קולקציית סתיו מהממת של אורלי מספטמבר

• פותח הנושא danra
  • פורסם בתאריך

danra

New member
../images/Emo99.gifקולקציית סתיו מהממת של אורלי מספטמבר

בדרך כלל אני לא מתלהבת מהסגנון הזה של הלקים, אבל הנה אורלי הצליחו שוב להפתיע אותי מה זה הדבר המהמם הזה??

dhara

New member
אוי לא

אני חשה בסכנת אובססיה עכשיו... damn אם כי יש שם זהב-חרדל אחד שנראה לי די מכוער - הבעיה שאי אפשר באמת לדעת איך הצבעים נראים בצילומים של בקבוקים, אני מקווה שהבלוגריות הרציניות יתחילו להפגיז בסווטצ'ים בקרוב!

Harlot

New member
גם אני מחכה לסווטצ'ים

זה בהחלט נראה מבטיח...

Witchcrafts

New member
אוסיף על הנאמר: סווטצ'ים, סווטצ'ים, סווטצ'ים!

נראה ייחודי ובהחלט מבטיח. אבל גם פה אין להסתכל על הקנקן אלא יש להמתין בסבלנות ולהפסיק להזיל ריר (מכורה! כבר את בונה על הזמנה? מה את מסתכלת לצדדים, את! כן, כן, את! בושי והיכלמי)~ ככתוב: "אל תזילי ריר לשווא". הראשון, הכי שמאלי (הצבעוני), לא מובן לי.

danra

New member
../images/Emo192.gif צודקת!

אבל תני לנו להתלהב לרגע...
השמאלי נראה ממש מעניין, גם זה שלידו והירוק
וכמו שאני מכירה את עצמי, לא בטוח שהסווטשים יצליחו להרוס לי את החגיגה... הרבה מהם לא ממש תואמים למציאות לצערי.

Angel Of Moon

New member
מה עשית לי מה??????

נעתקה נשימתי...מה שמתנגן לי בראש זה השיר מפוקימון "כן נתפוס את כולם.." כן נקנה את כולם!!!!
סווטצ'ים או לא, תמיד אפשר לגרום להם להיראות טוב יותר באמצעות טופ טוב או אפקט כלשהו.... פשוט מדהים.

danra

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פוקימון... הרגת אותי...../images/Emo6.gif

lilo4

New member
וואו!

נראית קולקציה מגניבה לגמרי. גם אני מצטרפת לקריאות המרד פה- סווטצ'ים!!

צונית

New member
OMG! ../images/Emo99.gif

וווואו איזה צבעים מעולים! משגעים לגמרי!! אבל חשוב לזכור שתמונות קידום מכירות תמיד נראות אדיר, יש פה הרבה משחק עם צבעים והתערבות של תוכנות עריכה... יאללה סווטצ'ים!
דנרה, תודה על הלינק
גורג'ס!

למעלה