../images/Emo99.gifלשמקה ולי היום יום נשואין
ולי היום יום נישואינו
ובחרתי כאן לכתוב כמה מילים..... טוף נו כמה הרבה .... למזלי הטוב יש מי שדואג לי שעושה יותר מכפי שאפשר לצפות. יש לו השפעה עמוקה על חיי בכך שהוא עזר לי לבנות את הערכתי העצמית באמון שנותן בי ומקפיד להיות לי לידיד אמיתי שעומד לצידי בשעות קשות ובשעות טובות. כל אימת שמתעוררת בעיה הוא עומד לרשותי בתמיכה בעצה יותר מפעם אחת הוא מרגיע אותי ועוזר לי להתמודד הוא המגן שלי. ואני בת מזל שכל פעם שמתעוררת בעיה הוא משכיל להפוך אותה למשהו שמשפיע לטובה לא רק עלי אלא גם על חייהם של אנשים אחרים ובאמצעות התהליך הזה לדמתי לרכוש ידידים חדשים לאין ספור. בשמך שנים כה רבות הוא חי רק למעני דואג לי משגיח שלא אצא מפתח הבית ללא מעיל חם ממתין לי מדי לילה במיטתי דואג שבלילות לא תנדוד שנתי ולא יפקדו אותי חלומות בלהה... שאף פעם לא אסבול מבדידות שחברי יאירו לי פנים, שאף אחד לא יטיל עלי משימה שלאין בכוחי למלא מאז ומתמיד שאף להחיל לי אושר . השורות הללו נכתבו לך בעלי היקר כבר בשנה שעברה (ואולי אפילו הוקלדו לאחד הפורומים לא זוכרת...) בכל אופן אין לי ספק שאתה ראוי מודה לך על עשרות שנים של אהבה אין סופית של אמונה בלתי מעוררת, ועל כך שאתה הופך את כל החלומות שלי למטרות שלך
פנינה
ולי היום יום נישואינו