פתיל לכבוד הפרק...

BeDaZzLeD

New member
מישהו קלט?

מה זינה אמרה לאריס מקטע עם הצפצוף לפני תחילת הפרק?????

avice9

New member
איזה פרק!דרך- אגב מישהו יודע

מה יהיה שבוע הבא?

korinalir

New member
איזה פרק ג-ד-ו-ל!../images/Emo6.gif

וואו איך צחקתי ואיך התגעגעתי לארס
הממ לא נראה לי שהמציאו חזייות ביוון העתיקה בטח לא עם הדפסים אבל מי יודע...
יו אני עדיין באופוריה מהפרק הזה אני אחזור אחר כך שאני אזכר בעוד דברים מגניבים
ולסיכום: "is there anything we agrey on?´ "oh yeah that...anything else?" LOL!!!

ares chosen

New member
Oh My God Of War ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

אאאאאאאאאאאאהההההההההההה
זה היה
זה הגיע
אני עדיין שפוייה
ואו איזה פרק טוב!! המשחק של קוין היה מעולה ואו יוווו........נהדר
הדיאלוגים עם השנינות, חחח... זה היה טוב: Xena: "Who are you?" Siki: "They call me ´Battling Siki´." Xena: "Nobody ever called you that. You just made that up. Xena: "Ares, you´ve got to do something that no one would ever suspect of you." Ares: "Like what?" Xena: "How are you at shoveling sh*t?" ועוד מלא... פרק טוב...נהדר! רק הסוף... אררררררררררררררררררר
אני עוד אחזור

ענבר1

New member
פרק מהמם!!!! במיוחד אהבתי

שהגוף שלו היה חשוף ושהראו את הידיים שלו....ואת החיוך.... איזה דיאלוגים משעשעים!!!!! ממש מתאים להם להיות איכרים.....ואיזה מטפחת הייתה לגבריאל...והסמרטוטים שהוא לבש.....וזינה....איזה חמודה היא הייתה כמה היא שמרה עליו!!! הצפייה השניה הייתה יותר מהנה מהראשונה בכנס.... חבל שלא יכלתי להיות ליד שרון כשהיא ראתה את הפרק הזה והיה את הקטע של השינה ובדיוק גבריאל הניחה את ידה על.... חבל שרון חבל...זה בטוח היה גדול

ares chosen

New member
אם היית לידי... ../images/Emo82.gif - החווה!

אני לא חושבת שהיינו יוצאות שפויות....
אחח.... נהדר
הקטע עם ארס ה"פרמר" היה מעולה...המבטים שזינה וארס החליפו שם...הכלב! אה
סוף סוף מישהו לטובתו של אל המלחמה....
הדיאלוג של ארס עם גבי אח"כ... אבל הסוף

ares chosen

New member
ואני עוד אשוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

Gabrielle: "Ares, when you gave up your immortality to save me and Eve, that was … that was quite a sacrifice. Thank you." Ares: "If Eve had died, and Xena had lost the power to kill gods, then Athena would have killed Xena. So, I was saving Eve to save Xena. You were an afterthought." Gabrielle: "Thanks anyway." הכי גדול מכווווולם

Dafi the Mighty

New member
אולד ארס... ../images/Emo58.gif

זה היה הרבה יותר טוב ממה שזכרתי, אבל זה גם היה יותר רע ממה שזכרתי. ההתחלה הייתה משעשעת, עם ההערות המשעשעות של זינה וכמובן שכשסיפרו לה שרודפים אחרי ארס, המבט המודאג על הפרצוף שלה גרם לי לחייך. אוי, המבט הזה, המודאג שנעשה כל כך רך עם הזמן... ארס, צועד לו בשביל. אחח... וכשהאיש הקטן הזה שאני לא זוכרת את השם שלו (מצטערת, התרכזתי בדברים *יותר* חשובים). איך ארס רצה להילחם עם זינה ולהרוג את כל שרי המלחמה שרודפים אחריו. היה קטע שהוא דיבר אליה כאילו הוא ילד קטן והתחנן ששניהם יהרגו את האנשים הרעים. וכשהם הגיעו לחווה- !Ares aint living here וואי, כשארס ישב שם, בחוץ, שותה מים... וואו...
ואז זינה קראה לו והוא מהר מחביא את... מה שזה לא יהיה (שוב, הייתי מרוכזת בדברים אחרים)... ואז היא באה ואיך היא משכה לו באוזן והרביצה לו... אוי, חמודים. כשהוא מסתכל לה על התחת והיא ככה, "ארס..." ואני נמסה... כשזינה דיברה עם ה... לא, את השם שלו ידעתי, אבל ברח לי. הוורלורד הראשי... אז הוא שאל אותה למה היא לא הרגה את ארס באולימפוס והיא אמרה לו שהוא ברח, הפחדן. זה ממש עצבן אותי. נכון, זה חלק מהתוכנית שלה אבל ככה לפגוע לו במוניטין?! אחרי מה שהוא עשה בשבילה?! זה כמו איך שהיא התנהגה בקאמינג הומ, רק ששם זה היה יותר גרוע. כשהיא התקיפה אותו אישית אז, ואמרה שהיא הרגה את שאר האלים ואולי היא הפסיקה מוקדם מדי. זה היה ממש מעצבן. ובעיקר אחרי כל מה שהוא עשה בשבילה. לא יפה. אח, ארס וגבריאל יושבים יחד ליד האש. נקרעתי מהאדישות שלו. ".You were an afterthought" ואז כשזינה נכנסה, והעלתה לעצמה זכרונות, ואיך ארס היה כל כך חסר סבלנות לזה... אוי, זה היה משעשע. ולאחד הקטעים המהנים ביותר, המיטה. זה היה גדול. למרות שאני חושדת שלא הראו את כל מה ש*באמת* היה שם. ואיך זה שארס התעורר איפה שהוא התעורר? הממ, מעניין. כשהוא התעורר וקפץ מהמרפסת אחרי זינה וגבריאל, מישהו שם לב שהיה לו חם בכפות רגליים ושהוא קפץ כי היה לו חם מדי? אוי, זה היה מה זה חמוד. והקטע עם הוראס, אוי, איזה חמודים הם! Ha ha ha, gray... gray... gray hair, gray hair... oh, was that gray? I fix the roof חחח, אדיר. אה, וגרבה הזאת... מבטי הקנאה של זינה (מבטי הקנאה שאני ראיתי, אולי אני מדמיינת...) פשוט היו מהנים. again and again and again and again! oh the beast... מה עוד אמרנו? טוב, אני אדלג לקטע שהכי עצבן אותי בפרק. אחרי שזינה שלחה את ארס להרוג תרנגולות. מה זה השטויות האלה של "לא אכפת לי מה יקרה איתו, אחרי זה אני ואת מסתלקות מכאן!" נו באמת. זה היה מעצבן לחלוטין, רציתי לחנוק גם את זינה וגם את גבריאל. בעיקר את זינה. אני דווקא זוכרת שלפני כמה פרקים (עשרה, תשעה) לזינה היה כל כך אכפת מארס עד שהיא סיכנה את החיים שלה בשבילו. מצטערת, אני לא מאמינה למה שהיא אמרה. מספיק עם הקשקושים האלה. והסוף. כשהיא לוקחת צעד קדימה, המוזיקה נעשית שקטה ויפה וזינה אומרת בקול עדין "אולי אני אבוא לבקר אותך פעם," נו די, זה היה כל כך יפה והיא הייתה חייבת להרוס את זה ולצבוט אותו? ובקיצור, אני מאד כועסת על זינה עכשיו. כדאי לה להתנהג אליו יותר יפה בפרקים הבאים, אחרת...
אבל תכלס? היה פרק נפלא. סופסוף היה ארס, ובהחלט התגעגעתי.

Niff74

New member
../images/Emo99.gif פתיל לכבוד הפרק... ../images/Emo54.gif

ובכן, שלוש וארבעים, יום שבת, העשרים וחמישה במאי, אלפיים ושתיים, אני מתכבדת בזאת להתחיל את פתיל התמונות של הפרק Old Ares Had a Farm אשר שודר היום, בשעה טובה, בערוץ סטאר... גם ניתוחים מעמיקים של הפרק יגיעו, אבל לא לפני שרובנו נצליח להחזיר את הדופק שלנו לנורמה (כלומר פחות מ-180) ואת קצב הנשימות לסדיר.
הפתיל הזה מוקדש באהבה לקווין, שבלעדיו הפרק הזה לא היה מה שהוא. Kevin Smith 1963-2002 - Gone but not forgotten

Niff74

New member
והפרק מתחיל...

השמועה על מצבו של אל המלחמה בדימוס פשטה בקרב הוורלורדז השונים כאש בשדה קוצים... כל loser חושב שיש לו סיכוי לחסל את אל המלחמה ולזכות בתהילת עולם... זה מתחיל כבר להעיק, האמת... הדביל האחרון שמנסה, קורא לעצמו Siki, רק שהפעם גם זינה וגבריאל עומדות מולו, יחד עם אל המלחמה... שלושה זוגות עיניים עם מבט מזלזל נעוצות בבחור המסכן...
הפתיל הזה מוקדש באהבה לקווין, שבלעדיו הפרק הזה לא היה מה שהוא. Kevin Smith 1963-2002 - Gone but not forgotten

Niff74

New member
ובכן... כמובן שלזינה יש תוכנית

מתוחכמת ונפלאה (משהו בסגנון "I have a cunning plan" של בולדריק מה"בלאק אדר"...) - ארס יהפוך להיות חוואי... וכמובן שיש לה גם חווה בסטוק - שהיתה שייכת לסבתא... זמנים מאושרים עברו על זינה´לה שלנו בחווה של סבא וסבתא... כשכולם מגיעים למקום (הנטוש, כמובן) גבריאל מתחילה לחייך... ארס כבר מתחיל להבין מה מצפה לו...

למעלה