מזל טוב לסי

leocat

New member
../images/Emo99.gifמזל טוב לסי

לרגל יום הנישואים ה-3 שלך שאי ברכה יקירתי ממני ומכל חברי הפורום (מה לעשות - קל מאד לזכור את תאריך יום הנישואים שלך)

ט י נ ה

New member
יום דכל העולם זוכר

ליאו יקירי באותה העת תרשה לי להתנצל עוד לא שמעתי את היסק שהשארת לי והוא דיסק כל כך חשוב ... משטיחה לעשות זאת בהקדם נשיקות סי

actress

New member
באיחור של שעה וחצי בערך מזל טוב!!!!

סיסקוששששששש!!!!!! את יום הנישואים שלכם איך אפשר לשכוח? היום הכי הכי הכי גדול ומשמעותי אז נשיקות לך ולרועי ושיהיה לכם כל כל כל כל טוב והרבה אושר ועושר ושתמשיכו לאהוב לאהוב לאהוב כי זה ה-סוד

אהוד_

New member
מזל טוב סי היימן יום נישואין שמיייח

וגם זכיתי לראות במקרע הטלוויזיה בתוכנית על המשוררת דפנה אילת..

Shaked54

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב סי המתוקה שתמשיכי לדעת שנים רבות של אושר
מאחל מכל ה -

מזל טוב../images/Emo49.gif

סי היקרה מזל טוב, ושתהיה לך ולכולנו שנה נפלאה. לגבי התאריך האירוני: האירוניה כאן היא כלום לעומת נשים שנולדו להם תאומים באותו יום. ביי בינתיים

ט י נ ה

New member
אם לא היית היו ממציאים אותך איתן

הי איש אתה משהו ספיישל תאמין לי איך אתה מצליח תמיד לשזור מילים בכזו דו משמעות כל הכבוד שלך בג-ע-ג-ו-ע בנתיים סי

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifמזל טוב ! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|

המון המון מזל טוב, אושר הצלחה וכל שתרצי שיקרה...

+ ד"שים לסי

יש לך ד"ש חמה מי שהייתה המפיקה של "ריח מנטה" בערוץ 33 - את מכירה אותה, קוראים לה גילה והיא (כמה לא מפתיע) סיפרה לנו כ"כ הרבה דברים טובים עלייך (כאילו שאנחנו לא יודעים..), היא הייתה המפיקה בתקופה שבו עשו לך ספיישל בתכנית והיא שכנה שלנו. ד"ש חם נוסף מאיש ירושלמי יקר שפגשתי לפני שבוע בערך - אריה מארק. אריה מארק הוא הבעלים של מועדון "פרגוד" (שבו סי עבדה לפני שנים רבות - בתקופה הירושלמית שלה) ואח"כ גם הופיעה בו. האיש הזה נלחם בעירייה במשך שנים נגד סגירתו של פרגוד.. ובסופו של דבר, לא מזמן גם הצליח במאבק זה.

actress

New member
אופנוע, אפרופו ערוץ 33 תברר אם אתה

יכול עם גילה מתי השידור החוזר שסי היתה בעמק יזרעאל אם אני לא טועה כי לפי מה שהיה כתוב בנט הם בשידורים חוזרים בכל הישובים וממה שהבנתי שסי כתבה פה לפני שנה... ( אחחחח איך זה נשמע לפני שנה ) זה היה ממש יפייפה תווווווווווודה

אין בעיה, מיכל...

גילה לא פה היום, ואני טס הלילה לאמסטרדם לנפוש מהזוועות פה לארבעה ימים, אבל כשאחזור אעדכן אתכם.... שמרו על עצמכם.... ביי ביי..

ט י נ ה

New member
איזה דשים משמחים ....../images/Emo51.gif

לגילה תמסור המון מזל טוב פעם אחרונה שהפיקה לי ספיישלון בריח מנטה היא עמדה ממש ללדת ולסעתי יש לה כבר מישהו מתוק בעגלה או אולי כבר אפילו בן שנה שנתיים משהו כזה ..... לגבי אריה מרק זה הרבה יותק מחברות אריה היה המועדון הראשון בו עבדתי כמלצרית ושמה רקמתי את ההחלטה להיות זמרת אני חושבת אריה גייס אותי אינספור פעמים להצלת מועדון פרגוד הפעם האחרונה היתה רגע לפני לידתו של יהלי ואני מאושרת לשמוע שהצליח אודה מאוד מאוד אם תוכל להעביר לי מס' טל' במסר אישי תודה המוווווווווווווווון סי

בהחלט ובשמחה רבה..

אני אשיג את הטלפון של אריה מארק ואשלח לך אותו. שנה טובה לך ומתוקקה מתוקקה מתוקקה שהשנה האחרונה תהיה קטנה ועלובה לעומת זו שתבוא עלייך לטובה !!! חג שמח!

למעלה