איזה כיף לגלות פורום חדש!!

r i c k i

New member
../images/Emo99.gif איזה כיף לגלות פורום חדש!!

ועוד כזה שווה! ידעתי שהגיע הזמן לעבור קצת על רשימת הפורומים המלאה ואולי למצוא איזה אוצר חדש! ידעתי! חבל רק שאני מוצאת את הפורום באיחור של עוד מעט חודשיים... אז ראשית מזל טוב על הפורום ובהצלחה!
שנית - שאלה: היה לי ויכוח עם אמא שלי בנוגע לתואר "שעיר": היא אומרת - ששעיר הוא אדם שיש לו שערות על הרבה מקומות בגוף, בתפרוסת גדולה... אני אומרת - נכון, אבל שעיר הוא גם אדם ששערותיו גדלות מהר. לדוגמא (ולא מחיי האישיים, דווקא!!) - אם בחורה מגלחת את השערות ברגליים ואחרי יום הן כבר גדלות בחזרה - אפשר לומר עליה שהיא שעירה, לא? אפילו שהיא אינה שעירה בשאר החלקים בגוף... (סליחה על הדוגמא הנוראית...
) זהו. אשמח לקבל תשובה

אִיתַי

New member
איזה כיף שמצטרפת אלינו חברה חדשה

תודה על המחמאות, אבל תיקון קל: פורומנו כבר חגג חודשיים ב- 12/9. שנית, תוכלי למצוא את הפורום שלנו בראש רשימת "הפורומים המומלצים" בעמוד הראשי של פורומי "תפוז" (איזה כיף
). ולעצם העניין: הגדרתו של אבן שושן למונח "שעיר" היא: "מכוסה שיער, צַמְרִי". נראה, כי מבחינת ההגדרה אמך צודקת. בנוגע לצמיחה המוגברת של השיער, נראה לי כי השיער גם צומח מהר יותר (ולא רק באופן נרחב יותר), אך אין זה חלק מההגדרה, ואני ממליץ לך לשאול בפורומים העוסקים ברפואה (יש לא מעט כאלה). וכמובן, ברוכה הבאה

r i c k i

New member
אני אמשיך ואבדוק את הנושא...

בכל אופן, תודה. ואגב, שמתי לב ששניכם (שני מנהלי הפורום) צעירים ממש כמוני... איך הגעתם בכלל לראיון לפתוח פורום כזה?

r i c k i

New member
אני נחרדת מעצמי!! רעיון, כמובן!!

מצאתי לי פורום לכתוב בו בשגיאות כתיב...

אִיתַי

New member
קצת על הפורום שלנו...

ובכן, מן הראוי להסביר לך את רצף השתלשלות העניינים, בקצרה, בכל הנוגע לפורמנו: הרעיון לפתיחת הפורום היה שלי (השפה העברית היא אחד מתחומי העניין הראשיים שלי, אם לא הראשון שבהם), ובתחילת הדרך ניהלתי אותו לבדי. לאחר כחודש, לשמחתי הרבה, הצטרף אור להנהלה לצידי. "ומאז מתנהל הפורום באושר ובעושר עד עצם היום הזה..."

למעלה