../images/Emo99.gifכמה אהבה ואיזו אהבה- הופעה במודיעין|מא
היה זה בוקר יום ראשון בעודי מחליטה החלטה נמרצת שהפעם אני כותבת סיקור הופעה קצר וענייני בלי יותר מדי חפירות כמו בפעם הקודמת ( חפירות שאפילו מחלקה שלמה של חקלאות לא תוכל להכיל) הפעם החלטתי no more אני אתמקד בדברים העיקריים ואתעלם מפרטים שוליים למיניהם. אז התעלמתי לי מכוסות היין שהיו בכניסה, מנוכחותם של אנשים רמים וחשובים כמו ראש העיר,חברי מועצת העיר מודיעין וח"כ אורי אורבך ועוד אנשים שנראו חשובים עם חליפות מגונדרות ( מסתבר שההופעה היא איזה התחלה של שיתוף פעולה בין מישהו חשוב אחד לשני שלא הטרחתי את עצמי בפרטים הזוטריים- אני באתי בשביל מאיר !!
). אז מאיר התחיל באיחור אופנתי קליל של עשר דקות . בינתיים אני הספקתי להתלהב מהמקומות המעולים שההפקה סידרה לנו - תודה ענקית לשל"ג על הכרטיסים המצוייני ותודה ענקית ליסמין על זה שהיא לא מתייאשת ולא מוותרת ומצליחה !
אז בדיוק אחרי שהקבוצה שבאה איתי התמקמה כל אחת במקומה , מאיר התחיל. זה התחיל פחות טוב ( כמו תמיד.. כשמאיר מתחיל טוב אני דואגת!!), עם לך אלי ( מאיר התבלבל בטירוף במילים) וזה המשיך עוד יותר פחות טוב בשלום לך דודי עם בעיות במיקרופון ושוב המיילים הסתבכו להן.. בשלב הזה- שער הרחמים נכנס , ונוכחנו בפעם הראשונה( אחת מיני רבות) בערב שמאיר בא עם אנרגיות ווקליות מדהימות והסאונד באולם שהיה מטורף ואיכותי ( חן נבו על הסאונד- כל הכבוד!!). מאיר המשיך עם אנרגיות טובות, הקהל זרם איתו טוב ממש - ירושלים, מנגינת הנדודים ( בעיבוד מקסים ממש ממש), אליה - איזה קול יש לאיש הזה!!, השירים זרמו טוב אחד אחד ומאיר שבא עם ווסט מצחיק ומתחתיו חולצה לבנה ( שינוי אופנה ??) ותספורת שעדיין לא ראיתי אצלו עבר מהגיטות האהובות לפסנתר וחוזר חלילה והיה נראה שנהנה ממש. השיא היה ב"וביניהם" שעברנו לשיר באנגלית כמה דקות ממש טובות את הטוויסט - היה מצחיק!! לקראת הסוף, כשההדרן התקרב לו זכינו לשמוע את אצלך בעולם בביצוע מצמרר ממש.ושוב כמה שירים עם שיתוף פעולה מדהים מצד הקהל - עד שמאיר אמר:"אתם קהל מעולה. בד"כ אנשים לא יודעים את המילים ולא שרים נכון כמוכם אני לוקח אתכם איתי מעכשיו.." . , דומיו ( עם טעויות במילים..שוב??? סיימון קאוול היה אומר על זה..בעצם לא משנה מה סיימון היה אומר - העיקר הקול המדהים של האיש הזה). מאיר יורד, וחוזר ( מזל!!) - ואז, איזה מטומטמת ( סליחה , ממש אבל היא באמת הייתה כזאת..) צעקה לו:"יש לי סיכוי, יש לי סיכוי" אז הוא התעלם והיא המשיכה לצעוק אז מאיר בחצי חיוך חצי רצינות אמר לכולנו" היום אני לא אשיר לו את יש לי סיכוי ולא את הילד בן 30 וגם לא את אביתר". ואז מישהו שאל למה לא אביתר ואז הוא אמר כי אביתר הוא כבר לא אחיו הקטן והוא מפורסם אז זה לא שייך. זכינו במקום זה לשמוע את איילת חן בביצוע מוזר , ואל המנוחה ( איזה כייף נזכרתי שאפשר להקליט בפלאפון ויש לי את הביצוע המדהים הזה לתמיד!! וכמובן כמו אגם רוגע. יפה , פשוט ככה.) היה כייף ממש , ממש! והכי כייף הישכשחלקי הקבוצה שלי התאחדו מכל המקומת שישבנו בהם- כולם אמרו שהיה כייף ומדהים ( ואלו אנשים שאני סוחבת להופעות של מאיר בפעם החמישית, וחלק השישית..). זהו, חוצמזה שאחרי ערב כזה לא יכולתי ללכת הביתה בלי לומר תודה לאיש היקר ממש הזה , אז תפסתי אומץ ושאלתי איפה הוא נמצא ואם אפשר לדבר איתו ( ואני במציאות כולי פחדנית!!) , נכנסו פנימה ושאלנו בחורה נחמדה ממש ( של"ג?? אם כן, תודה רבה שוב ממש!) , איפה מאיר היא ישר והלכה וקראה לו ותוך שניות הוא שם. אמאל'ה - איך אפשר לאדם היקר והביישן הזה שהוא מדהים?? אז הצלחתי לגמגם שההופעה הייתה מדהימה ותודה ענקית על הכל ועל כל החידושים והעיבודים וההשקעה. הוא מצידו אמר שגם לו נורא חשוב וכייף לחדש. זהו,חוצמזה שאני קיבלתי איחול לחג שמח מהאדם היקר הזה - אני מאחלת לו שימשיך לעשות וליצור, את כל הטוב! תודה שוב על הכרטיסים. והיי חפרתי ממש ממש מעט.
היה זה בוקר יום ראשון בעודי מחליטה החלטה נמרצת שהפעם אני כותבת סיקור הופעה קצר וענייני בלי יותר מדי חפירות כמו בפעם הקודמת ( חפירות שאפילו מחלקה שלמה של חקלאות לא תוכל להכיל) הפעם החלטתי no more אני אתמקד בדברים העיקריים ואתעלם מפרטים שוליים למיניהם. אז התעלמתי לי מכוסות היין שהיו בכניסה, מנוכחותם של אנשים רמים וחשובים כמו ראש העיר,חברי מועצת העיר מודיעין וח"כ אורי אורבך ועוד אנשים שנראו חשובים עם חליפות מגונדרות ( מסתבר שההופעה היא איזה התחלה של שיתוף פעולה בין מישהו חשוב אחד לשני שלא הטרחתי את עצמי בפרטים הזוטריים- אני באתי בשביל מאיר !!