שרשור שאלות למיקה

Hpeople

New member
שאלות למיקה

ערב טוב, אני לא אהיה כאן מחר באירוח (לצערי הרב.. תמיד עולות לי שאלות באמצע אירוח.. אבל אני אכתוב כאן כמה שאלות שאני ממש אשמח לקבל תשובה לגביהן..) מיקה שלום, יש לי מספר שאלות לגבי האלבום החדש, ולגבי הקריירה המוסיקלית שלך בכלל. 1. רציתי לדעת על מה נכתב השיר "מגדלור" (אני יודע שאת לא מעוניינת לספר זאת, אבל הייתי שמח לדעת אם זה על התאבדות, מישהי שנאנסה, אלימות כלפי בחורה או משהו בסגנון..) השיר מרגש אותי כל פעם מחדש. 2. כשאני מאזין לאלבום הראשון שלך (שייצא בשנת 1997) ולאלבום החדש, נראה שינוי בהגשה של השירים. באלבום החדש יש שירים שמדברים (לדעתי..) על מצבים לא כל כך נעימים - האם זה באמת ככה? האם את רואה שוני בין האלבומים? 3. רציתי לדעת איך ניתן ליצור עמך קשר (טלפון / אימייל)? 4. האם את תגיעי בקרוב לאיזור הצפון (חיפה / קריות) ? 5. האם השיר "מיטשל" קשור לג'וני מיטשל? תודה! שבוע מקסים.. אני מאחל לך הצלחה עם האלבום החדש!!

שיתופי פעולה עם גלי עטרי

זוכרת את ההופעה של גלי עטרי שהתארחת בה?(אני מצרף תמונה) האם יש מצב לשיתופי פעולה עם גלי עטרי? ארוחים נוספים בהופעות דואטים וכו? אתם שתי זמרות שאני מאוד אוהב

A N I g M A

New member
../images/Emo99.gif שרשור שאלות למיקה../images/Emo99.gif

לא לשכוח, מחר (2.1), 21:00.

A N I g M A

New member
היי מיקה ../images/Emo9.gif

מה שלומך? אני מאד שמחה שהסכמת לבוא ולהתארח בפורום. רציתי שתדעי שאת יוצרת מדהימה, ושאני מעריכה אותך מאד. אם רק היו עוד יוצרים כמוך...
שאלון קצרצר
1. איפה את מעדיפה להופיע? באמירים או במועדונים השונים בארץ? 2. מאיפה באה ההשראה שלך לשירים? 3. מה הילדים שלך חושבים על המקצוע שלך? הם מגלים עניין בתחום? 4. יצא לך פעם לחכות ל158? :] 5. מהי המחמאה הכי יפה שקיבלת? 6. שמעת את הביצוע של מיקה שדה ל"מיטשל" בכוכב נולד? מה את אומרת? 7. מתי הבנת שאת רוצה לעסוק במוזיקה? 8. יש לך טיפים ליוצרים מתחילים? 9. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? אילו אמנים? 10. שאלה אחרונה: סכמי בכמה מילים את השנה האחרונה :) תודה רבה שוב, אוהבת המון המון!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo20.gif

היי מיקה
, קודם כל רציתי לציין שאת זמרת נהדרת. ועכשיו לשאלות, האם זה שהתחלת לנגן קודם כל על כינור, השפיע על הכיוון המוזיקלי שלך, או שאת משתדלת להפריד בין הקלאסי למוזיקה שאת כותבת
עוד שאלה, בשירך "מלחמות כאילו", את מעבירה ביקורת חריפה על החברה בכלל, ועל החברה הישראלית בפרט. האם את לא מפחדת להביע מחאה שכזו בשירים? את לא מפחדת שיתייגו אותך כ"כשמאלנית פצפיסטית" ובגלל העמדות האלו לא ישמעו את השירים שלך? בהצלחה, שבוע טוב ושנה טובה
דרור.

yanivtr

New member
מיקה היקרה!

איזו הזדמנות מופלאה, ודווקא עכשיו מחשבותי נסתמו ואין לי ממש שאלות
אז רק שאלה אחת לי אלייך שממש מעניינת אותי השיר "אושר" מהדיסק הקודם. מאוד אהבתי את השיר, אבל הליריקיה מאוד צרמה לי, רציתי לדעת אם השיר נכתב מתוך חוויה אישית אישי שלך? השיר מאוד "זועק" בכ"א רק רציתי לומר שאת מדהימה! המוזיקה שלך פשוט משובחת! אני "דחפתי" את הדיסק שלך לכ"כ הרבה חברים שלי וכולם התאהבו בך וביצירות שלך! אני מאחל לך המון הצלחה!

heaven is here

New member
מיקההה:)

היי, ברוכה הבאה לפורום שלנו- שלך
קודם כל המון המון הצלחה עם הדיסק
ועכשיו לכמה שאלות
1) אם לא היית זמרת, במה היית עוסקת
2) איך את מרגישה בכל הנוגע למעריצים
3) יש משו שאת מתחרטת עליו
4) את מנגנת על כלי מסויים
זמרת מעולה

../images/Emo41.gifהשאלות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

1. מאיזה גיל את ב"קטע" של מוזיקה
2. על אילו כלי נגינה את מנגנת
3. לאיזו ארץ היית הכי רוצה לטוס
4. אם היית רוצה/יכולה לשנות את השם שלך [למרות שהוא יאפה
], לאיזה שם היית משנה
5. על מי באמת נכנב השיר מגדלור
6. שירים באנגלית:[בביצוע שלך] כן/לא
7. אילו אמנים לועזיים את מעריצה
ולסיום, 8.את תבואי לבקר אותנו שוב

שאלה על הארוח:../images/Emo136.gif

הארוח יתקיים ממש פה בפורום, כלומר בשרשור הזה

mobac

New member
מיקה...../images/Emo140.gif

היי מיקה, רק רציתי להגיד שאת מוכשרת ברמות שאי אפשר בכלל לתאר, את מקסימה, כובשת ואפילו בניתי לך אתר באינטרנט: mika.coo.co.il מה את חושבת?
[ותקפצי לביקור לפעמים... אוהבים אותך פה
]

FL201

New member
שאלה קטנה - מי שיודע שיענה...

- בת כמה מיקה? - האם גדלה בנתניה? (למדה בבי"ס יונתן, ועזבה מתישהו באזור כיתה ד') אהבת הילדות הראשונה שלי היתה ילדה בשם מיקה קרני... מעניין אם זו אותה מיקה...

CocOLina

New member
מיקה המקסימה../images/Emo39.gif

אני כל כך שמחתי לדעת שאת תתארחי פה היום אז באתי לכתוב לך שאלות... אני חושבת שאת זמרת מדהימה ויוצרת מוכשרת ביותר... אני מאוד אוהבת את השירים שלך ! אז לשאלות
! : 1. על מה כתבת את "רחמים"?(שיר מדהים!!!
) 2. אילו אמנים את אוהבת ?
3. איזה מהאלבומים שלך את חושבת הכי מוצלח?
4. למה פרשת משירה בשידור?
כל כך אהבתי לראות אותך שם !!! ראיתי רק בגללך !!!ואם כבר שירה בשידור ...מה את חושבת על הזמרות האחרות בתוכנית ועל יוני?
מיקה אני מאחלת לך שתצליחי בכל מה שתרצי

../images/Emo24.gifשאלות למיקה המדהימה!!!!!../images/Emo79.gif

מיקה היקרה, דבר ראשון, כל הכבוד לך שאת מפנה מזמנך בשביל לענות על שאלות של המעריצים שלך
מאוד יפה מצדך!!
אז לשאלות: 1-איזה מבין שירייך המקסימים את חושבת שהוא הכי מדבר אלייך עכשיו, ואת הכי מחוברת אליו? (שאלה קשה, אני יודעת)... 2-נורא אהבתי שהיית בשירה בשידור!!! האם ישנה דרך להשיג את התוכניות בהן היית?
הלוואי, זה חשוב לי מאוד!!! לא אכפת לי אם זה יהיה כרוך במאמצים מצדי
יש דרך
3-האם את בחרת את הזמרות ל"שירה בשידור"? אם לא, מי כן? טוב...זהו בנתיים! תודה מיקה, אוהבים אותך!!!

מיקה..שאלה קצת רגישה..

אבל בתור מעריצה שלך מאוד מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה תעני בכנות.. איזה סיפור היה לך עם האתיופיות שהתארחו בתוכנית שירה בציבור של יוני רועה? קראתי על איזה סיפור שהיה שם איתן.. ולא ברור אם זאת היית את מעורבת או איגי וקסמן או שתיכן.. כל צד אומר משהו אחר .. האם את יכולה לספר אחת ולתמיד מה קרה שם? תודה וסליחה

אני יודעת שבאיחור, אבל עדיין, דחו

את זה... קודם כל, מיקה-את זמרת נהדרת!!! וכמה שאלות
: מה גרם לך להתחיל לשיר? על מי נכתב השיר מגדלור? איזה שיר שלך את הכי אוהבת?

למעלה