שירשור סגידה

dalitcoco

New member
יוו אביחיושש שלייי

אין אביחי הכי הכי מתוקי שם!!! כפרעליו....

וואייייייייייייי אני לא מאמינה !!!!

נכנסתי לפורום הרשמי ואושרייייייייייייייייייירשם שםםםם יאאאאאאאאאאאאאאא כתבתי לו מסר אישי ורשמתי לו שאם הוא יכול שהיכנס לפורוםם של תפוז הלוואי והיכנס שמתי לו גם את האתר שלי וגם תאיסי שליי יוווו הלוואי והוא יכנס אליי איזה מאמי הוא בהודעותתתת שלו הוא כזה מושלםםםםםםםםםםםםםם

תראו הודעה אחת שאןשרי רשם

אושרי חמי גיים בויז הצטרף בתאריך: 18/08/2005 ב- 13:13:47 הודעות: 17 נשלח: 25/08/2005 ב- 12:30:30 כותרת הודעה: היי כולןןןןןןןןןן...זה אושרי -------------------------------------------------------------------------------- איזה רעיון מגניבבבבב!!!! פורום אישי ווואי אתן לא יודעות כמה זה עדיף מהמסרים ...כי אני מזה לא מיסתדר איתם קיצור בנות פה אתן יכולות לשאול אותי הכל אבל באמת הכל להגיב להציע מה שבראש שלכן!!!!אני מבטיח שאני אשתדל לענות לכולן אוהב+נשיקות אושרי!!!

מספיק כבר קרציה!!!!!

תפסיקי לפתוח סתם שרשורים!!ראינו אחד...זה מספיק לא צריך יותר!!

eliran8887

New member
אושרי חמי- בלעדייך אינ לי חיים

לאושריי המושלםם שלייי!!!!!!!!!!!!! אתה החיים שילייי בבקשה תענה לי אתה החיים שלי ובלעדייך אינ לי חייםםםם!! יש לך אייסי? האייסי שלי הוא: 406327248 נהיתי לראות את הקליפ שלכ,מאוד נהיתי ומצפה לעוד קליפים שלכםםם לאב יווווווווווווווווווווו

eliran8887

New member
אושרי חמי- בלעדייך אינ לי חיים

לאושריי המושלםם שלייי!!!!!!!!!!!!! אתה החיים שילייי בבקשה תענה לי אתה החיים שלי ובלעדייך אינ לי חייםםםם!! יש לך אייסי? האייסי שלי הוא: 327248406 נהניתי לראות את הקליפ שלכ,מאוד נהניתי ומצפה לעוד קליפים שלכםםם לאב יווווווווווווווווווווו

כנסי שנייה...

זה לא אושרי אני העתקתי את התגובה שלו מהפורום הרשמי בשביל שכולם יראו אם את כל כך רוצה לרשום לו גם אני מאוד רציתי ורשמתי אז תיכנסי לפורום הרשמי מאמי.....

לאוריקוש

מה?? מה הכוונה תנצלשי?!?! אני לא מבינה בכלל מה עושים עם הפורום הזה!!?? אולי תסבירי לי את אחת הוא לתמיד איך עושים שרשור.?!?

למעלה