danra

New member
../images/Emo192.gif את יכולה

להשיג את המברשת ברשתות העממיות כמו WOW , ביוטי קר וליידי קר. עולה שקלים בודדים.

iefrat

New member
wow יש לה שם עיצובים מהממים

ראית את הורוד זברה? הייתי מורחת את הזברה על כל הציפורן שלי בלי רקע ורוד, אבל אני לא מאמינה שתהיה לי סבלנות ליותר מ 2 אצבעות...אני מוסיפה אותה למועדפים שלי לא זוכרת שראיתי אבל נראה לי שלכל חברה יש טיפקס לבן לא? ל CHIC יש גם לקים לציור עם מכחול דק. בלורד S בחבצלת יש סטנד גדול של CHIC וגם ב"תכלת" ובניגוד לס.פארם שהכל במדף זכוכית צפוף, בסטנדים קל לזהות את הגוונים. כמו שציינה danra בביוטי קייר יש מכחולים מברשות ושאר אביזרים, לא איכותיים מידי אבל זולים. תהני

היא ממש מדהימה!

יש לה מלא דברים ממש יפים לציפורניים,וגם לא לציפורניים :) גם אני אהבתי את הזברה,וגם אני אמרתי שהייתי מעיפה את הורוד משם. אני בהחלט הולכת לעשות דברים כאלה..למרות שגם אני חסרת סבלנות. אני אלך לחבצלת ולביוטי קייר לראות מה הולך שם.. אני מקווה שאני אצליח למצוא לך לבן זול,לא בא לי להוציא על זה יותר מדי כסף. כיף :) תהני גם את!

iefrat

New member
../images/Emo193.gifאז תבדקי את:

top beuty - לא מכירה את האיכות אבל זה זול 4.5 - פ.זאב לא ראיתי אם היה לבן במרכז העיר 8 ש"ח (החנות הגדולה ברח' יפו שכחתי את שמה) ביוטי קייר - 4.5 ש"ח גייד - 10 ש"ח אכן שיק נותנים תמורה לכסף אבל עם כל השכבות וטופ שווה לדעתי כל לק יחזיק יפה (עבודות בית בכפפות כבר אמרתי)

למעלה