תודה
H happy New member 2/3/06 #57 קנגה מתוקה ../images/Emo99.gif איזה תמונות מקסימות ומרגשות. כל כך מאושרת לראות אותם את נראת נפלא וכך גם גאיה אדר המקסימה
קנגה מתוקה ../images/Emo99.gif איזה תמונות מקסימות ומרגשות. כל כך מאושרת לראות אותם את נראת נפלא וכך גם גאיה אדר המקסימה
מ מישל נורית והדבש New member 3/3/06 #66 כמה התרגשות בתמונה אחת ללא מילים, עצום עצום האהבה הזו בין אמא לילדה. נפלא נפלא. אני מאוהבת בפרצוף הזועם הקטן הזה שאולי לא כל כך אוהבת להצטלם, אבל פוטגנית להפליא. ריזה כיף שאת כבר כאן.
כמה התרגשות בתמונה אחת ללא מילים, עצום עצום האהבה הזו בין אמא לילדה. נפלא נפלא. אני מאוהבת בפרצוף הזועם הקטן הזה שאולי לא כל כך אוהבת להצטלם, אבל פוטגנית להפליא. ריזה כיף שאת כבר כאן.
ת תמי ס New member 4/3/06 #77 קנגההההה את אמא!!!! לא יאומן שהיום הזה כבר הגיע. מתה על המותק שלך (וגם על נ')
פ פלגיה New member 2/3/06 #58 קנגה, את אמא! ואת כאן - כחברה מן המניין! יופי של משפחה ותמונות מקסימות. כיף לראות
א אמא של פילפילון New member 2/3/06 #59 קולולוששששששש ברוכות הבאות איזו משפחה יפה! (אני מחכה לתמונה גם עם הרעלת, ככה שנדע שגאיה באמת לא דומה לה...) עזה.
קולולוששששששש ברוכות הבאות איזו משפחה יפה! (אני מחכה לתמונה גם עם הרעלת, ככה שנדע שגאיה באמת לא דומה לה...) עזה.
ת תולו New member 2/3/06 #60 איזה תמונות משגעות ../images/Emo99.gif כיף נורא שירשורים כאלה, לשזוף את העיניים בפיצקולים של הפורום. אני עצלנית מדיי להתחיל להקטין תמונות...
איזה תמונות משגעות ../images/Emo99.gif כיף נורא שירשורים כאלה, לשזוף את העיניים בפיצקולים של הפורום. אני עצלנית מדיי להתחיל להקטין תמונות...
נ נוריה New member 3/3/06 #64 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזה מדהימים פה כולם... חבל על הזמן!!!
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזה מדהימים פה כולם... חבל על הזמן!!!
ל להבה איתנה New member 3/3/06 #67 גם אני מציצה ומתמוגגת../images/Emo99.gif שמתי גם את הצמד שלי,כי לא נעים רק להציץ...