Behind this ----- Eyes

../images/Emo99.gifBehind this ----- Eyes../images/Emo70.gif

אוקיי אוקיי, תהרגו אותי.....שחכתי!! X:
והמרואין היום
LetGoYouSonOfABitcH
אז מה אם היא לא בלונדה
חברי הפורום האחרים מוזמנים לשאול אותה כל מיני שאלות, עליהן היא תענה בפורום.

FiFis Bitch

New member
למה אסי כזה חננה?

מה הדבר הראשון שאת עושה שאת מתעוררת בבוקר? (חוץ ממני)

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אסי ממש מגניב |קוליזם|

הממ, וואי, בבוקר לימודים אני מכבה את השעון המעורר וחוזרת לישון. אח"כ אני קמה לצחצח שיניים, לשטוף פנים, ולשים מים לתה.. בבוקר חופשי אני נשארת במיטה, אח"כ בודקת מה השעה, אח"כ מצחצחת שיניים ושוטפת פנים, שמה מים לתה, ושמה מוזיקה.

timtamtum1

New member
הוהו..

טוב אני פשוט אתחיל: עיר מגורים- מתי בפעם הראשונה שמעת את קלי? שיר אהוב- סרט אהוב- על מי את הכי סומכת? מה לא תעשי בחיים? מה הדבר הכי מופרע שעשית? תוכנית טלויזיה אהובה- (טוב, אני בטח אזכר בעוד כמה שאלות שרציתי לשאול.. תתעדכני
)

מואהאהאה תמיר!

עיר מגורים- נתניה סיטי לפניייייים! מתי בפעם הראשונה שמעת את קלי? אאל"ט, בTRL לפני מלא זמן. בתקופת מיס אינדיפנטד.. היא התארחה שם
שיר אהוב- כרגע אני ממש אוהבת את Freak Like Me של השוגהבייבס סרט אהוב- טיטאניק לפנים! על מי את הכי סומכת? ליאור/אחותי הגדולה, שגית. מה לא תעשי בחיים? הרבה דברים. אמ, אני בחיים לא אוכל דברים שפעם היו חיים
מה הדבר הכי מופרע שעשית? הושעיתי מבצפר?
תוכנית טלויזיה אהובה- סיינפללללללד!

SweetOrSexy

New member
שאלות..

מה שמך
בת כמה את
איזה מוזיקה את עוד אוהבת לשמוע חוץ מקלי
מי את מעריצה חוץ מקלי
התמונה שאת הכי אוהבת של קלי..יש
[אם כן, שימי
]
מה הם התחביבים שלך
זהו..
שלום.

מוריה, נכון? ../images/Emo140.gif

זוכרת אותך מפורום אבריל
מה שמך? מיכל
בת כמה את? עודמעט 16. איזה מוזיקה את עוד אוהבת לשמוע חוץ מקלי? בריטני, כריסטינה, רוקסט, היהודים, בקסטריט, ועוד המון
מי את מעריצה חוץ מקלי? בריטני ספירס
התמונה שאת הכי אוהבת של קלי..יש [אם כן, שימי ] לא של קלי, אבל אני ממש אוהבת את זו
מה הם התחביבים שלך? אני ממש אוהבת לרקוד ולשיר, לשמוע מוזיקה, ולצאת עם חברים.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

למה לא באת היום
מה שלום סקאי
מה שלומך
מה חדש
מה שלום בנים בלבד
מי אוהב אותך יותר ממני
? מי מצחיק אותך שאת עצובה
? עד מתי תהיי שלי
? ולמה את צוחקת
? למה את עצובה
?

../images/Emo99.gif לפניםםם!

למה לא באת היום? כי אני לא אוהבת את הפורום =\ סורי. מה שלום סקאי? מושלמת!! היום אחותי נתנה לי לדבר איתה. כאילו, היא קראה לה, אבל סקיי ניסתה לאכול את הטלפון.. היא אמרה שהיא כישכשה בזנב אבל! ייאי! סקיי!
מה שלומך? נראה לי שטוב
בדיוק סיימתי שיחת נפש, היה ל-פ-נ-י-ם.
מה חדש? Not Much :< מה שלום בנים בלבד? איזה הורסים
שליייי:<
מי אוהב אותך יותר ממני? כפרעלייך
כנראה שאיש
מי מצחיק אותך שאת עצובה? ליאור.. עד מתי תהיי שלי?
ולמה את צוחקת? חחחחחח לירן אמר לי משהו מצחיק מקודם למה את עצובה? Love Don't Love Me

את!../images/Emo11.gif

למה שפתייך כה יפות?
[חח התחלתי לחפש את התמונה של השפתיים שלה שהיא שמה בפורום בסב, בשביל שתראו איזה שפתיים מדהימות יש לה
. אבל התייאשתי ולא היה לי כוח
]

EliranMaor

New member
נתנייתים לשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

ואם שאלו את השאלון...לא אכפת לי
תעני בכל מקרה
שם: בת כמה: נתניה סיטי: עיר הפשע והרשע או עיר הערסים המוחלטת?
סרט אחרון שראית: שיר אחרון ששמעת: שיר אחרון של קלי ששמעת: מה הדבר האחרון שאת עושה כל יום? השיר הכי אהוב עלייך מכל הזמנים? מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך החופשי? למה לא באת למפגשפורום? למה לא באת למפגשפורום של אוונסנס? יוםטוב

../images/Emo140.gif

שם: מיכל
בת כמה: עודמעט 16 נתניה סיטי: עיר הפשע והרשע או עיר הערסים המוחלטת? שתי האופציות S: סרט אחרון שראית: בקול גדולP: שיר אחרון ששמעת: Poisen שלא אליס קופר בגרסת דאנס שיר אחרון של קלי ששמעת: BTHE שראיתי בהופעה שתמיר שם אתמול *תודה תמיר* מה הדבר האחרון שאת עושה כל יום? חושבת
השיר הכי אהוב עלייך מכל הזמנים? וואה.. אין רק אחד
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך החופשי? שופינג?
למה לא באת למפגשפורום? היה? ראיתי את הדר ואסי שבוע שעבר למה לא באת למפגשפורום של אוונסנס? אני כבר לא שםםם:< גם לך!

a charmed girl

New member
שאלותתתתתתתת

תאריך לידה: ישלך חיות מחמד? איזה? צבע שיער: איזה שפות את מדברת שוטף(או כמעט שוטף)? מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? מהו היום הכי טוב שהיה לך? מהו היום הכי גרוע שהיה לך? ממה את הכי פוחדת? אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? איפה היית רוצה לגור שתגדלי? החדר האהוב עלייך בבית הוא: תוספת אהובה לפיצה: השיעור שאת הכי אוהבת הוא: השיעור שאת הכי שונאת הוא: תהני!

תשובותתתתתתתתתת

תאריך לידה: 07.12.89 ישלך חיות מחמד? איזה? לא, אבל בקרוב תהיה לי סקיי! צבע שיער: Dark Brown איזה שפות את מדברת שוטף(או כמעט שוטף)? אנגלית. ומעט ספרדית בסיסית
מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? פסיכולוגית/אדריכלית פנים מהו היום הכי טוב שהיה לך? בכל חיי? וואי, לאדעת.. מהו היום הכי גרוע שהיה לך? יום אחד שרבתי עם כ-ל החברים שלי. ממה את הכי פוחדת? מוות/פגיעה אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? בריטני ספירס
איפה היית רוצה לגור שתגדלי? ניו יורק/תל אביב החדר האהוב עלייך בבית הוא: שלי תוספת אהובה לפיצה: זיתים איי גאס.. השיעור שאת הכי אוהבת הוא: פסיכולוגיה/סוציולוגיה השיעור שאת הכי שונאת הוא: אממ היסטוריה תהני! נהניתי!

Sinner Girl

New member
מיכלושליטה../images/Emo99.gif

מה קורה כפרע? את יודעת שחיכינו לך אתמול ולא באת? את יודעת שזה לא פייר שלא באת
? מה את עושה עכשיו? שומעת משהו מיוחד[האחיות פיק למשל
?]? מתי את כבר הולכת לנסות את מזלך בשיחות ארוטיות בטלפון
? נכון שיש לך קול 100לף[אבל הוא באמת כזה
]? נכון שאת אוהבת אותי? נו זהו אין לי רעיונות
מיכלוש,איי לוב יו,שיהיה לך חג שמח

דרושלמת../images/Emo99.gif

מה קורה כפרע? נחמד!
את יודעת שחיכינו לך אתמול ולא באת? אבל אמרתי לאייל שאני לאאאא באה
את יודעת שזה לא פייר שלא באת?
מה את עושה עכשיו? עונה על שאלותייך ובטלפון עם ידיד
שומעת משהו מיוחד[האחיות פיק למשל?]? אני שומעת מייקל ג'קסון Oo מתי את כבר הולכת לנסות את מזלך בשיחות ארוטיות בטלפון?
! תראי, אם לא תהיה עבודה עוד כמה שנים.. Here I Come
נכון שיש לך קול 100לף[אבל הוא באמת כזה]? כל מה שסקסי בו זה המבטא
נכון שאת אוהבת אותי? לייק, אה רטורית קוושטן?!
נו זהו אין לי רעיונות - :<< מיכלוש,איי לוב יו,שיהיה לך חג שמח - גם לך מותקקק

למעלה