• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי, איך אני שמח שיש דבר כזה בעולם שנקרא מוסיקה! אין, זה פשוט דבר אדיר!!!!! בהמלצתכם קניתי השבוע את KID A , עדיין לא התעמקתי בו , אבל זה פשוט דיסק אדיר! כרגע קניתי את OK COMUPTER THE BENDS KID A האלבום הבא נראה לי יהיה האלבום הראשון, אני רוצה לראות מאיפה הכל התחיל. בכל מקרה תודה לכל מי שהמליץ לי על KID A, כי לא אכזבתם אותי בכלל... ובכלל רדיוהד היא להקה אדירה!

Anuerysm

New member
לא כדאי

עזוב מאיפה הכל התחיל לך על Hail To The Thief אלבום ממש מעולה

לא מסכים ...

pablo honey הוא אלבום חשוב ויש בו דווקא שירים טובים. הוא בהחלט החוליה החסרה בין הדמואים לאלבום דה בנדס..

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

אני קניתי את פאבלו האני אחרון מבין ששת האלבומים, ואולי היה נחמד דווקא אם הייתי קונה אותו קודם. כלומר... זה אלבום ממש טוב ויש בו באמת שירים טובים^^ אבל תחשבו על זה ככה- לא יותר כיף שהאלבום האחרון שלהם שתקנו יהיה אלבום טוב ביותר ולא אחד ממוצע מינוס..?
לדעתי לך על זה בקשר לפאבלו האני
ואח"כ תמשיך עם אמניזיאק וHTTT! כי אם קנית אחרי אוקיי קומפיוטר ודה בנדס את קיד א' ונהנית, אז על בטוח תהנה גם מהשניים שאחריו!

Latisia

New member
מסכימה...

דווקא אני חושבת שפאבלו הוני זה אלבום לא רע אבל בהשוואה לאחרים שלהם הוא לא משו, אבל דווקא יש שם כמה שירים ממש לא רעים וטובים שאני נורא אוהבת. דווקא אני נורא אוהבת את המוזיקה של התקופה לפני פאבלו הוני ודה בנדס.. המון מוזיקה חמודה. הם אתה הולך לקנות את כול אלבומניהם כדי באמת ללכת לקנות את פאבלו הוני, כדי לראות מאיפה הכול התחיל. (= אני ממליצה זה אלבום חמוד..

Latisia

New member
דרךאגב יש פה המון חדשים לא יזיק איז

... איזה שאלון!

Gigantic Boots

New member
עוד דיסקים מומלצים:

Muse - Origin Of Symetry Muse - Showbiz Aphex Twin - Richard D. James DJ Shadow - Endtroducing Air - Moon Safari אהה, תתעניין בהם בערך לפי הסדר שכתבתי את האלבומים ותצפה להפתעות רבות מ: amnesiac ו-httt בעיני רבים נחשבים לאלבומים הטובים ביותר של רדיוהד (ואני יכול להבין למה)

למעלה