מתי בפעם האחרונה הרגשתן

../images/Emo99.gif מתי בפעם האחרונה הרגשתן

בנות 16
לי זה קרה אתמול.... יש איזה להקה שהגעתי לשיר שלה בטעות ונידלקתי על השיר (מסוג הדברים שקורים בגיל הנעורים) שומעת לי את השיר הזה ללא הרף ומרגישה ממש גרופית שלהם. לא יודעת עליהם כלום, חוץ מזה שהשירים שלהם מאוד יפים בעיני. פתאום אני וחברה גילינו שהם מופיעים פה באזור - אתמול הייתה ההופעה, אנחנו מתייצבות במקום ומגלות כי יש להם עדת גרופים שלמה, שעוד לפני ההופעה מנדבים לנו מידע עליהם. אנחנו היינו בטוחות שמדובר בלהקה צעירה בגילאי אחרי צבא גג 25, פתאום מסתבר לנו שהם בני 40 +, לכולם מקצועות אחרים אבל מנגנים ושרים ביחד. הופעה של שעה וחצי - שעה וחצי של אטרף בהם כולם עומדים על הכסאות ומשתוללים (גם אני
) איזה כייף היה מילים רומנטיים להפליא, מילים שבי נגעו, מוסיקה מקסימה. בקיצור אני עוד ב"הי" מההופעה ומהבוקר שומעת את הדיסק שלהם בלי הפסקה (עוד שניה יוד שובר את המערכת...) דרך אגב - ללהקה קוראים יציאת חירום איזה כייף שהדברים הטובים באים בהפתעות.

אפרת12

New member
../images/Emo9.gif נשמע כייף../images/Emo70.gif

דרך אגב - איזה שיר הדליק אותך
כי שמעתי שתי דוגמיות במומה ולא התלהבתי כל כך (אבל אולי אני לא במוד של בת 16 כרגע ולא יכולה להתלהב מאף שיר) הפעם האחרונה שהרגשתי יותר צעירה - ובעיקר פנויה מהתחייבויות (אבל לא בת 16...) היתה לפני כמה חודשים, כשסיון היה בהשגחת אחותי ואני הלכתי לרופא, סיימתי שם הרבה יותר מוקדם מן הצפוי, אז התקשרתי לחברה וישבנו בבית קפה רק שתינו - בלי בעלים ובלי ילדים ודיברנו ודיברנו ולא יכולנו להפסיק. כמו פעם. פתאום הבנתי כמה זה היה חסר לי... (ומאז לא עשיתי את זה שוב, כמובן...)

בלינקה

New member
נשמע מעולה!

אני ממש מתגעגעת ללהשתולל באיזו הופעה
וגמני הרגשתי היום בת 16, אבל מכיוון אחר לגמרי. שחר ואני אצל הורי בסופ"ש. שחר היתה עם סבא וסבתא, ואני הלכתי עם סבתא שלי לקניות. קנינו שלושה ספרים (לשימוש משותף, על חשבונה, כמובן), בגדים לשחר ולי, ולסיום ישבנו בבית קפה וקישקשנו. כמו שהיה פעם, כשעוד גרתי עם ההורים. מוזר כמה נעים לי לצאת לבילוי עם אשה בת 83

מעיןבר

New member
האמת../images/Emo35.gif

לא רוצה להרגיש בת 16. לא שואפת לחזור לאף גיל שהייתי בו כבר, אפילו בתקופות ובגילאים שהיה מעולה, יותר מסקרן אותי מה יהיה הלאה. ספציפית, מעולם לא הייתי גרופית וגם לא השתוללתי בהופעות
כך שאני לא יודעת איך להתגעגע לתחושה.

למעלה