שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo99.gif שאלון שישיץ ../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? מה דעתך על אתאיסטים? ומה דעתך על חרדים כבדים? אתה מדליק נרות שבת? ובחנוכה? אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? מה התכונה הכי ישראלית אצלך? נולדת בארץ? אוהב ישראלים? מה אתה חושב עליהם? מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? גאה בישראל? מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? לעשות על האש? גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? היית בהופעות? השתעממת? ולסיכום: נהנית? החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים?

dsol

New member
../images/Emo111.gif_../images/Emo189.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 0% מה דעתך על אתאיסטים? אה ? די למילים גבוהות ! ומה דעתך על חרדים כבדים? זוועה ~_~ אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה? כע כי זה עם המשפחה ומחייבים אותי אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שליח אמת, שיודיע שאין אלוהים ! שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? כן האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? לא מה התכונה הכי ישראלית אצלך? לא יודע.... נולדת בארץ? כן אוהב ישראלים? תלוי
מה אתה חושב עליהם? שוב... תלוי מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? לפעמים גאה בישראל? לפעמים מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? עברית פשוטה... תקנית לא כל כך בטוח (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? אה ? גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? יודע
גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? לא ממש ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? דוח מסובב יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? כעע לעשות על האש? כעע גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? כן
חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לא היית בהופעות? כן השתעממת? מידי פעם ולסיכום: נהנית? נאוד
החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? אמממ תלוי כמה חנונים, יש את המציקים שתופסים מעצמן חכמים אותם אני לא אוהב מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) - שיתנו לדבר, אחר כך יקטלו אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? סביר אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? לא משעתי אף פעם את זה.... אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? ברור ! ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? *משפט יפה...*

Me../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? נמוכים מאוד מה דעתך על אתאיסטים? אין לי דעה ומה דעתך על חרדים כבדים? סכיזופרנים אתה מדליק נרות שבת? רק אצל סבתא כי דוד שלי שומר ובחנוכה? בטח, זאת האטרקציה הכי כיפית של החג חוץ מלאכול סופגניות
אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? גם אם היתה הזדמנות, הייתי מוותרת עליה. שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? לא האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? לא יודעת אין לי רישיון עדין
מה התכונה הכי ישראלית אצלך? אנערף אני חניכה בתנועה שמאלנית, זה אמור להגיד משהו
נולדת בארץ? כמובן, אפילו בקיבוץ
אוהב ישראלים? חחח עם הסטיגמה שהמצאנו על עצמנו, לא. מה אתה חושב עליהם? מטורפים לגמרי מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? מה פתאום גאה בישראל? אפשר לומר, אחרי הכל. מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? סלנג.. אבל בתכלס תיקנית. (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? איכס לא. גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? 58 לא? חח גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? הא? ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? לא אוכלת חומוס!
יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? אפקורס לעשות על האש? לצערי לא.. אבל כלכך רציתי. גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? האמת שלא.. חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לאאאאא, שונאת את זה! היית בהופעות? כן השתעממת? האמת? לא ממש ולסיכום: נהנית? כן
החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? חנונים?!... מה הקשר עכשיו? מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) לפעמים מצחיק, אבל צריך לעשות את זה במידה. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? נראה לי שכן.. איפה שאני גרה המצב סבבה. אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? מעולם לא שמעתי עליה.. אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? הכי הרבה שהייתי זה 10 ימים וזה היה בהולנד, אז כן חח ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? אין לנו ארץ אחרת

שוודה

New member
נהההה

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל?
לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה?
לא סגורה עדיין... אבל כרגע קרוב ל0% מה דעתך על אתאיסטים?
זו הבחירה הכי הגיונית לדעתי ומה דעתך על חרדים כבדים?
אני דיי מרחמת עליהם... הם נולדים אל תוך עולם שנורא קשה לחיות בו ונורא קשה לצאת ממנו. אני גם דיי כועסת עליהם שהם לוקחים את החוק לידיים, ולא שמים על המדינה אלא רק לוקחים ממנה כסף (זה שהם לא עומדים בצפירות זה הכי מעצבן אותי) אתה מדליק נרות שבת?
לא ובחנוכה?
בד"כ כן, אבל לא קפידה... רק אם המשפחה מדליקה אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות?
שליח פיצה. חחח סתם הייתי רוצה להיות ישו. אני אוהבת בנים עם שיער ארוך
שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל?
לא הכי אוהבת, אבל אוכלת לפעמים האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך?
לא מה התכונה הכי ישראלית אצלך?
מחפשת הנחות נולדת בארץ?
כן אוהב ישראלים?
לפעמים... כל עוד זה לא בחו"ל... מה אתה חושב עליהם?
בחו"ל הם תמיד עושים בושות... בארץ יש אנשים חמים ומקסימים, וגם יש כאלה שלא... מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"?
כן. לצערי ככה באמת ישראלים מצטיירים בחו"ל גאה בישראל?
לפעמים... בד"כ כן מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית?
תקנית (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"?
אבניבי אובו אבה? זה? מעולם לא דיברתי גם אתה לא יודע בת כמה המדינה?
אני יודעת! 58 גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים?
הא? ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב?
לא התעמקתי בזה... יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג?
לא. למדתי היסטוריה. לעשות על האש?
לא. למדתי היסטוריה. גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה?
לא. למדתי היסטוריה. חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי?
לא. למדתי היסטוריה. היית בהופעות?
לא. למדתי היסטוריה. השתעממת?
לא. למדתי היסטוריה. ולסיכום: נהנית?
לא. למדתי היסטוריה אני אומרת לכם!!! החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה?
אוהבת
מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם)
אני נגד. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב?
ממש לא אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה?
מעולם לא שמעתי על הסטיגמה הזו. דווקא שרוט? אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל?
כן... לפחות לא נידחקו בתורים או דחפו. ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים?
בסיידר.

../images/Emo192.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל?לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה?5% אבל האלוהים שלי 100% מה דעתך על אתאיסטים?שיהיה להם בכיף ומה דעתך על חרדים כבדים?שיהיה להם עוד יותר בכיף אתה מדליק נרות שבת?
ובחנוכה?
אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות?סוףסוףפיצה שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל?
האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך?
מה התכונה הכי ישראלית אצלך?כור ההיתוך נולדת בארץ?
אוהב ישראלים?
מה אתה חושב עליהם?
מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"?
גאה בישראל?לעתים מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית?תקנית, משתדלת (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"?
גם אתה לא יודע בת כמה המדינה?
גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים?
ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב?מורחת בפיתה יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג?
לעשות על האש?
, במיוחד ירקות. גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה?
, ברסלב. חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי?
היית בהופעות?
השתעממת?
ולסיכום: נהנית?
, עומר
החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה?
מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם)איכס. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב?
אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה?
אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל?
ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים?

darling2

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא. איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? שואף ל-0 מה דעתך על אתאיסטים? איש באמונתו יחיה..! ומה דעתך על חרדים כבדים? כנ"ל אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה? כן. אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? השלום. שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? כן! האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? לא.. מה התכונה הכי ישראלית אצלך? מתעצבנת מהר... נולדת בארץ? כן. אוהב ישראלים? יש פעמים.. ויש פעמים מה אתה חושב עליהם? חוצפה מעצבנת..אבל הכי חמים בעולם! מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? לפעמים. גאה בישראל? כן
מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? תקנית (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? לא גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? 58
גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? הייתי..
אבל לא מדברים על זה..ששששש.. ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? גם וגם.
יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? ברור!|סנטהקלאוס|ו
לעשות על האש? גם..! גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? לא. חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לא. היית בהופעות? לא. השתעממת?לא
מה פתאום! ולסיכום: נהנית? מאוד מאוד! ארנבי פסחא לכולם! או טמגוצ'י מה שתרצו! החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? אוהבת
כי הם הכי חמודים. מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם)
אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? לא. אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? לא.. אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? רדפו אחרי הומלסים ברחוב... ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים?

שישיץ

New member
../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? כן איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 100% מה דעתך על אתאיסטים? מאוד אגוצנטרים ומה דעתך על חרדים כבדים? כנ"ל אתה מדליק נרות שבת? לפעמים ובחנוכה? כן אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שליחת המורל שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? כשרעבים האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? חחח
מה התכונה הכי ישראלית אצלך? אני פולניה נולדת בארץ? יאפ אוהב ישראלים? מאוד מה אתה חושב עליהם? שהם מגוונים מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? הוו כל כך גאה בישראל?
מאוד!!!
מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? מערבבת מלא שפות אבל אני משתדלת שהמילים בעברית יהיו תקניות :D (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? לא הצלחתי אף פעם
גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? אין לי שמץ גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? לא ממש ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? בדוח
ולמה ראשי תיבות?? יום העצמאות שליטה|סדגש{ יצאת לחגוג? כן לעשות על האש? כן גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? לא חח חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לא היית בהופעות? לא השתעממת? ממש לא ולסיכום: נהנית? יותר מידי
החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? תמוה בעיניי שזה מופיע תחת החברה הישראלית. הרי תרבות החנונים זה מאפיין מאוד גדול של החברה האמריקאית. אבל אני מתה עליהם
חוץ ממלקקי התחת והמתנשאים
מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) אני בעד. חופש עיתונות וביטוי זה חשוב מאוד. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? ממש לא אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? יש כזו סטיגמה
אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? ברור. אבל בצביעות גמורה. ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? סמיילים וסימנים לתוכן

HeartShapedBox

New member
[:

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 0% מה דעתך על אתאיסטים? הכי טוב. ומה דעתך על חרדים כבדים? איש איש באמונתו יחיה. אתה מדליק נרות שבת?לא ובחנוכה?סבתא שלי מדליקה אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שליחת פיצה שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל?כן האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך?כן >< מה התכונה הכי ישראלית אצלך?עקשנית ולפעמים אפילו סתם נולדת בארץ?כן אוהב ישראלים?כן מה אתה חושב עליהם?סבבה של עם :) מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"?לא גאה בישראל?כן מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית?תקנית (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? לא גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? 58 גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים?לא ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? סיבוב בלאגן :) יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? כן לעשות על האש?ההורים יצאו גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה?כן חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי?לא היית בהופעות?כן השתעממת?לא ולסיכום: נהנית?מאוד החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? אוהבת :) כפרעליהם מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם): תקשורת מטומטמץ אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב?לא אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה?לא אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל?לא ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? "אנחנו עם סגולה.."

אני.. ../images/Emo9.gif

כי כבר 8:30 בבוקר ועדיין לא נרדמתי..
שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לפעמים. יש בינינו יחסי אהבה- שנאה בד"כ..
איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 60% מה דעתך על אתאיסטים? "כל אחד ואמונתו יחיה"... ומה דעתך על חרדים כבדים? כנ"ל אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה? כן אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? פיצה
שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? לא
האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? לא. מה התכונה הכי ישראלית אצלך? חום ואדיבות, אני מקווה.. נולדת בארץ? כן.. אוהב ישראלים? כן מה אתה חושב עליהם? שהם חמים ועוזרים ואדיבים [לפחות רובם..] מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? לא. אני בכלל לא מסתדרת עם הכללות. יש גם כאלה זה לא אומר כלום על הכלל.. גאה בישראל? מאוד. מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? תקנית, לפחות משתדלת. (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? לא
גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? אני דווקא יודעת
גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? לא.. ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? בסכין מריחה
לא, לא, סתם.. איך שיוצא..
יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? למדתי. לא מדברים על זה..
לעשות על האש? ע"ע שאלה קודמת ובלי קשר אני צמחונית. גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? כמה פעמים [לא בעצמאות הזה] ולדעתי הם חמודים ונורא משעשעים דווקא..
חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? טוב די, למדתי אני אומרת לכם.
היית בהופעות? כן
כאילו, בערך..
שמעתי איזה חצי מההופעה של אביתר בנאי בנייד כי זוהר שלי מלכה
השתעממת? מההופעה
זה היה הדבר הכי טוב בחג הזה.. ובשאר הזמן.. אממ.. נראה אתכם לומדים פסיכופתולוגיה בלי למות באמצע
ולסיכום: נהנית? בהופעה- כן בשאר החג- לא ממש... החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? תלוי מי, כי כל אדם בפני עצמו ולכל אחד יש אופי שונה
מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) זה הדבר שאני ה-כ-י שונאת בעולם
אני גם שומרת על זה טינה למישהו מסויים
אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? לא. אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? אני חושבת שסטיגמות באופן כללי הן לא נכונות. אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? כן, אבל אני לא דוגמא.. הייתי לדוגמא בצרפת אבל התייחסו אליי יותר טוב סתם כי יש שם יותר מודעות לא באמת כי הם יותר נחמדים אני חושבת.. ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? "קצת חמלה לא הרגה עוד אף אחד"

השאלון הזה ....

ארוך מידיי בשביל ילדה שחייבת להשלים שעות שינה ולגרום לגב שלה להפסיק לכאוב איכשהו. מקווה שהיה לכולם שמח. נתראה עוד שבועיים :/ (אלא אם כן אני באמת אצליח להתמצא כאן עם הנייד)

עונה:) [חח בכינוי החדש.]

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 0% מה דעתך על אתאיסטים? אנשי אמת. ומה דעתך על חרדים כבדים? אנשים עיוורים לדעתי, אבל איש איש באמונתו יחיה. אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה?המשפחה מדליקה אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שליחת פיצה :) שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל?כן האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? לא
מה התכונה הכי ישראלית אצלך? חוסר סבלנות האמת. נולדת בארץ? כן אוהב ישראלים? כן מה אתה חושב עליהם? "אנחנו עם סגולה" :) מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"?לא גאה בישראל?כן מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית?תקנית יותר מדי (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? חח לא גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? ברור שיודעת. גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים?לא ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? סיבוב:) יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג?כן לעשות על האש?לא גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה?כן חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי?לא היית בהופעות?כן, משינה!
השתעממת?לא ולסיכום: נהנית? מאוד. החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? אוהבת:) הם חמודים. מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם)תקשורת ישראלית זה איכסה. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב?לא. אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה?לא אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל?לא ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? אחלה עם.

tipeshet

New member
שאלון שישיצראלי.

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? לא איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 0 P: מה דעתך על אתאיסטים? מה שעושה להם טוב. ומה דעתך על חרדים כבדים? כל עוד הם לא כופים עלינו את זה בכל צורה שהיא, שיהיה להם טוב. אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה? כן אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? לא, תודה
שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? נחמד כזה, כן. האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? חחחח לא נראה לי. מה התכונה הכי ישראלית אצלך? מתעצבנת מהר? D: נולדת בארץ? כן אוהב ישראלים? את רובם P: מה אתה חושב עליהם? עם חמים כזה, כשהוא רוצה. מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? הממ.. לא מזדהה עם זה. גאה בישראל? כן מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? עברית תקנית, ואם אני מוסיפה מילה בשפה אחרת זה לצורך הומור, לייק דה. (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? חחחחחחחח גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? 58 D: גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? אה? ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? עם פיתה
יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? כן לעשות על האש? כן D: גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? לא זכיתי. חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לא היית בהופעות? לא השתעממת? לא ולסיכום: נהנית? בטח! החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? חמודים P: מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) אני לא אוהבת את זה. אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? הממ.. לא כל כך. יכול להיותה הרבה יותר טוב עם קצת מאמץ. אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? לא שמעתי על הסטיגמה המעניינת הזו. אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? כן
ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? כפרעליהםםםםםםםםם -מאושרת

../images/Emo168.gifעוזי חיטמן לנצח

איך שפן כלכך קטן קיבל נזלת? שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל?דה איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה?נייט,חח..נמוכים רייצח מה דעתך על אתאיסטים?no דעה ומה דעתך על חרדים כבדים?זוועה אתה מדליק נרות שבת?עם אמא :] ובחנוכה?כמובן אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שליחת הדואר של רונה קינן.אני היא מכתב,בית,לבד.נשמע טוב. שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל?רק כשאני ממש רעבה האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך?בלב? כן :] אבל מתנצלת חח מה התכונה הכי ישראלית אצלך?לדחוף בתור נולדת בארץ?דה אוהב ישראלים/יות?ד-ה מה אתה חושב עליהם?סחורה טובה מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"?לא לא לא.. גאה בישראל?יותר מכל דבר אחר מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית?שפות רולז (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"?מממ...גם אם הייתי מצליחהלדבר,אז לא גם אתה לא יודע בת כמה המדינה?אני יודעת,נראה לי 58 לא? גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים?כן...ראיתם את הזאתי של TNT...?? אלילה..גאדדד ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? בקפיצות של 10 יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג?כמובן,רוק עצמאות אמפריה לעשות על האש?לא עשיתי אבל צריך להמציא חוק על .. חוק בשר חובה או משו גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה?כן...אמאלהלהה חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי?ממ..לא! היית בהופעות?כן כן השתעממת?לא לא ולסיכום: נהנית? דה!!!! החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה?א\ם אני יאהב אותם אני יהרוס סטיגמה.. חח תלויי בסוג החנון חחחחחח מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם)שונאת את זה אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב?אממ..באילת לא אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה?ממש לא..מממ פעם ראשונה שאנ'שומעת על זה אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל?לא ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? ישראלים,מה שלא טבעי,לא נכנס[אחהמ..עובד זר..] חעחעחעחע

להלהלה

שאלות דת ואמונה אתה מאמין באלוהי עם ישראל? כע אני לא מאמין בדרכי הדת היום שרחוקים מהיהדות איך אתה מדרג באחוזים את האמונה שלך בקב"ה? 100% שוב זה לא עניין דתי זה עניין של אמונה מה דעתך על אתאיסטים? אין דבר כזה כל אחד מאמין באיזה משו לא מוגדר אפילו שהוא לא אומר כמוני בערך ומה דעתך על חרדים כבדים? גועל נפש זה לא קרוב ליהדות אפילו זה סתם דתי אתה מדליק נרות שבת? לא ובחנוכה? כע אם הייתה לך האפשרות, איזה שליח (אם בכלל) היית רוצה להיות? שו? שאלות לישראלים אמיתיים: אוהב פלאפל? כע האם כשאתה נתקע במישהו עם האוטו, אתה מקלל אותו 15 דורות אחורה (לחלשי הבנה: ססססס-אימ-אימ-אימ-אימ...[וחוזר חלילה] ש'ך? כע מה התכונה הכי ישראלית אצלך? המשפט הכי ישראלי "אל תדאג יהיה בסדר" נולדת בארץ? לא אוהב ישראלים? מאוד מה אתה חושב עליהם? של היום איכ של פעם יאמ מזדהה עם ההאשמות של התיירים על כך שהם "גנבים וקמצנים"? כע מה ככה אנחנו גאה בישראל? כע תמיד בכל מצב מערבב שפות במשפט או מדבר עברית פשוטה או תקנית? הכל ביחד (שאלה למבוגרים או לילדים פרימיטיביים או לילדים זורמים): האם דיברת/ אתה מדבר בשפת ה"בי"ת" או ה"גימ"ל"? נייט גם אתה לא יודע בת כמה המדינה? אני יודע 58 ושבוע גם אתה פנאטי מתהלב מדי של שחקנים יפים ואקזוטיים? לא הבנתי ולסיכום, השאלה המתבקשת: איך אתה מנגב חומוס, בדו"ח או בסיבוב? בסיבוב יום העצמאות שליטה יצאת לחגוג? כע לעשות על האש? כע גם אתה ראית דוסים במכונית לבנה רוקדים מעליה, חוסמים את התנועה, מתופפים על דרבוקה וגורמים לשכנים להזמין משטרה? כעעעעעע חרשת על חנויות שמוכרים בהם ספריי? לע היית בהופעות? כע השתעממת? גם ולסיכום: נהנית? כע החברה הישראלית אתה שונא חנונים או אוהב? למה? אין חנונים בישראל יש רק מוזרים מה דעתך על קטילות תקשורת? (כשקוטלים/מעליבים מישהו, בכלל, לא חייב להיות מפורסם) אני אוהב אתה חושב שהמצב החברתי בישראל טוב? כע תקניץ אתה חושב שהסטיגמה של "ישראלים מעדיפים בן-זוג שרוט מאשר טוב ונחמד", נכונה? אולי בחלק מהמקרים אם היית פעם למשך זמן ארוך במדינה אחרת, התייחסו אלייך יותר יפה מאשר זרים בישראל? לויודע זה לפני שגרתי פה ולסיום- מה יש לך להגיד במשפט אחד על הישראלים? של היום מגיעילם של פעם שווים

למעלה