אנשים תעזרו לי......

../images/Emo99.gif אנשים תעזרו לי......

טוב זה סיפור ובעיה : הסיפור : אני בכיתה ט´ ובאה אלינו ילדה חדשה בשם אני בהתחלה לא דיברתי איתה וחשבתי שהיא מכוערת אבל עכשיו גיליתי שאני מאוהב בה לפי זה שאני מסתכל עליה כל הזמן. אבל אני ביישן ולא הייתה לי עוד חברה מהבצפר שאני לומד בו ואני גם לא מה"מקובלים" והיא מסתובבת עם בנות מקובלות ולפעמים יושבת בכיתה שלי בהפסקות עם חברות שלה....כמובן שאין לי שום בעיה לבוא ולהגיד לה את זה(אם היא תיהיה לבד אז אני יכול להגיד לה אבל ליד כולם אין לי אומץ) כי אני אומר לאנשים דברים בפרצוץ (למרות שהיום כמעט העיפו אותי מהבצפר בגלל זה). יש לנו 2 קומות בבצפר ואני לומד בקומה שניה ושאני מסתכל לפעמים למטה בהפסקות אז אני רואה אותה יושבת על הספסל שיש למטה ואני מסתכל עליה ושהיא מסתכלת במקרה ללמעלה אז אני מסתכל לה בעיניים ואחרי כמה דקות היא קמה והולכת (אני בטוח שהיא לא שמה עלי) ****************************************************************** הבעיה : אני לא יודע איך להגיד לה שאני אוהב אותה.. ואל תגידו לי להגיד לה דרך חבר שלי או חברה שלה אין איזה דרך להגיד לה שאני אוהב אותה? או לפחות דרך להראות לה שאני אוהב אותה? ***************************************************************** עוד שאלה....... משקל זה ניקרא שמן?

liran b

New member
לך איש מאוהב יקר.........

בתור אחד שיודע שהוא איך נגיד לא רזה :) שוקל 94 על 1.96 ..... אז ככה תגיד מה הגובה שלך... כי זה מאוד תלוי עם אתה מטר וחצי אז זה נחשב לשמן ואם אתה שני מטר זה לא :) ....... ועכשיו בקשר לאהבתך.... אתה לא חייב לפעמים להגיד לה.. אני יכול להגיד לך שתרשום למה משהו שים לה בתיק או בקלמר או תתן לה את זה... וכמו שאמרו פה לפני רואים שהיא מנסה לשחק אותה קשה להשגה.. וזה אומר לך.. תתאמץ ויכול להיות שזה יהיה שווה בסוף :)

אגסית

New member
תראה...

זה באמת תלוי אם יש לך שרירים!!! אבל חוץ מזה, לפי דעתי היא ממש משחקת אותה קשה להשגה!!!!! היא יושעת טוב מאוד שיש לך משהו עליה, ואפילו יש לה משהו עליך!!!! יש לםך את הטלפון שלה? אם כן-טלפן אליה!!!!קצת סיכונים בחיים לא יזיקו לאף אחד וביחוד לא לך!!!!! אז לך על זה!!!! בהצלחה!!!!!!!!!! גלית!!

לך המאוהב...

קודם כל אני רואה שאמרת שאתה תהייה יכול לדבר איתה כשהיא לבד, אז מה הבעיה? תמצא את ההזדמנות שהיא לבד ותיגש אלייה ,ותאמר לה שאתה מעוניין בה, ואם קשה לך כך אז אתה יכול לכתוב לה שזאת גם אחלה דרך..... בהצלחה חמוד חוקרת

wildflower!

New member
חמוד!!!!!!

הדרך שאני חושבת הדרך הנכונה להתחיל עם מישהו. זה לא דרך אנשים... אתה צריך לעשות את זה בעצמך! לאזור אומץ ולהגיד למה מה שאתה מרגיש..צריך ישירות! בהצלחה מתוק! אוהבת בר

gal-or

New member
למאוהב, ../images/Emo24.gif

שלום לך, זה תלוי בגובה שלך, בגיל ובעוד גורמים כמו: עיסוק בספורט... עדי

ידעת י ידעתי ידעתי ../images/Emo7.gif

שאלתי את חברות שלה והם אמרו שהיא דלוקה על ילד אחר... אז אני ינסה לשכוח אותה תודה על העזרה שלכם ולא תראו אותי יותר פה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה