frash22

New member
../images/Emo99.gif

אתמול הייתי באוזן השלישית ורכשתי ב22 ש"ח את the black crows - shake you money maker ביד שניה וזה דיסק ממש ממש טובבב !

Aeroguy

New member
../images/Emo6.gif ברוך הבא!!

יש בפורום הזה 2 מעריצים גדולים שלהם, אני ותומר. זה בהחלט אלבום נפלא! עכשיו אני ממליץ שתרכוש את השני שלהם, The Southern Harmony And Music Companion, יש את זה יד שנייה בקדמת עדן (דיזינגוף, קרוב לכיכר) - אם אהבת את הראשון, הראש שלך יתפוצץ מהשני! אשמח, אגב, לשמוע איזה שירים אהבת במיוחד...

SaintJohn

New member
That was mine!../images/Emo2.gif

אני לא מאמין! תומר היה באוזן שלשום ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה בשבילי את האלבום הזה ושאני אחזיר לו את הכסף, אז אמרתי לו שלא, כי אני אגיע למחרת (אתמול) ואקנה את זה בעצמי, כי זה הרבה יותר כיף לקנות אלבום בעצמך ולא שמישהו אחר יקנה בשבילך ואז להחזיר לו את הכסף. הגעתי אחה"צ והאלבום הזה לא היה שם. מה הסיכוי שאני אתקל פה במי שהספיק לקנות אותו לפניי!! תהנה לך, אני כנראה אחכה להזדמנות אחרת...

AeroTom

New member
תתחדש! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלבום מאוד טוב. בארץ לא קל למצוא אלבומים של ה-Crowes. כמו שגיא אמר, יש כנראה עותק של האלבום השני - The Southern Harmony & Musical Companion ב-"קדמת עדן" ליד כיכר דיזינגוף. אגב באוזן השלישית יש גם את האלבומם השלישי - Amorica, ב-30 ש"ח בלבד. ועכשיו אחרי שאתה מכיר קצת את ה-Crowes ואוהב את זפלין גם, אני בטוח שאתה ממש ממש תהנה מ-Live At The Greek שלהם עם ג'ימי. אז אלו האלבומים שאנחנו יודעים עליהם שאתה מוזמן להמשיך לרכוש. Southern Harmony יהיה בהחלט המשך נהדר בשבילך, אחרי שאהבת את האלבום הראשון. כי הוא זה גם ממשיך כרונולגית וגם הוא אלבום הרבה יותר מיוחד ומצויין בפני עצמו. מאוד מומלץ. ואני שמח לשמוע שאהבת את אלבום הבכורה. עוד המון מוזיקה משובחת שלהם מחכה לך שתמצא אותה

frash22

New member
../images/Emo8.gif

גבר שגנבתי לו את הדיסק מצטער אבל זה היה שווה את זה אני מכיר גם את southern harmony את live at the greek ת סאוטרן ממש ממש אהבתי ואני מחפש אותו כבר הרבה זמן לקנות אבל דווקא את הדיסק של הופעה החיה כלומר הם עושים את זה בצורה ממש טובה אבל זה עדיין קאבר אז אם כבר שומעים עדיף את המקורי לא? ואירוגיא ב shake your אהבתי הכל ממש אבל הכי אתhard to handle ו struttin' blues ואיפה בדיוק זה ה"עדן" הזה?

AeroTom

New member
סימני פיסוק, בן-אדם...

"קדמת עדן" נמצאת בדיזינגוף 91 (קרוב לכיכר). שווה לבדוק אם עדיין יש להם את העותק של האלבום. ו-Live At The Greek הוא אומנם לא עם שירים מקוריים של ה-Crowes, אבל הוא אלבום לייב נהדר והביצועים שם עם ג'ימי לשירי זפלין והקאברים האחרים, הם מבחינתי לפחות בגדר מדהימים. כדי להכיר ממש את ה-Crowes אכן צריך לרכוש אלבומי סטודיו שלהם. אישית אבל ה-Greek היה האלבום שממש גרם לי לרצות להכיר את ה-Crowes ולקנות דברים שלהם, אחרי שהרשים אותי מאוד. די בזכותו נכנסתי חזק ללהקה והכרתי הכל וקניתי את כל הדיסקוגרפיה שלהם. הוא גרם לי להעריך אותם מאוד. אחד מאלבומי הלייב הכי אהובים עלי.

למעלה