ש שנית הדורבנית New member 12/1/04 #1 ../images/Emo99.gifשלוווווווווווווווום חזרתי.... אחרי היעדרות ארוכה!!!! מי מגיע יום שישי???
ש שנית הדורבנית New member 12/1/04 #17 ../images/Emo52.gif [!] [!] [!] אבל אני זו ברת המזל.... ואין עוררין בכלל!!!!!
ח חן המתוווקה New member 12/1/04 #21 לי זה נראה חמוד מאד.... אני מתה על שניכם.. אני ברת מזל להכיר אותכם
ש שנית הדורבנית New member 13/1/04 #25 יאלה יאלה.... איזה זכטיות ואיזה יוצרים???? אה???? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מותק של בן אדם
P papal New member 14/1/04 #26 בכל מקרה זה מאוד מצחיק- לא ? המממ אולי נקרא לזה- להתמזמז פורומית או אולי תפוזית בכל מקרה אני מפרגן משהוא משהוא וכמו חן אני מניח שגם לי העונג. להכיר .נכון יואב?)
בכל מקרה זה מאוד מצחיק- לא ? המממ אולי נקרא לזה- להתמזמז פורומית או אולי תפוזית בכל מקרה אני מפרגן משהוא משהוא וכמו חן אני מניח שגם לי העונג. להכיר .נכון יואב?)
ח חן המתוווקה New member 12/1/04 #3 אני יהיה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זו שני המתוקה שאני אוהבת או שזו שני שאני לא מכירה..
אני יהיה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זו שני המתוקה שאני אוהבת או שזו שני שאני לא מכירה..