איתי וקרן

כי זה לא עניינו של הכתב

מי שמכיר אותה.. מי שמגיע להופעות שלה יודע את האמת.. זה מה שחשוב... לא? זה לא עניינו של כל העולם. היא גם לא אמרה שזה על איתי, אלא על כל עניין הסטוצים ובמקרה הוא היה אותו גבר... אין מצב להיות חברה של מי ש"לא מתעסק ברגשות יותר מדי"

hilali1

New member
מה ז"א../images/Emo35.gif השיר לא עליו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

ככה יצא.. מזכיר לי שיר אחר. תודה מירב. הולכת לדפדף בעיתוני היום... אולי יש עוד משהו מעניין.

perrinat

New member
לא הבנתי את הקטע...

בהופעות היא סיפרה כמה פעמים שזה כן עליו, ופתאום יש שינוי בגירסה. לר ברור...

hilali1

New member
../images/Emo45.gif יכול להיות שזה מה שדיברנו../images/Emo35.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

וואוו חח היא נראית..מסטולה
אז השיר לא נכתב עליו
כאילו כן אני יודעת הוא לא נכתב עליו אלא על הסיטואציה..את זה הבנתי מזמן אבל גם בהופעות היא אומרת שזה על איתי פרל
מה נסגר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא אבל..../images/Emo15.gif

בסיפור שהיא מספרת (באמת שלא הבנתי אם זה המצאה או לא
) היא כן אומרת איתי פרל

מעולם אבל מעולם היא לא אמרה איתי פר

בחיים לא!!! ואני הייתי בכל ההופעות... הפעם היחידה בהופעה שהיא אמרה איתי פרל, אמרה שהיא סיפרה על ההופעה שלו ואמרה לו תודה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אני כמעט בטוחה שכשהיא סיפרה את הסיפור היא אמרה איתי פרל..באמת..

אני יכולה לחתום לך שלא!!!

ואם יש פה מישהו שהקליט את ההופעה גם הוא יכול לחתום לך על זה.. בוודאות..

perrinat

New member
לא אמרתי שהיא הזכירה את השם במפורש

בהופעה בינואר ב"תמונע" היא אמרה שהיא כתבה את השיר לפני שנה, ממשהו זמני זה הפך לקבוע ושלאחרונה הם עברו לגור ביחד והוסיפה שהוא אפילו עושה לה את הסאונד בהופעה. כולם מסתכלים על הסאונד מן ורואים את איתי פרל.... אז לא צריכים להגיד את השם המלא כדי לעשות אחד ועוד אחד. היא די דיברה על זה חופשי ופתאום עכשיו יש שינוי גירסה.... נראה לי קצת מוזר. זה הכל.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעכשיו זה אחרת../images/Emo15.gif

בהופעות היא כזאתי..אמחה כזה..חשה קבוצת תמיכה לעיתונות היא קצת פחות..מנדבת פרטים והיא כל כך לא צריכה שיתחילו להתעסק בניתוח השיר שלה על גבי צהובונים חכם מצידה

אוקיי גם אני הייתי בהופעה ההיא

ומכיוון שכידוע לך הזיכרון שלי ממש טוב. אז זה מה שהיא אמרה בהופעה: אז זה בכלל לא היה בהקשר לשיר. היא אמרה את זה בתודות. היא אמרה בתודות תודה לסאונדמן שהיא לא האמינה שהוא יעשה לה סאונד כי הוא בעצמו זמר ויוצר ואז היא אמרה שהוא נפל אצלה קשה, בהתחלה חשב רק מן מזדמן, אחכ רק לגור ביחד. בסוף הוא עושה לי סאונד ובסוף הערב הוא גם יסחוב לה את הקלידים - איתי פרל באותה הופעה לפני איתי היא בכלל לא דיברה, אני ממש זוכרת את זה.. שלא הבנתי למה היא לא אמרה כלום, בדיוק כדי שלא יהיה הקישור הזה..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

איזה חמודה

אני בשוק מעצמי שאני זוכרת...

לא יודעת למה אני זוכרת כל מה שאומרים לי או שאני שומעת.. אני צריכה ללכת לאיזה טיפול.. יש לי כבר יותר מדי דברים במאגר במוח.. ודברים חדשים עוד מעט לא יכנסו..ח.חח

hilali1

New member
חח נו זה היה בהופעה של איה

אולי היא רצתה פתאום לקדם אותו

למעלה