מתי כבר יהיה אקשן בצח"מ?

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifמתי כבר יהיה אקשן בצח"מ?

מתי כבר עניין המעריץ של ויקי יעלה הילוך??? ומתי אלוהים, מתי מאק תדע שבילי ההורס דלוק עליה ויהיה בניהם משהו?... ובריטני הזאת ממש מלחיצה אותי, חסר לה אם היא באה לעשות למאק חיים קשים...

shambi

New member
בילי ההורס../images/Emo35.gif

יקירתי, תשטפי את עינייך בראול ותראי מה משמעות המילה "הורס" ראול, מומלץ בחום

python 4

New member
שששממממבבבביייי!

מזמן לא ניהלנו איזה ויכוח טוב! מה איתך? ראול, מומלץ בחום? את מדברת על הבחור הכחוש הזה עם הסחבה על הראש והעיניים הפוזלות שקורא לעצמו פצצה לטינית? לראול יש רבות ללמוד ממורו ורבו לואיס, ובינינו, אפילו מיגל הוא כבר חתיך יותר הורס ממנו. היי, גם אני חתיך יותר ממנו ואני לא לטיני. עדיף לשטוף את העיניים בשאול (מופז) מאשר בראול. ובילי... שלי נעלייך מעל רגלייך, זה הבילי עליו את מדברת! שמב!

shambi

New member
אחח... כמה שהתגעגעתי!!

קבל תזכורת קלה על טעם טוב בגברים: עד שבילי לא יעבור שיפוץ קל ב 100% מגופו הוא לא יהיה חתיך וגם לא קרוב לזה.. אם תשאל אותי הוא סתם בלונדיני עם לוק משעמם.. חח.. וזה בכלל לא לוק.. מה זה זה??? וראול.. אחחח... פשוט למות עליו! צהובון, איפה התגבור מצידך???

חחח ../images/Emo9.gif

אני מסכים שראול נראה קצת יותר טוב (בדר"כ), אם כי אני מוכרח להודות שיש ימים שבילי נראה ממש מצויין, ויש ימים שלא. (אגב, אני הייתי הראשון כאן שהודה בשלב מסויים שבילי חתיך, בעוד שכולם היו אנטי-בילי). אולי זה בגלל שפספסת הרבה פרקים, אבל היו פעמים שהוא נראה ממש מהמם. ביום חמישי האחרון הוא באמת נראה כלומניק.

python 4

New member
אח, שמבי...../images/Emo99.gif

טעמך המפוקפק בגברים היה חסר לי עד מאוד. לבילי יש לוּק שפשוט דורש שלוּק. לראול יש לוּק? אני מביע פיקפוּק. אני עסוּק בריסוּק הלוּק של ראול הדפוּק. יותר מתאים לו להיות בשוּק. הוא נראה כמו בקבּוּק הדוּק. עדיף שיקפוץ מצוּק. הוא צנום כמו דוּק. אצלי הוא מחוּק. לבילי אני רתוּק. הוא שלי אחוּק. ראית לו את הבּוּק? הוא כמו פצצת ניוּק. וזה בדוּק.

shambi

New member
תראה מה זה!!

חודשיים אני עוזבת ואתה כבר מדרדר.. אל תדאג, חומד, ומהיום אני יהיה פה יותר וגם הפורום יקבל יותר חיים ואתה תקבל יותר טעם.. עם קצת מאמץ, נעבוד על זה ביחד ולא נתייאש!

../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifבילי הוא גבר גבר!!!

יש מי שיגידו שהוא סתם ילד ויש שיגידו שהוא לא מספיק גבר כמו בראד או ראיין, אבל האמת היא שכרגע בילי הוא היחיד שעושה לי את זה... תמיד נמשכתי יותר לשחרחרים מאשר לבלונדינים וזו הסיבה שתמיד עיני צדו את אותם גברים: ניקולס אהובי, קול, ג'ייק, בראד... ואף פעם לא נמשכתי לפול או לראיין, אבל ברגע שבילי הגיע לסידרה עם הגוף הפצצתי שלו והעיניים הכחולות שספק תמימות ספק ממזריות ידעתי שזהו זה, שמצאתי לי בצח"מ אהוב חדש, אבל שלא תבינו לא נכון, ניקולס עדיין חתיך ברמה בשבילי, אבל אבוט ג'וניור יותר חדש ומרענן... מה לעשות?!

שארקית

New member
ראול ובילי מכוערים באותה מידה../images/Emo3.gif

והאמת שגם נראים טפשים באותה מידה. אבל לא נהרוס לכם את הפתיל החשוב הזה שדן ביופי של גברים. בראדלי, אך ורק בראדלי. גבר לענין. רק קצת חבל שהוא ביקר במכון של רפאלי והורידו לו את כל השער מהחזה. גבר לטיני שווה מסוגו ראוי שישמור בקנאות על כל מתות האל שהוא קיבל. גם אם זה כולל כמה שיחים על החזה המטופח.

בראד הוא לא לטיני אלא יהודי

ככה אני הבנתי, ולמרות זאת הוא עדיין לא ביקר בארץ הקודש

Charmed24

New member
בילי ../images/Emo31.gif, ראול ../images/Emo45.gif

בילי על הפנים בעיני. גם שמנמן מעט, גם פנים שלא קשורים לכלום, גם לא ממש נע בחן, בקיצור לולא היה דייויד אח של הת'ר, לא היה לו מה לחפש על הסט
ראול חמודי
, אני מודה שבהתחלה הוא היה יותר שווה, ומתדרדר עם הזמן. ככל שהוא מתבגר הוא רוכש לעצמו מראה פרחי משהו... אבל עדיין הוא פי 1000 מבילי-דבילי

python 4

New member
בילי הוא לא דבילי!../images/Emo46.gif

ראולי דבילי! בילי הוא אצילי! בדיוק מתאים לי. אח, בילי... אולי תראה לי..

dviridit

New member
אני התאהבתי בשניהם!

אני חדשה פה ולפני כמה ימים ראיתי פרפרק אחרי זמן רב על צמנת להתעדכן. לדעתי גם בילי בילי שראיתי אותו די מזמן וגם ראול שראיתי לראשונה באותו פרק, הם שני חתיכים הורסים!!! לעומת זאת הבחור השני, זה שהציע למקננזי לצאת איתו ולרקוד איתו הוא מזה מכוער. מי זה???? עידית דביר ממש שמחה להיכנס לפה וממש בידרתם אותי במיוחד זה שכתב שיר בחרוזים עם בקבוק הדוק, צוק, פיקפוק... אהבתי מאד. אם איני טועה, אתה גם הזמנת אותי להצטרף אז תודה לך!!!!!!!!

python 4

New member
ברוכה הבאה!

אני הזמנתי אותך להצטרף. ואני גם פייטן הפורום. שחר, יש עדיין את המבצע 'חבר מביא חבר'? במה זכיתי?

שרון - יכול להיות שבמציאות היא

יותר מ - 30 ?? היא נראית מעולה, הכי יפה מהבנות בסידרה.

Charmed24

New member
שרון הקשישה

שרון קייס חגגה לפני כשבועיים את יומולדתה ה-33
בפרקים שאצלנו, היא מתקרב לגיל 29...

alma26

New member
בילי וראול..

אני גם חושבת שראול נראה טוב מאוד והוא הרבה יותר חמוד מבילי, לבילי באמת יש יופי דבילי, ראול הוא הביישן המתוק שבא לאכול אותו. חוץ מזה גברים שגונבים לחברים שלהם את הבנות זוג לא שווים הסתכלות בעיני!

למעלה