שלום

InbarChanX3

New member
../images/Emo99.gifשלום

בתור חובבת ציפורניים אובססיבית אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה :) קוראים לי ענבר, בת 14 ואני כרגע בבית בהחלמה ממשהו אז אינלי דרך לשעשע את עצמי מלמרוח לק. נעים להכיר !

InbarChanX3

New member
../images/Emo207.gif

חפרתי קצת במגירות בבית עכשיו וגיליתי שני לקים של COLORAMA שכנראה שייכים לאמי או לאחותי... וזכור לי שפעם אחת מהן אמרה לי שאחד מהלקים האלה הוא מחזק ציפורניים. הצילו? *על הלקים כתוב: verniz & cor* esmalte 2 em 1 *cintilante perolado זה לא מהארץ.

תולי01

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא מבינה את המשמעות של המילים, אז לא ממש יכולה לעזור לך עם הלקים, אבל......נעים להכיר

InbarChanX3

New member
:)

ואו נכנסתי לבלוג שלך, ממש אהבתי את מה שעשית לאנטי ולנטיינז דיי ! בנתיים ניסיתי אחד מהם, הוא בהחלט נראה ומרגיש כמו מחזק ציפורניים.

InbarChanX3

New member
><

אויש אני יודעת שאני חופרת קצת, אבל אינלי משהו אחר לעשות :) -- יש לי לק אדום ממש שמישהי נתנה לאמא שלי. כתוב עליו - sally hansen / Hard as nails יכול להיות שזה הדבר האמיתי ? O.ס המס' שלו - 224302580

תולי01

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

ולגבי הלק האדום - כן, לסאלי הנסן יש סדרה כזאת ויש להם אדומים ממש מוצלחים. המספר שנתת לא הכי עוזר לי, אבל בדר"כ אם תסתכלי על המדבקה מאחורה, בשורה העליונה ביותר יהיה מספר ולידו יהיה רשום גם השם של הלק

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך החלמה מהירה. אבל אל תצפי להחלמה מהירה מלקים
כי מי שנכנסת לכאן, מתמכרת!

InbarChanX3

New member
איזה תמיכה ../images/Emo9.gif תודה לכולן

אני פה כבר 24/7 מי בעד שרשור א-ט?

למעלה