SheIIy

New member
../images/Emo99.gif

תאמינו או לא, אבל רונה החליטה לעשות חלטורה בתור דוגמנית לקום איל פו. הראו אותה לפני מס' דקות בגיא פינס, והיא נראתה פשוט מושלם. פן בשיער, שחור בעיניים וגיטרה חשמלית. היא סיפרה שניסתה להתחיל לאכול רק חסה, אבל מיד נשברה וטחנה שלושה בורקסים. בכולופן, שידור חוזר ב-23:00, אז לא הפסדתם כלום. אני חייבת את הקטלוג הזה.

bזוהר

New member
ב08:00 בבוקר אני חושבת,אבל..

יש את זה גם בויאודי. זה חלק ממבזק חדשות כזה, ממש קצר

../images/Emo108.gif../images/Emo223.gifאוףףף../images/Emo119.gif

את שני השידורים חוזרים פיספסתי
ןאין לי ויאודי בבית

SheIIy

New member
לא נורא..

או שתלכי למישו שכן יש לו V.O.D ותראי, או שפשוט תוותרי וחכי לקטלוג שיגיע. זו רק אני, או שזה ממש יהיה מוזר לפתוח קטלוג אופנה ולראות בתוכו תמונות של רונה..? מישו מכם יילך לאחת מחנויות קום איל פו ויבקש קטלוג? נראה לי קצת מפדח.

bזוהר

New member
יש חנות שלהם בקניון

10 דקות מהבית שלי. הייתי במקרה בקניון הזה היום (טוב נו אני כל יום בערך שם),הלכתי עם אחותי ופתאום ראיתי חנות שלהם אז נכנסתי,הצצתי כזה..היו שם בגדים שנראו יפה. אבל לא היה עליי שום תיק וגם לא היה שם אפאחד אז המוכרות הסתכלו עליי קצת מוזר וברור שאני אבקש קטלוג!! חח עשיתי את זה מלא פעמים עם בר רפאלי, זה בכלל לא מפדח. אבל מעניין מתי הוא יוצא

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

הצצת לראות אם יש קטלוגים...? כי נראה לי שהם יגיעו רק בעוד שבועיים.. אולי יותר. יש לי כמה סיפורים ממש מפדחים מעברי הרחוק, יש לציין, על ניסיון להשיג קטלוגים (קסטרו מן ורנואר מן
), אבל עם קום איל פו זה שונה... אני לא יכולה פשוט להיכנס, לחטוף קטלוג, ולצאת... זה גם ייראה ממש לא אמין אם אני אכנס, אסתכל על בגדים, אחטוף קטלוג ואח"כ אצא, מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה להרשות לעצמי אפילו זוג גרביים שם (שבטח עולה 200 ש"ח...).

bזוהר

New member
ניסיתי להציץ לראות אם יש קטלוגים

אבל המוכרות קצת הפחידו אותי. ותקשיבי, באמת שאין בעיה להיכנס לחטוף קטלוג ולצאת. עשיתי את זה מלא פעמים, פשוט נכנסתי ואמרתי "שלום,יש אפשרות לקבל את הקטלוג החדש?" ואחרי שמביאים לי אז יוצאים משם מה זה לא נורמלי לעשות את זה? אם לא אז תגידו לי,אני עשיתי ככה עד עכשיו!

../images/Emo108.gif../images/Emo223.gifאני חושבת שאבקש../images/Emo119.gif

ברגע שאני אמצא חנות שלהם ברדיוס של הבית... עד עכשיו לא שמעתי עליהם..

בעצם אולי אפשר לבקש קטלוג באתר

שלהם? יש דבר כזה בכלל? פשוטכל החנויות שלהם בת"א ואני לא שמה בזמן הקרוב :p

SheIIy

New member
+ חנות בקניון גבעתיים.

בקשר לשליחת קטלוגים הביתה... לפני שנה בערך הם שלחו לנו קטלוג, וזה בגלל שאמא שלי נרשמה לחברת מועדון (אל תשאלו...). שאלתי אותה אם הם עדיין שולחים קטלוגים, והיא אמרה שכבר לא. אבל תמיד אפשר לנסות לבקש קטלוג דרך האתר. אם ייצא לך מזה משו - את מוזמנת להודיע

misheani

New member
תמיד אפשר לקבל קלטלוגים בחנויות

ככה זה ב TNT ובפוקס... כשהם יגיעו, אין בעיה להכנס ולקחת. מה מפדח בזה? תגידו שזה בשביל אמא...

misheani

New member
אוקיי, צפיתי.

מצד אחד, אני חייבת להגיד שזה קצת משליך אור לא נעים על הזהות המגניבה שלי, להעריץ זמרת שמדגמנת לחברת אופנה. מצד שני, קום איל פו היא לא חברת אופנה רגילה. מדהים כמה שהיא מתאימה להם (שלא לציין, סקסית). ואני מוכנה לסלוח, כי כהרגלה, היא עושה את הדברים הכי נועזים ומסחריים, בהכי הרבה ביישנות וחן.

califia

New member
מה פתאום שהיא תעשה למשהו שגם

פשוטי העם יכולים לרכוש, רצוי במידות של עד 46 החל מ400 שקל לזוג תחתונים

califia

New member
ובקשר למוכרות תתיחסי אליהן כמו זבל,

זה עובד בדרך כלל כמו לילד מפגר או כלב צולע תחטפי 3 ותצאי

DMoan

New member
עד שיצא הקטלוג

באתר שלהם יש כרגע את קטלוג החורף ככה שאני מניח שיהיה אפשר לראות את הקטלוג החדש גם בלי להגיע לחנות. אבל בינתיים מצורפת תמונה יפהפיה ומעניינת מהאתר של רשת ג'. אפשר לקרוא לה עיניים זרות או אולי עיניים מזרות... ;)

bזוהר

New member
../images/Emo2.gif

יווווואו איזה יפייפיה!!!!!!!!! איך זה קשור לרשת ג'? לא הבנתי..

bזוהר

New member
לאמשנה

חשבתי שזה קשור לקטלוג,עכשיו הבנתי.. אתה יודע איפה אפשר לראות עוד תמונות מהתערוכה הזאת

למעלה