חזרתי מההופעה באשקלון

הי actress

שמחתי לראות אותך, עכשיו אני יודע עם מי אני מתכתב ! תפסיקי להיות ביישנית, למה זה טוב ? את גם אישיות בפני עצמך ! את נראית לי טיפוס מאוד מעניין שבא לי לתהות על קנקנו. אשמח אם ניפגש פעם אצל מישהו מהפורום (אני מתנדב), ונוכל להכיר יותר האחד את השני, להחליף חוויות - יכול להיות מעניין.

../images/Emo99.gifחזרתי מההופעה באשקלון

ואני חייב לספר לכם שסי שלנו היא מלכה אמיתית, היא נכנסה לאולם ומיד הכל הקרין והאיר, יש מסביבה הילה שכל אדם חד ראייה יכול להבחין בה. האישה הנפלאה והיקרה הזו מלאה באהבה אין סופית, בה היא עוטפת את כולם לאורך כל ההופעה. היא "מפזר חום" בלי תקע ! היא סטארית אמיתית, ויחד עם זאת יש בה את הפשטות המופלאה הזו, והקסם שלא פג לרגע לאורך כל המופע. נהניתי מכל רגע וחזרתי הביתה מאושר. במיוחד התרגשתי מההתיחסות שלה אלי, החשיבות שהיא נתנה לי, ותשומת הלב. האישה הזו עשויה כולה רק מחום אהבה ונתינה... כל כך הרבה אנשים היו שם, כולם ללא יוצא מן הכלל נהנו, אבל דבר אחד בטוח - אני נהניתי הכי הרבה !!!

actress

New member
אחש'לי אני מראשל"צ ותודה תודה תודה

מפגש... ברגע שתהיה מספיק הענות פה כי עד עכשיו לא היו מספיק הענויות להפגש עם סי לאחר המופעים אז נקיים ערב סי היימן במשך שנתיים רק מציעים את זה

actress

New member
יווווווו איזה מתוק ../images/Emo9.gif תודה תודה

וגם אתה טיפוס על אופנוע שחור מדליק במיוחד עם הראסטות שמתנופפות לך מכל עבר וקורע את הכבישים

skito

New member
hi-man-woman

בעקבות המחמאות עלה לי רעיון אבל היום אינו מתאים וחו"מ אני זז לעבודה

באמת חבל !

למה לא הצעת את זה שם? ראית איך הייתי נסער ונרגש ? איך יכולתי לחשוב על זה לבד? אבל אני בטוח שתהיינה עוד הרבה הזדמנויות. מאיפה את בארץ ?

skito

New member
ער בטח שער אל תשאל

הייתי בכלל אמור לעבוד השבת עד שהצלחתי לארגן החלפה תאמתי עם אחותי באשקלון שאני מגיע וכשהגעתי הבייתה ישנתי צהרים וכשהתעוררתי להתארגן הפתעההההה אורחים שעושים אצלי את השבת- הם ישנים ואנני מצליח להרדם תחושת פספוס

איזה חוצפנים !

איזה מין אורחים אלה, שמזמינים את עצמם ככה ללא התראה מראש, ועוד בערב שבת? בכל מקרה אל תרגיש רע, יש עוד הרבה הזדמנויות.... אולי אשתך אירגנה את זה, שלא תעזוב אותה לבד ותיסע ? סתתאאאאאם

סקיטו, הפתעת אותי

היה נחמד לקבל ממך צלצול באמצע המופע, מסרתי לסי דרישת שלום ממך, היא היתה מאוד מופתעת - התלהבה. אני מקווה לפגוש אותך באחד מהמופעים הקרובים. שבת שלום.

skito

New member
שמוליק תודה! ועושה רושם..

שאתה מישהו כל כך נחמד וטוב שמח שאתה כאן

actress

New member
אוווו כמה שאתה צודק ואין לך מושגגגג

עד כמה הוא הצליח לרגש את סי על הבמה אבל את זה אני אתן לסי או לו לומר

actress, אז מי זאת טיפ טיפ ?

היא היתה אתמול באשקלון ? לא חושב שראיתי עוד מישהי שם חוץ ממך.

טינה2

New member
טיפ טיפ היא שדרנית ואשת תקשורת

מקסימה ומגיעה לעיתים למופעים באיזור אשקלון ודרומה מכך תדפדף בארכיון ותראה כל מיני הסברים שלה מדהימים על שירים שלי יש לה ספה מיוחדת רק שלה אני מאוד מאמינה בה. לתוכנית שלה ברדיו קוראים שקל 90

למעלה