התמונה הכי שווה השרשור יכיל בוודאי תמונות פורנוגרפיות
S sh53 New member 25/10/04 #1 ../images/Emo99.gif התמונה הכי שווה ../images/Emo18.gif השרשור יכיל בוודאי תמונות פורנוגרפיות
S sh53 New member 26/10/04 #4 מתחילה - התמונה הכי יפה לדעתי ../images/Emo13.gif תמונת השבוע של האתר לילה תמונה שרואים בה את הקהל - איזו כמות מדהימה של אנשים באו. עופר ניסים עושה את העבודה שלו מכל הלב ואפילו נהנה ממנה - וכל מילה מיותרת. עכשיו נותר לי רק לחכות לתגובה של RN2
מתחילה - התמונה הכי יפה לדעתי ../images/Emo13.gif תמונת השבוע של האתר לילה תמונה שרואים בה את הקהל - איזו כמות מדהימה של אנשים באו. עופר ניסים עושה את העבודה שלו מכל הלב ואפילו נהנה ממנה - וכל מילה מיותרת. עכשיו נותר לי רק לחכות לתגובה של RN2
M meat katie New member 26/10/04 #5 עופר ניסית זה זה שבתמונה? באמת סליחה על הבורות אגב בחלק הזה של המצעד לא הייתי, חתכתי לטובת הרעב שהיה בי. אז איך היתה המסיבה הסופית בגן?
עופר ניסית זה זה שבתמונה? באמת סליחה על הבורות אגב בחלק הזה של המצעד לא הייתי, חתכתי לטובת הרעב שהיה בי. אז איך היתה המסיבה הסופית בגן?
S sh53 New member 26/10/04 #6 אכן - עופר ניסים הייתי רק עד סוף ההופעה שלו ומאוד נהניתי. בהופעה של אסטריקס לא הייתי כי כאב לי הראש מהשמש.
אכן - עופר ניסים הייתי רק עד סוף ההופעה שלו ומאוד נהניתי. בהופעה של אסטריקס לא הייתי כי כאב לי הראש מהשמש.