iriver ifp799

../images/Emo99.gif iriver ifp799

בסופו של דבר הנגן הגיע ביום חמישי [לא אני הלכתי לחנות, רק זה חבל] אני חושבת שזו הגירסא האירופאית, לא ידעתי איך בדיוק לבדוק. אני לא מבינה כלום בקטע הטכני, אז זו תיהיה סקירה קצת שונה. אולי אני סתם חופרת
סליחה מראש בתוך האריזה: הנגן [1G, בצבע סגול כהה], סוללה אחת AA מסוג 1EA, אוזניות, כבל USB, כבל LINE-IN, דיסק התקנה, שתי חוברות הפעלה [אחת של המכשיר, אחת של התוכנה], נרתיק נשיאה, שרוך לצוואר וספוגים כאלה לאוזניות. לנגן אכן יש צורה משולשת, שלי לא הפריעה כלל. פתח הUSB שלו מכוסה בפלסטיק שניתן להזזה בקלות. כפתור הHOLD מספיק גדול ולדעתי ממוקדם מעולה. האוזניות טובות אבל נופלות לי מהאוזניים אפילו כשאני לא זזה וארוכות כל כך שרק החוט הארוך עצמו כבר מושך אותן למטה
הנרתיק כסוף, לדעתי יפיפה. צריך רק לקרוא איך שמים אותו
[סוגרים א הכפתור תחתון, מכניסים את הנגן ואז סוגרים ת'כפתור השני] עד עכשיו שמתי את הנגן עם השרוך וזה התנדנד. אפשר להקטין את השרוף אבל הוא נראה די מצחיק וזה גם לא כ"כ עוזר
אני חושבת שאם אני אשים אותו בחגורה זה ייפתור גם את בעיית האוזניות וגם את הבעיה המתנדנדת. את הממשק לא כ"כ הבנתי בהתחלה אבל אחרי עיון קצר בחוברת ההפעלה [שכתובה באנגלית פשוטה] לא הייתה לי שום בעייה לעבור בין תיקיות, לעבור לרדיו ולהקלטת קול כרצוני. אחרי עוד קריאה הצלחתי להפעיל הקלטה מLINE-IN ועם עוד קצת התעמקות אפילו למחוק קבצים [
] בתוכנה לא התעמקתי עדיין, אבל איך להעביר קבצים הבנתי ישר [אפשר פשוט לגרור אותם מצד לצד האחר :\]. בתוכנה העברית עובדת רגיל, אבל בנגן היא הפוכה, ככה שצריך להפוך אותה בתוכנה ככה ששם זה יוצא הפוך. עוד לא גיליתי איך לסדר את השירים כמו שאני רוצה, כי זה לא נראה מסודר ממש לפי השם. כמו שיאיר אמר לי - במכשיר הזה, בהחלט היתרונות עולים על החסרונות. ושאלה לסיום, אני שוקלת לקנות אוזניות אחרות, נוחות, משהו במחיר סביר [תגידו לי אתם כמה זה חח] על מה אתם ממליצים לי?

למעלה