מאמי!!! מאמי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/9/06 #2 חחחח קטייה תודה מאמי:]../images/Emo204.gif איזה חמודהההההההההההההההההההההההההה:].
ש שרון והגיים בויז New member 25/9/06 #3 היי אני חדשה ... ומזל טוב ! היי אני חדשה ... אני מאוד אוהבת את אגם ... אפילו יש לי תמונות שלה במחשב היא כזאת מותק אני מקווה שתקבלו אותי .. דרך אגב זה משהו שעשיתי >>>
היי אני חדשה ... ומזל טוב ! היי אני חדשה ... אני מאוד אוהבת את אגם ... אפילו יש לי תמונות שלה במחשב היא כזאת מותק אני מקווה שתקבלו אותי .. דרך אגב זה משהו שעשיתי >>>
2 2ניצי New member 27/9/06 #17 ברוכה הבאה!!!../images/Emo203.gif אני ניצן אם את צריכה משהו תיכנסי לעולם שלי ותשלחי לי מסר
ש שרון והגיים בויז New member 25/9/06 #4 היי אני חדשה ... ומזל טוב ! היי אני חדשה ... אני מאוד אוהבת את אגם ... אפילו יש לי תמונות שלה במחשב היא כזאת מותק אני מקווה שתקבלו אותי ..
היי אני חדשה ... ומזל טוב ! היי אני חדשה ... אני מאוד אוהבת את אגם ... אפילו יש לי תמונות שלה במחשב היא כזאת מותק אני מקווה שתקבלו אותי ..
א אייללוש New member 25/9/06 #6 היי שרונוש../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif היי שמי איילה , אממ כולנו אוהבות ומעריכות מאוד את אגמוש , יש לך תמונה שלך איתה או שלה לב לא בנתי ... אממ תשתלבי בטוח מהר פה אם תצטרכי עזרה בקשה משו כנסי לעולם שלי ותצאי שם הכל לושית
היי שרונוש../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif היי שמי איילה , אממ כולנו אוהבות ומעריכות מאוד את אגמוש , יש לך תמונה שלך איתה או שלה לב לא בנתי ... אממ תשתלבי בטוח מהר פה אם תצטרכי עזרה בקשה משו כנסי לעולם שלי ותצאי שם הכל לושית
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 25/9/06 #7 ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif אני מיכל תהני:]
א אייללוש New member 25/9/06 #8 לע שמתי לב שכתבת מקווה שתקבלו../images/Emo12.gif את בסדר מותק ברור שאנחנו מקבלים אותך מקבלים בחום ואהבה
לע שמתי לב שכתבת מקווה שתקבלו../images/Emo12.gif את בסדר מותק ברור שאנחנו מקבלים אותך מקבלים בחום ואהבה
ה היללי 2 New member 26/9/06 #12 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif אני הילה הישתלבות נעימה... וגם אנחנו מתים על אגםם
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/9/06 #13 ברוכיתת../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני עינב הישתלבות נעימה