טרקי מאוהב

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifטרקי מאוהב../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חברים יקרים, שאלה לי אליכם: האם איכפת לכם אם בני הזוג שלכם אוהבים מס"ב או לא?
האם תצאו עם בחור/ה ששונאים את הסדרה במוצהר ובגלוי?
לאלה מכם שהספיקו לצאת גם עם טרקים וגם עם "נורמלים"
... האם זה השפיע על הקשר בצורה כלשהי?
ושאלה כללית - נראה לכם שקהילת המד"ב שלנו בארץ יוצרת הרבה זוגות?... בברכת סוף שבוע מלא אהבה נילי

dudwity

New member
לפי המחקר הקטן שלי..

הקהילה יוצרת המון זוגות!. עץ קשרים גדול מקשט את אחד העמודים בעבודה שלי. ולא..לא ממש היה אכפת לי אם החברה שלי אוהבת סטאר טרק או לא..

blondguy

New member
בקשר אליי

אני טרקי מוצהר וכבר מזמן "יצאתי מהארון" בהקשר הזה... אין לי בעייה לצאת עם משהי שלא אוהבת את הסידרה ואף שונאת את הסידרה כל עוד היא לא תפריע או תמנע ממני לראות את מה שאני אוהב... אם זה סטר טרק , סטרגייט וכו...בדיוק כמו שאני לא אפריע לה לראות את מה שהיא אוהבת אפילו אם אני ממש אחשוב שמה שהיא רואה זאת סידרה מטומטמת.... אני עדיין מחכה לזאת שאמצא אותה או תמצא אותי בין אם היא טרקית או לא... ושנוכל לשייט בחיינו ... בברכה שי

AKIRA972

New member
חברה טרקית זה לוקסוס - היחס הוא 1:9

לפחות של בנים לבנות שהם טרקים טרקיות כך שהמון מהקהילה צריכה להיות בארון אם כולם חושקים בבן זוג טרקי. לי אישית אין בעייה.

AKIRA972

New member
../images/Emo26.gifאין בעיה עם בני זוג לא טרקים

אני כבר רואה איך זה מתפרש

אני אענה ../images/Emo13.gif

האמת? השאלות ששאלתי אתכם הכריחו גם אותי לחשוב קצת. ואני חושבת שיהיה לי קשה לצאת עם מישהו ששונא סטאר טרק. לא איכפת לי שלא יאהב, לא איכפת לי שיהיה אדיש, אבל אם הוא יהיה מהאנשים הסתומים האלה שנהנים פשוט לשנוא סטאר טרק, אז אני חושבת שזה יעלה לי את הסעיף בסופו של דבר.

sysiphus

New member
את מכירה מישהו ש"שונא סטאר טרק"?

אני יכול להבין אנשים שלא מתחברים למדע בדיוני, וזה בד"כ כי הם לא ראו מדע בדיוני טוב אף פעם. אבל גם אם הם כן ראו, וזה לא מדבר אליהם, ניחא. את מכירה אנשים ש"שונאים" למען השנאה? יש כאלה רק בסרטים מצוירים, והם בד"כ האויבים בדם של באטמן או משהו.

n i v1

New member
אמא שלי

שונאת סטאר טרק. כל פעם היא יורדת עלי שאני רואה סדרות של מפגרים (ככה היא קוראת לכם). היא מתה שאזרוק את הקלטות שלי כבר. אבל לא בגלל שהן טרק, אלא בגלל שהן תופסות לי שני מדפים

sysiphus

New member
טוב, נו, זה חסר ראציונאליות הרי...

וזה לא בא ממקום של *לשנוא* שום דבר אלא לדאוג לך...

אבא שלי ../images/Emo13.gif

נראה לי שכבר דיברתי עליו פה פעם... ממש עשה לי ילדות עשוקה בנושא סטאר טרק.

Bajoran Priest

New member
שאלה טובה.

האם אכפת לי אם בת הזוג שלי תאהב סטאר-טרק או לא?.. ובכן, אהבת סטאר-טרק היא לא חובה מבחינתי- אחרת זה באמת צמצום גדול מדי של טווח הבחירה. זה רק יכול להיות בונוס. האם אני אוכל לצאת עם מישהי ששונאת סטאר-טרק בגלוי?.. זה כבר משהו אחר. סביר להניח שאם היא שונאת את זה באופן אקטיבי אז היא רחוקה מדי מהאישיות שלי מכדי לצאת איתי. אבל מצד שני, מי יודע. האם זה השפיע בפועל בעבר?.. קשה לדעת. יש יותר מדי משתנים נוספים, ולא נראה לי שאני יכול לבודד אותם.

למעלה