קשר זוגי

../images/Emo99.gifקשר זוגי

הי ויום טוב, שאלתי את הקלפים- האם כדאי ונכון עבורי להענות להודעתו של איקס היום? לאחר שבוע נתק (שנבע מהודעתי האחרונה אליו לאחר סאגה מתמשכת של יחסינו) קיבלתי ממנו הודעה שמחממת את הלב, אך לאור המהמורות של הקשר שלנו אני מתלבטת אם להענות, לפחות לשיחה, או להמתין ולראות את מידת רצינותו שכן הוא חזק מאד בהודעות...הקלפים שיצאו לי לפי מבנה השאלה- (האם) אוהבים, (כדאי) שטן, (ונכון) קיסרית, (עבורי) 5 מטות, (להיענות להודעתו) 4 מטבעות, נער המטות (של איקס), היום (שמש) וסיכום - 9 מטות. תודה רבה.

צ ל י ל 8

New member
אביב הגיע פסח בא ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif

(האם) אוהבים, (כדאי) שטן, (ונכון) קיסרית, (עבורי) 5 מטות, (להיענות להודעתו) 4 מטבעות, נער המטות (של איקס), היום (שמש) וסיכום - 9 מטות. יש לך הלבטות רבה בנושא. נראה לי שהוא רוצה להיפגש איתך לשם שעשוע ומין. פשוט חרה לו הרפתקאה קטנה. את רואה בחיזור המפתיע שלו מחמאה וכולך תקווה. לא נראה לי שהוא רציני ואת רק תיפגעי מכך, אם את מעוניינת במשהו קצת יותר מבוסס. שיהיה לך
במה שתחליטי.

batgalim

New member
הי שימחה רבה ../images/Emo6.gif

(האם) אוהבים (כדאי) שטן, (ונכון) קיסרית, (עבורי) 5 מטות, (להיענות להודעתו) 4 מטבעות, (של איקס) נער המטות היום (שמש) וסיכום - 9 מטות. ההתלבטות שלך מגיעה ממקום בו קשה לך להחליט אם ללכת עפ"י רגשותיך או לפי מה שאומר לך ההגיון, רגשותיך כלפי הבחור מעורבים, ונראה שאת "נלחמת" עם עצמך באם להאמין לו או לא. האם הודעתו היתה בקשר להסכמה להכנס למסגרת מבוססת יחד איתך? אם תפגשי איתו היום - היום יהיה לך נחמד וכיף, נראה לי שהבחור חושק בך ומתגעגע לעצם הרעיון להיות איתך יחד פיסית, אך בסופו של דבר לטווח הרחוק הדבר יקשה עליך מכיון שתחושת חוסר האמון והחשדנות שלך כלפיו תמשיך להיות שם ברקע... איקס מיוצג ע"י נער המטות, ונראה שאת רואה אותו כלא רציני, כאחד שאינו בשל לקשר יציב אלא מחפש יותר את ההרפתקה שבענין. מקלף השמש נראה שאם תפגשי איתו תוכלו להגיע לאיזושהי הבנה, הבאת התהליך בו אתם נמצאים למימוש והבנות לגבי ההמשך, מקלף השטן והקיסרית אני חייבת להוסיף כי נראה שגם תהני מזה...
בכיף ! ההחלטה שלך יקירתי...

../images/Emo8.gif

מודה לשתיכן על הפירוש שמשקף את התלבטותי. לאור הפרוש החותך, לפחות אתן לו להתאמץ קצת יותר.

למעלה