לא תעצור כשלגופו את חוברת

../images/Emo9.gifרוצה אותך ../images/Emo24.gif

רוצה אותך לצידי עכשיו חובק את כתפי ונושק לשפתיי \\*}{*ן שגופך כרוך סביב גופי באותה המיטה החמה כמו אותו ערב בלתי נשכח
שידייך
החמות ליטפו את גבי וגופי רעד כמו עלה ברוח הסתו השתוקקתי אליך לחוש אותך בקרבי החיבור לאחד של גוף ונפש היה מיוחד וקסום פעם בחיים רוצה לחזור אליו ולו לרגע קט שתאהב אותי כמו שאז לאהוב עד כלות הנשימה
כאילו אין מחר ומחר ומחר כאילו נותרנו האחרונים בעולם אני לך ואתה לי אהבת נצח אהוב יקר ורצוי, רחקת ממני
המציאות הכתה בנו מכל עבר רוצה באהבתך לידי ואיתי רוצה לחוש אותך בקרבי .

טאKילה

New member
רוצה אותך עכשיו..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רוצה אותך בחשכת הליל מול רקיע וירח מואר בזוהר ניצוץ כוכבים איתך רגעי מרגוע יחפים על חוף הזהוב רגלינו נשטפים במים גלי הים מקושתים בקצף רוצה אותך כמו פעם כשליטפת וחיבקת באהבה ידך נגעה בי ברכות הרחקת מעלי את העצב רוצה אותך עכשיו כשגופי בלהט התשוקה בשרי ככבשן שלהבת אש רוצה אותך רוצה לרקוד לך כגחלים מפזזות דמעתי חמקה בנתיב הכאב אהבתי ממאנת לעצור לגופך פורצת תאוותי רוצה אותך עכשיו כמו פעם רוצה אותך אוהב רוצה עד כלות..

...Blue

New member
אותך..

אותך ידעה נפשי עוד בטרם הוריקו שדות והנצו יבולים שטופי הטל אותך חבקו ידיי עוד בטרם ידעתי מגען של בדי קטיפה רכים כעור עולל אותך נשקו שפתיי עוד בטרם פצחו בשיר ויצרו שורות שלובות למנגינה אותך ידע לבי עוד בטרם השיטו תחושותיי את ספינת אהבתי לעגינה..

אותך בקש לבי ../images/Emo25.gif

אור ראשון פרץ לחדר העיר אותי בשבת בבוקר רק אותך בקש לבי הגוף שלי בקש את האהוב אפי חש בריחות שלך בחדר עייני נפתחו בתקוה לראותך אך אתה כבר לא היית שם איפה נעלמת אהוב שלי רוצה בך בחדרי באור ראשון שאותך אראה דבר ראשון ואחרון על הכר שלצידי מונח ראשך לנשק לשפתך וללטף את לחייך אהבה חלקנו לילה שלם כאילו מחר לא יגיע ידעתי שתעזוב רק לאחר שארדם ישנתי שחשה אני בגופך לצידי ושנתי מתוקה היתה מאד יודעת שתחזור עוד מעט עם הכלב יודעת שתשוב אלי לחיקי רק הורד שעל הכר שלך והכרטיס שאומר אוהב אוהב אוהב הנה צעדך בפתח החדר ואליך קמה אעטוף את גופך באהבה התגעגעתי ללטיפותיך אהוב רוצה אותך לידי, שבת היום זה הזמן לעצור את העולם היום הוא רק שלנו ובשבילנו

טאKילה

New member
אותך ידעה נפשי..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אותך ידעה נפשי בערגה דרך מבט עינייך הבוהקות ידייך המלטפות ברכות זרעו נבטי אהבה בחול ליבי חבקת מותניי בזרועותיך מערסלת מוגנת כמו פרח בר את שפתיי נשקו שפתייך סופגת אל פי מדבש לשונך צוף מתק כפרחי השדה עוד בטרם נולד השיר גופי כגיטרה מתפתלת מול מיתר שלהבת תאוותך שוררתי לך מחרוזת מילים ככלים שלובים אתה ואני יוצרים תו אות ומנגינה אותך ידעתי בפעמי לבי את תחושותיי הפקדתי לך ספינת תשוקתי טרופה קחני לרגעי רוגע עינוגים לעגינה בטבור אי האהבך..

mr_lonely

New member
טאקי / נסיכה / בלו !!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

צרור פרחים לכם על פרחי השירה ששתלתם בשרשור ארוך זה קראתי ברצף ונותרתי פעור פה.... יופי !!!

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifדו שיח בשירה../images/Emo140.gif

דו השיח שנוצר בעזרת השירה נוצר גם משירך כאן בפורמים כמו " בואי" חזור אליו וראה שם את השרשרת הנהדרת הכייף ביצירה המשותפת בפורום אחד יוצר ושני אחריו,וכמו רכבת אדירה של יצירה נמתחת על פני הארץ, שרשרת שלי שירה אומרים באופרה ,זה לא הסוף עד שהשמנה שרה הרצף עוד ימשיך והשירה תעטוף הארץ והאיחוד שבה אני רוצה אותך ואתה אותי, הרצון לאיחוד לאהוב יחבר אותנו יחדיו ואז נצא מהמצב שאליו נקלענו והגאולה לעם ולמדינה שאתה תרצה את האחר הוא אותך

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif את לא יכולה ?

את לא יכולה לקבל מחמאה ולשתוק ? חייבת להחזיר ? תודה, מתוקה ! תודה !

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שתיקות../images/Emo3.gif

עולה לי בראש שיר: " מכל השתיקות אני אוהב את שתיקתך .... קשה לשתוק מול מילים
כל כך מתוקות כמו שלך
שממלאות את הנשמה באור
של אהבת חינם ועושר רוחני
מילותייך כמזור לנפשי
מזרימים את הדם בלבי
ויוצרים חיוך על שפתיי
ואור גדול בנשמתי
אותך אחבק בזרועות אוהבות
על האושר שהבאת אל חיי

mr_lonely

New member
אני אוהב את שתיקתך...

אני אוהב את שתיקתך כמעט בשקט רק עוד ועוד ממך לצקת אל תוכי רק עוד ועוד.... ( הפרפרים ) לשיר הזה התכוונת ?

למעלה