פריקת אהבה=]

../images/Emo99.gifפריקת אהבה=]../images/Emo99.gif

הגיע הזמן 15 לחודש=]] אז אתם יכולים לעשות פריקה לגיים בויז=] לבנות של הפורום! ולכול מי שאתם עוד אוהבות=]] שבוע טוב התגעגעתי נשמות

../images/Emo141.gifכפרעלייך אני יודעת=\

לוקחת הכול עלי!!!!! את תקבלי פיצוי מבטיחה לך נשמה מה אני יעשה מכינים אותנו לבגרויות מזה לחץ יש לנו סורי נשמה!!!!! אבל שלא תחשבי שאני לא זוכרת אותך!חח בחים לא כפרעליךךךך=] תכף פריקת אהבה

../images/Emo204.gif פריקה שלי ( =

דניאל בן חיים?! אדם יוסף?! אני אוהבת אתכם יפים שלי
פורום דניאל בן חיים?! אני מאווהבת בכן נסיכות שלללללי
פורום גיים בויז?! :) אוווהבת המוווון 3>

חן XD

New member
../images/Emo23.gifפריקה שלי../images/Emo23.gif

אני אוהבת את עצמי, את דילביי , נופריקק ירדוס ושרית :] דניאל בן חיים, ליאור מייארה החתיכימיים
זה מה יש. אהה ואני אוהבת את היופי של אושרי.-=-חשוב להדגיש יופי-=- ואת ___

../images/Emo141.gifפריקה שלי=]]]

אדם הגבר שלייחחח=]
דוד בן חיים=]
ירדנוש הנשמה שלי!!!!!!
שחף שלי
מורן השמנה שלי!
וידיד שלי חחח=]
דילבי מזל טוב כפרה=] נופרי תודה נשמה!
זהו

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifפריקתי ,

שירה יפה שלי ? אני אוהבת אותך , ואתבחייםלא תביני כמה , את הכל בשביללי , אני ככ רוצה להיות איתך עכשיו .... אני מבינה אותך , הכל יהיה בסדר יפה שלי :) , אני , תמיד, בכל מצב , ובכל מקום :] איתך בלב , את שלי בלב , תמיד אהיה איתך .... את הכל בשבילי , אני מודה יום יום לילה לילה ,שאלוקים הכניס לי אותך לחייים . את האור שלי :]] עכשיו , לא הכי מושלם בעולם ,אבל שהכל יעבור , את תראי , שהחיים יחייכו אלינו בחזרה .. את כל העולם שלי , ואני כ''כ מתגעגעת לחיוך היפייפה הזה שלך , אתה? אני אוהבת אותך , כ''כ ,... רק אתה מצליח להעלות לי את החיוך לפנים כל הזמן בחזרה .| : , אושר,אושר,אושר , רק אתה יכול להביא לי את זה :(( חן ?, דילב ?, אני אוהבת אותכם ,,,,!!11 הדר,מיכל ,אוראל ,ירדן? איןן כמוכם :) אוהבת אותכם מלאמלא ,,,!!3 > .......!! ספיר ? בבקשה כפרה , אממ , מי ששכחתי , סורי , השעה ,התאריך D= . והמצב רוח ,.. שואף ל0 אוהבת את כולם :] שבוע טוב .

../images/Emo210.gif הפריקה שלי :)

- שרון סנדלר - בחיים לא הכרתי בן אדם כ"כ טוב כמוך כל כך מתחשב אני אוהבת אותך כ"כ 3 > נווופרייייי את כ"כ מיוחדת . את הכל בשבילי אני אוהבת אותך כ"כ ואני פשוט מודה לה' שהכיר לי אותך 3 > אוווהבת אותך הכי בעולם 3 > הדר - מיכל - מריה ? אתן בנות כ"כ מיוחדות תודה על הכל אני אוהבת אתכן הכי בעולם [ : אתן כל עולמי 3 > דילב , חן , שחף ,שירה , עמית , ספיר {ספוני} :) , בתאל , ירדן , שני , עמית , שירלי ,רותם ושאר פורום 1417 ?!@ אתן בנות כ"כ מיוחדות, אני אוהבת אתכן כ"כ :) אתן חלק מתוכי . ובחיים לא אשכח אתכן (:) .

פורקת.:)

אוראל , מיכל , שני , נופר, מריה, עמית!? אני אוהבת אותכן כ"כ,,! אתן בנות כאלה מקסימות ומיוחדות , אני אוהבת אותכן
תודה על הכל!! פורום 1417, אתן כמו אחיות שלי אני אוהבת אותכן המון!!
שרון ... אביחי .. אושרי ... אדם ...ערן .. אתם הבנים הכי מדהימים ש....איך אני אגדיר את זה.שמעתי עליהם ? אוהבת
ילד? אני אוהבת אותך

../images/Emo75.gifאז עכשיו תורי ? . ../images/Emo9.gif

טוב . :) אדם , ערן , שרון , אושרי , אביחי - שכחתי מישהו ? .
אננננננננננני שואלת מה ניש ? .
סתם חעחע D; טוב ,,, P = אני לא רוצה לחלק את זה לקבוצות , כי זה באמת לא יפה . אני גם לא רוצה להגיד שמות ,, ואז לשכוח אחרות . \; אני רק רוצה להגיד שאני אוהבת אתכן , !
פשוט ככה .

למעלה