שירי ברוזה ליום האהבה

YulaShpil

New member
../images/Emo99.gif שירי ברוזה ליום האהבה ../images/Emo99.gif

גם ט"ו באב היום, חג ה-
(ובהזדמנות זו: חג שמח לכל הזוגות האוהבים באשר הם, ומי שאינו זוג: בקרוב אצלך
) וגם הגיע הזמן שנחליט כבר על שירים ייחודיים לחתונה (קיטש, אני יודעת, אבל מסתבר שאי אפשר לברוח מזה...) לצערי הרב עד מאוד, שירי האהבה שאני הכי אוהבת של ברוזה, הם דווקא שירים עצובים משהו: שירי אהבה לאהובה שעזבה אותו, אם בחייה או במותה... רחוק מאוד מלהיות שיר נושא בחתונה...
אילו המלצות יש לכם לשיר האהבה האולטימטיבי
בין המציעים תוגרל צלחת עוגיות לבביות תוצרת בית (חבל שלא צילמתי להמחשה
)

glitter8

New member
האשה שאיתי...

יש יותר רומנטי מזה? וגם..."השמש שקעה לה, והוא עוד חיכה לה..כך חלפו נעוריו"...-גם די רומנטי... ולגבי החתונה..טוב..אל תגלי לשרית שאמרתי לך..אבל "כלילת היופי" זה שוס, יש עוד מלא שירים, רק לשבת עם ערימת הדיסקים ולנבור... ובכלל, בתור מנהלת פורום אני דורשת צלחת עוגיות על שולחני מדי בוקר בלי קשר לשאלון...ברור?? (נסחפתי, הא?
)

YulaShpil

New member
טוב, הרעיון היה

שכל אחד יבוא לפה אחרי שכבר נבר על ערימת הדיסקים, ויזרוק רעיונות. איפה חוש ההפעלה שלך, איפה? ואת עוד היית מורה

sarita4

New member
לדעתי יש שיר מאוד מיוחד

שגם במקרה נכנסתי איתו לחופה דיויד כבר לא שר אותו ואף אחד כבר לא שומע אותו אבל אם מקשיבים למילים זהו בהחלט שיר קסום ומלא אהבה והערצה והשיר הוא: כלילת היופי מנשיקה גנובה

handlessman

New member
כמעט כל השירים מהחומרים...

אפילו אם מתוך האלה שעוסקים באהבה, חלקם עוסקים באהבה נכזבת או שאבדה, עדיין הם כולם מדברים על אהבה - ואפשר לפרש בהם דברים באופן שונה. למשל - ב"אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו", אפשר להתייחס לסיפור שבשיר לא כאל אהבה שהייתה פעם אבל עכשיו היא חד צדדית, אלא כאל אהבה נצחית. תלוי לאיזה צד של הליריקה מתייחסים... בכל מקרה זאת ההמלצה שלי. גם לא יכול להוריד ממך את העיניים, וגם שיר הנושא... כמו שאמרתי, כמעט הכל.

למעלה