יהודה לוי מחכה לכם!

1Shir

New member
ניצול: איזה מקום תופסת הסדרה...

בחיים שלכם? כי אצלי למשל, מאז שהיא התחילה ב- AXN היא תופסת חלק מאוד גדול מהמחשבות שלי, אפשר להגדיר את זה כאחד הדברים שהכי מעסיקים אותי בתקופה הזו, אפשר אולי גם לראות את זה לפי מספר ההודעות שלי בפורום, רציתי לדעת אם אני האובססיבית היחידה...

DarlingAdam

New member
רק משהו קטן להגיד.

כשאת מוסיפה הודעה לאחת ההודעות האלה של תפוז, ההודעה המקורית נשארת פה לנצח במקום להיעלם למחרת או להצטרף ללוח מודעות, וחבל. סתם מבחינת מראה הפורום.

J A G 231

New member
חחחחח לענות? מממממ

כל החברות שלי אומרות לי שאני אובססיבית לסדרה ולדיוויד דוקובני גם לג'יליאן.. היא תופסת מקום נכבד מאוד בחיים שלי..אני חושבת עליה/עליהם(דוקובני ואנדרסון) לא מעט..לא מעט... מחכה לשעה 22:00 בכל יום...והתחלתי לאחרונה לצפות גם בסטאר וורלד אבל זה עוד לא ברצף..כי אני עמוסה במבחנים, מתכונות עוד שניה..(הראשונה שבוע הבא..),ו....שיעורים,שיעורים ו- שיעורים! אני מניחכה שאחרי הלחץ של כל המבחנים/מתכונות/בגרויות אני אתחיל לקרוא את הספר/ים?? של תיקים באפלה..צריכה לבדוק פרטים. אבל שיהיה זמן. אחרי כל זה חייב להיות אבל, א-ב-ל זה לא הדבר היחיד שמעסיק אותי..יש עוד דברים רבים אך במידה מועטה מעטט יותר, וכמובן שיש את המשפחה!! החברות...(שלא מפסיקות לומר שיש לי אובססיה לזה..) וכבר אמרתי- גם לימודים.

J A G 231

New member
התיקון הכי חשוב בעולםםםםם

אני מצטטת מתוך דברי עצמי: יש עוד דברים רבים אך במידה מועטה מעטט יותר, וכמובן שיש את המשפחה!!
המשפחה
היא הדבר הכי חשוב לי בחיים
וכמובן שאחריה תיקים באפלה(עם כל מה שזה כולל).

המממ..ובכן

אני לא חושבת על השחקנים עצמם, או על הדמויות שהם מגלמים, יותר מדי, אבל יש פרקים מסויימים ותיאוריות מסויימות מהסדרה שבהחלט מעסיקות אותי. הפרק של אתמול לדוגמא, עם המדען שעבר תאונה ועכשיו הוא פוחד מהצל של עצמו- הסצינה האחרונה של הפרק, שבה רואים אותו מזיל דמעה, פשוט לא יוצאת לי מהראש. חשבתי על כל הפרק הזה במשך כל שיעור לשון הכפול היום. פשוט מדהים.

1Shir

New member
אני בכלל בכלל לא חושבת על השחקנים

אני חושבת על הסדרה. בעיקר על הקשר ביניהם, זה (כמובן) מה שתפס אותי, פחות כל ההרפתקאות והקונספירציות, שזה גם מאוד מעניין, אבל לא ברמה של להמשיך לחשוב על זה... אהבה זה מה שמעניין אותי

גם אצלי

גם אצלי הסדרה תופסת מקום מאוד משמעותי בחיים. וכך זה היה אצלי עוד מגיל צעיר, מאז שהתחלתי לצפות בתיקים באפלה. לאחרונה כשגיליתי את הפורום הזה הסדרה תופסת מקום אפילו גדול יותר.

moon shadow

New member
הממ... הרבה מאווד מקום בחיי..

אני גם פשוט אובססיבית בקשר לסדרה (למרות שאני לא מזילה ריר על מישהו ספציפי, אני פשוט נהנת מהעל טבעי), מנסה להסתכל כל פרק גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים שאמורים להראות חשובים יותר.. בגלל תיקים קיבלתי 28 במתמטיקה.. אמא שלי כבר מתעצבן מכל ה"גועל נפש" שלדבריה אני מסתכלת....הממ....גופות... אההה.. חייזרים....יאיאיאיאי..... וכמובן כל דבר שאני עוברת אני נזכרת בפרקים מתיקים באפילה.. פשוט הכל.. זה כבר משגע אותי ואת הסביבה..

למעלה