איזה כיף פורום שיער
+שאלות

נעמהdj21

New member
../images/Emo99.gifאיזה כיף פורום שיער../images/Emo24.gif+שאלות

לפני כמה חודשים ממש התאכזבתי לגלות שאין פורום כזה! ועכשיו ממש להפתעתי גיליתי שיש!!! אני רוצה המלצות לספריי טוב לאחרי פאן, משהו ברמה של מספרה, שמותיר את השיער חלק, משיי וגמיש! ניסתי כבר המוןןןןןן סוגים! גם ממספרות וגם מפארמים, טיפות סיליקון וכו'... פשוט השיער שלי מאוד יבש! (אם אפשר להמליץ איפה ניתן לרכוש באיזור חיפה). ועוד דבר - אני מעוניינת בחומר כלשהו מטפח ומזין לשימוש יומיומי, או מסכה, לשיער מאוד מאוד מאוד יבש! שייתן לו קצת ברק וחיים, גמישות וכו'... אני עושה קצוות כל שלושה חודשים וגם צובעת בתדירות הזו...(כדאי לעשות יותר קצוות?)

ירדנעע1

New member
כדאי להפסיק לצבוע:)

סביר להניח שזה הגורם ליובש מה הצבע הטבעי שלך? בכל מקרה,ד"ר פישר לשיער יבש/צבוע/פגום (מהסדרת צמחי מרפא,בקבוק לבן.) יכול לעזור.

נעמהdj21

New member
אני במילכוד אני חייבת לצבוע../images/Emo12.gif

הצבע הטבעי שלי הוא חום...ולפני כשנה יצאו לי 3 שערות לבנות במיקומים אסטרטגיים(מי אמר מלחמת לבנון השניה ולא קיבל???), ככה שאין מנוס מלצבוע!!! ההמלצה על ד"ר פישר הכוונה לשמפו??? אם כן אז אני ממש הייתי מכורה אליו ומשום מה אימא שלי חזרה לקנות הוואי... הוא היה לי מעולה והכל אבל עשה לי יותר נפח בשיער, וברוך השם יש לו נפח...

תיקתקית

New member
למה לא אלבייב ?

ניסית את השמפו והמסיכה לחפיפה ? לשיער מאוד מאוד מאוד יבש כמו שתיארת הייתי מנסה דווקא את מסיכת האולביפיחה הכתומה. את יכולה גם לנסות את הסרום, הוא ממש טוב לשיער וייתן לך מראה מבריק וגם ירכך. המסיכה הזאת כל כך מרככת לי את השיער שהיא גורמת לי לנשירה, אבל יכול להיות שלך היא תהיה טובה. את יכולה לקנות אותה באריזה קטנה, היא עולה 20 ש"ח, ולבקש ביחד עם זה דוגמית של הסרום. אם זה מתאים לך תקני את הסט, זה בא גם עם שמפו טוב (לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי שטוב).

ענבר12341

New member
שאלה/עצה..

שלום,בזמן האחרון אני שואלת פה דיי הרבה,אחלה פורום. :) יש לי שיער שחור ממש ממש כהה בערך מגיע עד החזה,קצת יותר קצר,מדורג. הוא חלק ואף פעם לא צבעתי אותו...עכשיו אני חושבת לעשות פסים דקים דקים בצבע חום-אדום<בלי הבהרה,כך זה יראה יותר טבעי ולא כ"כ בולט> .אני רוצה לעשות אותם כאילו מלמטה לא מהשורש של השיער אלא מלמטה,דקים ושיראו שיוצא מלמטה כמה פסים בגוון חום-אדום. אני לא מוצאת כרגע שום תמונות של שיער עם פסים כאלה ולא ראיתי שום דבר,זה סתם משהו שעלה לי לראש כדי לחדש. אז אם יש לכן תמונות או ראיתן ..אני אשמח לשמוע את דעתכן מה אתן חושבות .ותודה. אני אוסיף תמונה שכבר שמתי כאן לא מזמן כששאלתי בקשר למשהו אחר.:)

מיכי7

New member
דעתי../images/Emo13.gif

אני במקומך לא הייתי עושה את זה, בעייני שיער שחור זה מדהים

OMG איפה מוכרים כזה ?

כמות קטנה של המסכה+סרום+שמפו ?? אני מתה לנסות את החומר הזה ולא רוצה לקנות את שלושתם בגודל מקורי ולהתאכזב. בקשה תגידי איפה , אני אסע לאן שצריך !

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

לא שמעתי על ספריי כזה, ספריים שמקבעים צורה (כמו של פן) בדרך כלל הופכים את השיער לקשה ודביק.. הכי פחות גרוע שהתשמשתי בו, והכי דומה לתוצאות שרציתי הוא הספריי מקבע של נטורל פורמולה. אבל אני לא משתמשת בספריי אחרי פן, אלא בשמן פשתן וזה עובד מעולה
בקשר למסיכה לשיער אני משתמשת באחת שהספר נתן לי (ב130 שקלים אבל מעולה!) אז אולי תבקשי המלצה מהספר, כי הוא מכיר את השיער שלך.... ואם לא אני ממליצה על של קרסטס או מסיכות שיער מים המלח. ודרך אגב, מסיכות לא שמים באופן יומיומי בדרך כלל אלא משהו כמו פעמיים בשבוע
ומה שמייבש לך את השיער זה כנראה הצבע, אבל אם אין לך אפשרות להפסיק אז כמו שאמרת הייתי ממליצה לך על מסיכה משקמת לשיער
בהצלחה

בשרטי

New member
ספרי מעולה הוא הגלייז,לא משמן ומבריק שיער.

להשיג במספרות. בהצלחה רוני!

נעמהdj21

New member
לא דיברתי על ספריי מקבע

אלא לספריי שאחרי פן... במחליק את השיער וגורם לו להיות משיי!!! זה מה שרשמתי בהודעתי הראשונה

Mozzarella

New member
מנצלש"ת - איך צובעים שיער?

שלום, לפני כמה חודשים צבעתי את השיער לאדום-מג'נטה ועדין נשארו לי חומרים. אני רוצה לצבוע את הקצוות הפעם. העניין הוא שאני לא זוכרת איך עושים את זה, וכבר אין לי את הוראות השימוש. יש לי קערה, מברשת, צבע מג'י-קונטרסט (מג'נטה), מי חמצן 9% (או ש-30?) ועוד שפורפרת שאין לי מושג מה היא - כתוב עליה: Tinta Color+Silk Protein - מה זאת השפורפרת הזאת? רציתי לדעת איך אני מערבבת את כל החומרים, באיזה יחס ומה תהליך הצביעה. תודה מראש.

m o r i 1 1 1

New member
ספריי סילקון של hq

ספריי מעולה ולא יקר מעט התזה והשיער מריח נפלא ומרגיש נעים תנסי במספרות .מסכה טובה תמצאי את הריפר אבסולוט של לוריאל היא עשירה מאוד ונהדרת לשיער יבש . רק במספרות כאן תקראי על הסדרה http://www.xpose.co.il/Index.asp?ArticleID=357&CategoryID=85

למעלה