פגשתי את רודריגו

B a Z u K a

New member
../images/Emo99.gifפגשתי את רודריגו../images/Emo99.gif

יווו איזה חתיך הוא והוא גבוהה מאוד בטלויזיה הוא ניראה מזה נמוך
ואי והוא מזה חמוד ויש לו חתימה מסובכת
ואי איזו היתרגשות והיצתלמתי איתו והוא חיבק אותי כזה
דיי אני מתה

וואי איזה כיף לך!!../images/Emo26.gif

למרות שאני לא מתה עליו... איך נפגשת איתו?? איפה?

B a Z u K a

New member
זה היה ככה../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי ילדה בכיתה שאבא שלה סוכן של כל המפורסמים האלה (עופר רודריגו יהודה לוי) והיום היה לה יומולדת אזס אבא שלה הביא את רודריגו לכיתה שלי והוא חילק חתימות והוא מזה חמודד

וואיייי מגניייייב../images/Emo26.gif

תגידי לה שתסדר לי איזה פגישה עם שכטר
סתם חח..

B a Z u K a

New member
ותשמעו קטע מצחיק../images/Emo26.gif

ילדה אחת אמרה בשקט:איזה כוסון רודריגו, וילד שישב ליידה אמר בקול "מה אמרת שרודריגו כוסון??" ואת רואה את רודריגו מסמיק כזה וצוחק יאו ני מתהה

גמני פגשתי אותו:) והיום פגשתי בבצפר

2 שחקני כדורגל אחד ממכבי נתניה אחד מהפועל תל אביב...הם באו לבצפר כי הם ידידים של אחת המורות והם שיחקו איתנו כדורגל וחתמו למי שרצה והיא תביא עוד פעם שחקנים אחרי פסח...והיה שמה אחד כל כך שווההה

B a Z u K a

New member
באמת שגם אני חשבתי שהוא סתם מחוצ'קן

אבל במציאות הוא ניראה הרבה יותר טוב והוא גבוהה מאוד לא כמו שהוא ניראה בטלויזיה בטלויזיה הוא ניראה ננס

אני לא מתכוונת בגלל החיצוניות../images/Emo26.gif

הבנאדם היה בתוכנית שידוכים קיבל את התואר "הגבר הלטיני שכולן חושקות בו" והגיע לפסטיגל
זה נראה לי חולני
יש אנשים שעברו הרבה יותר מתוכנית שידוכים,שהחלום שלהם זה להופיע בפסטיגל אבל הם עדיין לא הופיעו

הוא סביר...

כשסובלים מראיה לקויה במספר 10-, עומדים 6 מטר ממנו, ואין משקפיים או עדשות בהישג יד...

אההה טוב אז אם הוא גבוה ולא מלא

בפצעי מוגלה אז הוא באמת שווה+ראוי לסגידה+החתימה שלו שווה זהב (תגידי, הוא בכלל יודע לכתוב?) ובכלל, מגיע לו צל"ש על זה שהוא גבוה ובעל עור פנים נקי!! צריך להעניק לו פרס נובל!!

למעלה