מחשבות טובות

לחי7

New member
../images/Emo99.gifמחשבות טובות

אם כל אחד יעצום את העיניים לדקה או שתיים , או כמה שהוא יכול, ביום ויחשוב מחשבות טובות כלפי דארפור , העולם השלישי או כל מישהו שמצבו רע (גם אם אתם לא מכירים אותו אישית) וישלח אליו אנרגייה טובה (לא מתנשאת או לא מהולה במחשבות רעות או עצובות....)אלא מחשבה חיובית טהורה כמה שיותר, זה יישנה הרבה. ככל שיותר אנשים יעשו כן, כך השינוי ייראה יותר לעין.
זה אולי נשמע לא חשוב, אבל זה ישפיע......................

סיריוס1

New member
צריך מסגרת תומכת...

..כגון מפגש למדיטציה או מפגש לתפילה. צריך: 1. מעמד 2. מקום 3. קבוצה משותפת 4. מנחה 5. רוח התהליך ללא סביבה תומכת, רק מעט מאוד, ישתדלו כל יום לשדר לשם אנרגיה חיובית, כי טרדות היום יום יסיחו את דעתם לענינים יותר "קרובים"...

לחי7

New member
אתה צודק

ואני די בטוחה שיש כאלה שארגנו לעצמם מפגש כזה, הקטע הקשה זה להגיע לאנשים שאומרים-'גם לנו יש בעיות,למה אף אחד לא שולח אנרגיות חיביות בשבילינו?'.... אני בטוחה שאם אתה עושה משהו עם אנרגיות חיוביות לאחרים אז האנריות החיוביות האלו יחזרו גם אליך... הלוואי וכולם היו חושבים ככה.......

לחי7

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שיש כאלה, הם פשוט מסתתרים אולי טוב מידי

באותו ענין...אךך

משתדלת להיות רוחנית להטיב עים הזולת אך חסדי שמים כמה קשה עים יש אנשים כה קשים למה רבון העולם. ואני רכה כמו חמאה למה פוגעים בי?אם אני בסדר איתה עוזרת תומכת היא עוקצת יורדת עלי ואם אני לא מתקשרת היא מתלוננת לבעלי אוי שמי מה עלי לעשות 30 שנה היא יורדת לחיי ביום ההולדת שלי היתה חיבת לקרוא לבעלי. כן זוהי חמותי חסדי שמים לא עזרו מתק פיה יבלבל כול עובר אורח ואני ספגתי עד כי חליתי .וממשיכה ומתאפקת מה לעשות אנא עזרו לי כי לעיתים אני כבר מתפוצצת

logicSlayer

New member
מחלי לעצמך יקרה.

להיות רוחנית ולהטיב עם הזולת זה נפלא, הכל טוב ויפה, אבל לכל דבר יש את המקום ואת הזמן שלו, לא תמיד זה מתאים! הרי לכל נפש יש את הבעיות שלה בינה לבין עצמה לכל נשמה יש את התיקון שהיא צריכה לעשות אז נכון להקשיב והיות אמפתי ולנסות לייעץ אפשר (אפילו רצוי..
) אבל לקחת בעיות של אחרים ללב זה כבר עניין אחר, אנשים יגידו מה שיגידו אבל אף-אחד לא אנושי. תמחלי לעצמך יקירה כי לך יש את התיקון שלך, להם יש את התיקון שלהם, לי יש את התיקון שלי וכולנו נמצאים באמצע! צריך לבחור בדרך המלך ופשוט לנסות לעזור, תדעי שאת את שלך עושה ותעשי אבל אל תקחי צרות של אחרים אלייך. המון אהבה וחיבוקים, לוטם.

לחי7

New member
הדבר האחרון

שאת צריכה לעשות זה לספוג הכל... זה אסור בתכלית האיסור........את רק עושה רע לנשמה שלך וככה הגוף שלך מתמוטט............ אם למדתי משהו מהמחלה של אימי זה שאסור להפנים דברים רעים...... אמא שלי כל חייה רק ספגה וספגה רע מאנשים אחרים ולא עשתה כלום בחזרה כי היא הייתה בן אדם ונשמה טובה...אולי טובה מידי (אם יש כזה דבר...) אם את לא רוצה שהריב ביניכן יגרום לסכסוך בינך לבין בעלך-כל פעם שהיא מעירה איזשהי הערה לכיוונך, נסי לקחת זאת בשיא הקלילות...בהומור... ותעשי עצמך כלא שומעת... אבל זה הכי חשוב שבתוך תוכך תדעי ותביני שאת פי 100 יותר טובה ממה שהיא מנסה לעשות ממך..וכשהיא תראה שאין כל תגובה מצידך, אולי היא תוותר על כל הסרקזם וההתנשאות שלה.. אם כל זה לא עוזר,וגם בעלך לא מצליח "לרסן" אותה, זה רק ייעוץ.. לברר למה היא עושה את זה.. כי חבל על הסבל שאת עוברת.(במיוחד שהיא רואה ויודעת אולי שזה עושה לך רע..)

סיריוס1

New member
היא משקפת לך את...../images/Emo202.gif

...הצד הרע שלך. לכל אחד יש צד שהוא לא השליט ( אוי ואבוי אם ישלוט ) אבל זה כמו "שד" קטן ושובב שיושב לו בנשמה ומתגלה לנו דרך אלו שלא טובים אלינו. זה יכול להיות מאוד מאוד קטן ונסתר. אולם אם "נהיה ביחסים טובים" עם עצמנו ונסלח לעצמנו ולא נוותר יותר מדי או נתעקש יותר מדי, אז ההשתקפות של הצד הרע שלנו כלפי עצמנו יהיה נסבל יחסית ואולי שובבי ולא איום. אולם, אם זה משהו מורכב ורב שנים, יתכן וזה סוג של "תיקון" הדדי בין שני בני האדם וזה ימשך עד לתיקון המלא במערכת היחסים, שבסופו במקום סבל יהיה רגילות וסובלנות.

תודה לכולם אני חיבת אנרגיות חיביות

מכולם סרסיוס אתה הכי קרוב לבעיה הכן היא מוציאה ממני את השד הרע היתה תקופה שאף חשבתי שאני רוצחת אותה אני שלא מסוגלת לנגוע בנמלה שנותת לזבובים לצאת החוצה ולא הורגת .אני ממש נבהלתי מעצמי .אך הגעתי לדרגה כזאת. עד שהבנתי שהיא מוציאה ממני כה הרבה רוע .לא יכולה לתאר את ערממיותה. לא משווה אותה לאף אחת. האפסוורד הוא ממש קשה להסברה. שאנו רק תומכים בה עוזרים מסעים . בעלי מעולם לא הטיף לה מוסר מכבד . אותה .מאוד אך היא חיבת עקשן בחיים חיבת מתחים לא יודעת איך להסביר זאת . תודה חברים היו טובים אלמוגית1

maysabel

New member
יש לי שאלה..

למה כל כך חשוב לך להדגיש עד כמה את "טובה"? ומצד שני כמה היא לא? האם זה שהיא "לא טובה" מבליט גם עד כמה את כן?וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה.. לא התחברתי לאף תשובה שענו כאן..בעצם לאף הודעה לרבות את זאת של השאלה.. חוסר מודעות ענק מתבטא כאן טוב,שיהיה, "היו טובים"..לא ,לא רוצה להיכנס להגדרות של "היו טובים" בקני המידה הקיימים.. המשך יום טוב

קשה להסביר הכול

בטח לא בפרום בפרהסיה יש כאלה שמבינים ויש כאלה שתוהים תודה לכולם

והאם את מבינה???

את לא צריכה להסביר הכל תקראי שוב את מה שמאיזה כתבה לך מאיזה לא שאלה אותך על מנת לקבל ממך תשובה מאיזה לדעתי רצתה להדגיש נקודה חשובה שכדאי שתתיחסי אליה כל התשובות שקבלת הן תאוריות כלליות כמו אל תקחי ללב וכו', האם זה פותר את הבעיה שלך ? האם בזה שלא תקחי ללב הבעיה תעלם? הרי ברור שהבעיה אצלך ולא בהתנהגות של חמתך כדאי שתביני מה חמתך או כל אחד אחר גורם לך או מפעיל אצלך, דברים של עצמך ומתוכך שתהיי מודעת להם , מה שנראה שאת לא כי הרבה יותר קל להגיד חמתי רעה, חמתי עושה לי , חמתי ככה וככה מאשר לבדוק איפה זה צועק אצלך. ואת כל הזמן צועקת אני טובה אני רוחנית ומסיימת הודעות ב- היו טובים כשאת תביני את עצמך לא תצטרכי וזה לא יהיה חשוב בכלל להסביר לאחרים הדגש הוא בהבנה העצמית ולא באיך אחרים רואים אותך לאה

maysabel

New member
אפשר לאמר שדי דייקת בהבנתך את כוותי :)

הכי קל,כשמישהו בא ומספר על עצמו, לתת עצות ממשפטים יפי נפש שקראנו,שמענו,לא משנה אם יש הבנה עד הסוף אותם.. להבנתי מה שחשוב הוא להיות קשובים מאד לזה שמולך, לשקף..במקום לנסות ישר לתת לו תשובות ועצות ולהלביש עליו תאוריות שעוזרות לכמה רגעים להרגשה,אבל זה כל מה שיש-גם זה חשוב אבל חלק מאד קטן שרק מטשטש את הכאב של הפצע הז'קוק לריפוי.לא תמיד טשטוש כאב עוזר באמת בריפוי.. זה מה שנקרא באמת כבוד,מתן מקום ,ואהבה בחמלה..לא רחמים.. ובסופו של דבר: דע את עצמך..אז יהיה לא חשוב כלל כיצד האחרים תופסים אותך :))

למעלה