שלון שבת

A N I g M A

New member
../images/Emo99.gif שלון שבת ../images/Emo99.gif

נו מה, לא היה לי כח
שאלון מפורום סקרים ושאלונים, באדיבות "מוי מוי כיף" איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז) מה דעתם על המלחמה? יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון? מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם? היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? השתתפת כבר במלחמה בעבר? מפחד\לא מפחד מהמצב? הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- מה אתה חושב על חסן נסראללה? ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- בייביז, כמובן שאם יש לכם משהו להגיד על המלחמה חוץ מהשאלות, אתם מוזמנים לשפוך.

מממ..

איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז)- מרכז מה דעתם על המלחמה?חרטא ברטא יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא?יש מקלט, אבל...העכברים תפסו אותו כבר אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו?ממ אישית לא... מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון?גאד בלס מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם?יהי זכרם ברוך
היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר?מאוד. כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך?היא אף פעם לא תפסיק.. השתתפת כבר במלחמה בעבר?ממ לא שזכור לי
מפחד\לא מפחד מהמצב?מאוד מפחיד הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה-רצח של אזרחים, חיילים.. מה אתה חושב על חסן נסראללה?טיל לראש ומהר ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) - שיר בדיוק במקום מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל-תהיו חזקים

hagarshtar

New member
עונה../images/Emo118.gif

איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז)מרכז מה דעתם על המלחמה?שתגמר כבר! יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא?מקלט אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו?כן \: מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון?שיזהרו ושאנחנו גאים בהם ומוסרים לפצועים החלמה מהירה! מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם?יהי זכרם ברוך היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר?מי לא? כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך?חודשיים שלוש השתתפת כבר במלחמה בעבר?לא מפחד\לא מפחד מהמצב?אממ..עוד לא מפחדת הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה-שאני יאבד מישהו חשוב חס וחלילה! מה אתה חושב על חסן נסראללה?בן זונה
ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה)כן,לא משהו מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל-יהיה בסדר!

sok777

New member
שלי-

איפה אתם גרים? צפון מה דעתם על המלחמה? דבר רע, הורס די את החופש וסתם מיותר. חיזבאללה זונות. יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? ממ"ד ומקלטים קרובים. אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? לא אישית. מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון? שאני מעריך ומעריץ אותם ושהם מעולים ושרק ימשיכו. ד"ש וחיבוק. מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם? שזהו מוות מיותר נוסף ושכל הכבוד על אומץ הלחימה, במיוחד למפקד שקפץ על הרימון. היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? בוודאי, יש מישהו שלא? כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? קשה לי להגיד. בתור אדם מהצפון אני חייב לציין שהיו הרבה פעמים שזה היה נראה כאילו זה נגמר. לדעתי זה ייגמר בערך עוד חודש. השתתפת כבר במלחמה בעבר? לא. מפחד\לא מפחד מהמצב? לא ממש, אני מרגיש די בטוח. הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- שיקרה משהו למשפחה שלי בקריות [וגם כאן בבית] מה אתה חושב על חסן נסראללה? אידיוט עם קבלות. סתם, האמת, אני שונא אותו אבל הוא סתם טרוריסט, אין מה לחשוב. ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) במועדון לילה? כן.. היה ענק. מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- תמשיכו להיות חזקים ואל תהיו הסטרים ואל תלחצו. אני מהצפון וממש מעצבן שיש מלא אזעקות ובומים [נפל הכי קרוב הנה 3 ק"מ]. למרות שהסיכוי שאני ייפגע קטן [אני גר בישוב והם לא יכוונו הנה] אני עדיין לא נהנה מזה [בלשון המעטה] וזה הרס לי תוכניות לחופש אבל אני לא יכול להתלונן. אני רק רוצה להבהיר שבסכ"ה הכל בסדר ותושבי המרכז, אל תלחצו ותהיו הסטרים. אני אישית לא מפחד. אם יש לכם שאלות/בקשות או משו, רק תגידו.

tirasc15

New member
עונה באיחור...../images/Emo4.gif

איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז)מרכז מה דעתם על המלחמה? שתיגמר כבר! נמאס! יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? ממ"ד ואני מקווה שלא אצטרך להשתמש בו אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? לא. ואני מקווה שזה ישאר ככה מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון? תחסלו את כל הזונות האלה! מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם? משתתפת בצערכם (ת'אמת אני לא ממש יודעת איך להתנהג במצבים כאלה) היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? מאוד! כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? עוד שבוע נראה לי... השתתפת כבר במלחמה בעבר? לא מפחד\לא מפחד מהמצב? די מפחדת.. הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- שמישהו שקרוב אליי יהרג מה אתה חושב על חסן נסראללה? זונה ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) כן!! אהבתי... מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- תישארו חזקים ותחזיקו מעמד עוד קצת.. זה יגמר בקרוב.

למעלה